Pozdrav svima, sretno na pregledima tko ide i javite nam novosti!
Mene jučer podvečer muž nagovorio da idemo s frendovima na cugu u Stenjevec jer je kao prošćenje bilo tamo. Ja sam bila na rubu živčanog jer mi je bilo tako vruće, i puno previše ljudi, samo sam čuvala trbuh da me netko ne udari, onda nismo gdje imali sjesti, mala je taman počela štucati i poskakivao mi cijeli trbuh. I tako mi hodamo ko muhe bez glave, odlučili uzet cugu i pričekat da se oslobodi neko mjesto za sjest se...dok smo tako stajali i čekali, meni počeli teći potoci očito znoja po nogama što mi se do sad nikad nije desilo i nije mi baš bilo svejedno, svašta mi je prolazilo kroz glavu, al pošto me nije ništa bolilo nekak sam zaključila da mi je samo jako vruće. Onda sam ga natjetala da idemo doma jer mi je sve to skupa bilo nepodnošljivo... Trebalo mi je samo 15 min da se dovučem do auta, još su me grčevi u nogama zgrabili. Bila sam tako jako umorna i razdražljiva. Al ajde bar sam noćas lijepo prespavala, nisam ga ni čula jutros kad je odlazio na posao.
Pozdrav drage moje, evo i mene kao padobranac, hitno se javljam ne znam sta da radim. Od jutros od 4 imam bolove u preponama, stidna Kost, i krizima,, koje ne popusta nikako, nije u nekim intervalima, nego nikako ne popusta, zna samo jace zaboljeti na minutu, ne znam sta bih. Citala sam da su bh kontrakcije totalno drugacije, beba je dosta aktivna, pogotovo na svaki jaci bol reaguje, a svaki jaci bol javi se na svake tri minute otprilike, bilo da lezim ili hodam, i traje ono 5-10 sekundi, taj u krizima. Oprostite jedva pisem, bas me boli, sta biste vi savjetovale?
DOKTORU idi ili ako ne radi onda na hitnu, nek te provjere, javi nam se, SRETNOOOO😘😘😘😘
Pozdrav drage moje, evo i mene kao padobranac, hitno se javljam ne znam sta da radim. Od jutros od 4 imam bolove u preponama, stidna Kost, i krizima,, koje ne popusta nikako, nije u nekim intervalima, nego nikako ne popusta, zna samo jace zaboljeti na minutu, ne znam sta bih. Citala sam da su bh kontrakcije totalno drugacije, beba je dosta aktivna, pogotovo na svaki jaci bol reaguje, a svaki jaci bol javi se na svake tri minute otprilike, bilo da lezim ili hodam, i traje ono 5-10 sekundi, taj u krizima. Oprostite jedva pisem, bas me boli, sta biste vi savjetovale?
Kako su cure rekle odmah doktoru ili još bolje na hitnu! Javi nam se!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Cure sretno na pregledima javite se ❤😘
Isssa- shvaćam te bit će sve u redu ❤ i ja imam pregled sutra i briseve na ureaplazmu tako da sam isto pod panikom nadam se da sam je se riješila...
Danas sam nosila profil na Vuk Vrhovec isto mi se jedna zgrušala ona na tašte pa mi je odmah tamo izvadila iako sam rekla da sam pila vodu prije cca sat vremena... Nisam se vagala od pregleda prošlog koji je bio prije malo manje od 4 tjedna pa sam tamo odmah i to obavila dobila sam 0,5 kg od prošlog puta tako da me ovaj put nije špotala iako je za nju i dalje puno tih mojih sada 4,5 kg od početka trudnoće (meni nije i baš me briga rekla sam sama sebi da se neću stresirat opce oko te sestre..)
Anđeo pa to je odlično, i uopće nije puno, da si i duplo dobilo do sad ne bi bilo puno. Ma kaj ta sestra zna, najbolje da idemo rodit s kilama u minusu ili na nuli, kaj je njima 😡😠
Amy otidji doktoru. Cudno mi je da ne popusta tako dugo, cak ni sa promjenom polozaja. Ako i nije nista, reci ce ti to i ti ces biti mirnija
url=https://lilypie.com]
Anđeo, meni ove tvoje kile sasvim dobro zvuče! Ne znam zašto ti prigovaraju... Ja istom idem redovito na VV radit guk profile i svaki mjesec dobijem po 2kg. Trenutno sam na +8/9 i sestra mi je zadnji put rekla da je to sasvim ok. Ni ukupno nije previše i lijepo je rasporedeno po mjesecima... Baš mi je žao što te stresiraju s kilama, a tako malo si dobila....
Trudnasam hmm napisala sam samo ove malo pristojnije snove hahhaha 😂😂😂 jaoo sta ja sve sanjam u zadnje vrijeme to nije normalnoo...
Baby.k daa i ja sam jucer imala generalku i kada sam skuzila da sam uspjela samo kuhinju i dnevni očistit po trenutnim standardima sjela na pod pored kauca i plakat ko kisna godina 😂😂😂 a danas vidim da moram opet jer dragi nije skinuo radne cipeleee 😠😠😠😠
Anđeo pa sta bi onii?? Covjecee tvoje kile su super!
Iva-gljiva mene to boli od 25-26 tjedna nisam ni sigurna vise... Sada cak i ne sad mi je preslo na zglobove ruku....
Amy2018 ja bih isto na tbom mjestu na hitnu ili kod svog dok. Otisla.. .
Curke koje imate preglede sretnoooo i nadamo se dobrim vjestima 🙂🙂🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
AMY2018- nadam se da si već otišla na hitnu, bolje da oni provjere.. javi se ❤
Petrapp- izgleda da ti je bio "lošiji dan" i još u kombinaciji s vručinom koma, dobro da si išla doma bolje nego da se maltretiraš bezveze
IvaGljiva- prijateljica je dobila 7kg termin joj je 3 dana nakon mog isto ide na VV i ništa joj nisu rekli, danas smo išle skupa meni je naglasila da nije zadovoljna s ukupnim dobivenim kg a njoj ni A nije rekla 😂😂 čini se da me teta ne voli 😏😑 prošli put kad me bas popljuvala čak sam se i rasplakala u onom liftu 😭 sad me nekako baš briga kud bi si popapala tu i tamo svašta "zabranjenog" i onda me ona još je..piiiip. 😡😡😡 taj šerafić 😂 (hormoni su čudo)
Ja sam natukla 14 kg i baš me briga, jedem kao i uvijek i niko ništa ne prigovara, šećer nemam a to im je najbitnije 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji