Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    15. Kolovoz 2018. 07:36

Anđeo nakupovala sam se robice 😍, kupila kompletić za izlazak iz rodilišta, sebi kupila 2 spavačice, "premalu" izdajalicu, četku i češalj za kosicu, škarice za noktiće, dudice dvije, vreću za spavanje rezervirala sam torbu/ruksak za kolica, ma stvarno svašta poslikam poslije malo.
    Još mi je ostao ovaj higijenski dio za nabaviti i spremna sam za otić u rodilište.
    Ne znam kako vama, al meni se čini da mogu puno manje pojesti zadnjih dana, wc obavljam redovito, ali kao da nemam mjesta u želucu za hranu, prvo mi je bila asocijacija da je to od vrućine da mi se ne jede, a sad mi se čini da moja curka zauzima sve veći prostor i da zato nemogu jesti. 

Isssa
    15. Kolovoz 2018. 07:55

Jutro mamite 😀
    Just_me spavam na rate, ne mogu se namjestiti, probude me bolovi od ukočenost na boku, nisu kukovi nego cijela noga, a rijetko mogu biti na desnom boku, pa moram prohodati, zadnje 2 noći se budim svakih pola sata do sat 🤨
    IvaGljiva frendica nosi grudnjak jedinicu push up da bi izgledalo da ima bar nešto sisa i doji malog bez problema, tako da veličina ne igra ulogu nikakvu 😀
    Dobar šoping si obavila, ja ne primjećujem da ti nešto fali 😀 osim love na računu 😂🤣😂🤣
    Petrapp želuček nam je stisnut od bebe, niti ja ne mogu pojesti kao prije, jedem ko ptica i na silu 100 puta na dan.

petrapp2605
    15. Kolovoz 2018. 08:10

Isssa nadam se da budeš nadoknadila spavanac tokom dana. Para na računu 😂😂😂 kak ide ona pjesma jer pare nisu problem jer para nikad nema 🎷🎷. Sad napokon mogu ići jesti nakon euthyroxa, osjećam da sam ful gladna, a pojela budem ko vrabac i zasitit ću se odmah. 

Isssa
    15. Kolovoz 2018. 08:19

petrapp2605

Isssanadam se da budeš nadoknadila spavanac tokom dana. Para na računu 😂😂😂 kak ide ona pjesma jer pare nisu problem jer para nikad nema 🎷🎷. Sad napokon mogu ići jesti nakon euthyroxa, osjećam da sam ful gladna, a pojela budem ko vrabac i zasitit ću se odmah.

Ista stvar kod mene, čekam Euthyrox i napadam frižider, ko preživi pričat će 😂😂😂😂😂, a para nikad dosta 🙈

Looda_vila
    15. Kolovoz 2018. 08:24

Jutroo klokanice!
    Moj sljedeci projekt na poslu je definitivno projektiranje robotske ruke za okretanje trudnica s boka na.bok i pomoc pri ustajanju iz.kreveta!!!😒🤣🤣🤣
    Nocas sam probala kao bez klime spavat...al kod nas u stanu nema daška vjetra... probudila sam se oko pol 4 komplet sva mokra, da sam isla mijenjat posteljinu, uzet rucnik i palit klimu. Jedva cekam zimuuu😫
    IvaGljiva dobar shopping, al.nigdje ne vidim neku cokoladicu😏😂😂
    Jucer sam nekih 1,5 h nosala bebušku od 6kg...imam upalu misica ruku..a bozeee! 😂😂

christyy
    15. Kolovoz 2018. 08:33

Jutro cure!
    Hahaha ajme jeste me nasmijale zadnjih par str..  od ementalera, premale izdajalice, bankrota....
    Da vas nema trebalo bi vas izmislit 😂😂😂

Nas_bebac
    15. Kolovoz 2018. 09:47

Jutroo curee
    Isssa suosjecam s tobom ja tu noc oka nisam sklopila a bilo vrijeme tip top vani je bilo mozda 17°C predivnoo da soavat al zasto spavat kad mozes bit budan zar ne? Hhaah
    Looda_vila evo odmah dajem doprinos kolko mogu za tvoj izum 👏👏
    Iva-gljiva super shopping 👍👍👍

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Isssa
    15. Kolovoz 2018. 09:53

Nas_bebac

Jutroo curee
    Isssa suosjecam s tobom ja tu noc oka nisam sklopila a bilo vrijeme tip top vani je bilo mozda 17°C predivnoo da soavat al zasto spavat kad mozes bit budan zar ne? Hhaah
    Looda_vila evo odmah dajem doprinos kolko mogu za tvoj izum 👏👏
    Iva-gljiva super shopping 👍👍👍

Ma baš tako, ko je vidio spavati 😥

Baby.k
    15. Kolovoz 2018. 09:53

Dobro jutrooo😊
    IvaGljiva i Petra, bravo za shopping, mene još uvijek čeka taj dio 😊
    Petra, i ja jako malo jedem, i to se moram prisiliti nekako. 
    Ja mogu reći da napokon ove dvije noći spavam, istina da se vrtim stalno jer mi sad samo lijevi bok paše, ali sve je bolje od onih vrućina.

Nas_bebac
    15. Kolovoz 2018. 09:59

Isssa tješim se da ako nastavim tim tempom lakše neispavana funkcionirati kada dodje beba 😂😂 nadobudno ne? Hahah 😳😳

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.