Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    14. Kolovoz 2018. 23:14

Jelena M- uhh shu shu beštija želim da je se što prije riješiš, jel bol popustila?
    Ajme jesam se ismijala ove zadnje 3 stranice 😂😂😂
    Petrapp-  izdajalica 2 broja veća 🔝🔝, čim si cijeli dan bila u shoppingu 👏👏 vrijedilo se izmorit 😁 šta si svašta lijepog kupila?
    Isssa- ementaler 😂😂
    Moje cicke su se napuhale u prvom tromisjeću kupila sam čak i veci grudnjak i vratile se najedamput na staro od tad  grudnjake stare nosim al zato su bradavice potamnile i povećao se onaj krug okolo (ubi me kako se zove 5 min već razmišljam odustajem)

Baby.k
    14. Kolovoz 2018. 23:23

Anđeo, areole😂😂 kod mene isto tako, veliko i tamno😁

• Anđeo_
    14. Kolovoz 2018. 23:23

Looda_vila- ajme i ja zaboravila na aspirator dal je to potrebno prije kupovat šta vi mislite?
    Još jedno glupo pitanje kako misliš ušteda vode ?

• Anđeo_
    14. Kolovoz 2018. 23:24

Baby.k

Anđeo, areole😂😂 kod mene isto tako, veliko i tamno😁

Taman krenula googlat na vrh mi jezika i nikakoooo 😂😂😂🤰🤰🤰

Looda_vila
    14. Kolovoz 2018. 23:32

Anđeo_

Looda_vila- ajme i ja zaboravila na aspirator dal je to potrebno prije kupovat šta vi mislite?

Meni svi govore ds treba taj aspirator za nos, pogotovo nama jesensko/zimskim bebama. I da oni mali rucni je valjaju nista. A sad...ja nemam iskustva pa ne znam.
    A usteda vode..pa ono ako se osjecas eco friendly 😁 u smislu da u sterilizator ide deci vode, a kad rucno steriliziras  sve dude, bocice, sisace..zlice...i sta ja znam sto sve ne..onda ti treba lonac vode😁😅

• Anđeo_
    14. Kolovoz 2018. 23:57

Looda_vila

Anđeo_

Meni svi govore ds treba taj aspirator za nos, pogotovo nama jesensko/zimskim bebama. I da oni mali rucni je valjaju nista. A sad…ja nemam iskustva pa ne znam.
    A usteda vode..pa ono ako se osjecas eco friendly 😁 u smislu da u sterilizator ide deci vode, a kad rucno steriliziras sve dude, bocice, sisace..zlice…i sta ja znam sto sve ne..onda ti treba lonac 

Da hmmm taj aspirator nebi ga se sjetila zato super da smo tu ❤ 
    To je istina lonac vode i otkuhavanje...
    Jaooo moj dragi i njegove izjave ja kažem e vidiš aspirator i pričam objašnjavam, veli on di si se toga sada sjetila ? Ma reko na forumu jedna cura napisala kaže on: jedna napiše a muževi od drugih u bankrot odmah 😂 bankrotirat ću zbog tog foruma  (to se se on nadovezuje na neki dan jel pročitala sam isto na klokanici neki forum mislim na ljetnim bebama nezzz više da je bolje električnu izdajalicu kupit odmah nego ručnu ako se već kupuje i to sam mu isto pricala i još kažem pa da bolje odmah električnu neću ja ručnu kaže on pa kupi nema veze kolko košta reko ova je 400 a el. Oko 1000 😂😂😂 a kaže on maaaa da bolje ljubavi 

15. Kolovoz 2018. 00:35

Schinin nek frajerica malo tetu voza sad dok moze 😀
    Kako je prosao pregled?
    Ja cu valjda uvijek bit jedna od onih koje ne kuze to sa sisama, ja bi ubila za blagu 3 koja u trudnoci NE NARASTE, umjesto toga sa 75B dodem do D.
    Za aspirator sam htjela rec, imam elektricni i prakticniji mi je od onog za usisavac jer kad ti u 3 ujutro beba place radi zastopanog nosica, lakse je ovaj mali imat kraj kreveta nego usisavac izvlacit i palit, ovaj za usisavac je jaci

Isssa
    15. Kolovoz 2018. 02:05

Evo sjedim na terasi , kaj reć? 
    Ovo zimu me uhvatila takva prehlada ko nikad u životu, toliko sam puhala nos da mi je ličio na golubinjak na krovu 😂, na kraju sam popiz..... i otišla kupiti taj aspirator I spavala sam sa usisavačom, prevarila sam muža 😂😂😂😂, umirao je od smijeha kad me ujutro našao u boravku a usisavač pored mene 🤣🤣🤣🤣, uglavnom super stvar 😀

15. Kolovoz 2018. 02:31

Isssa

Evo sjedim na terasi , kaj reć?
    Ovo zimu me uhvatila takva prehlada ko nikad u životu, toliko sam puhala nos da mi je ličio na golubinjak na krovu 😂, na kraju sam popiz….. i otišla kupiti taj aspirator I spavala sam sa usisavačom, prevarila sam muža 😂😂😂😂, umirao je od smijeha kad me ujutro našao u boravku a usisavač pored mene 🤣🤣🤣🤣, uglavnom super stvar 😀

Bar si na terasi :)
    Ja pokusavam malog vratit u krevet jer je poceo imat one nocne strahove i probudi mi se iz cista mira i onda imamo sat il dva nosenja dok ne zaspi opet, strusio je kakao sad sa mnom pa se nadam da ce to pomoc
    Sta tebe drzi budnom?

_IvaGljiva_
    15. Kolovoz 2018. 03:26

Isssa, krepala sam od smijeha na ementaler 😂😂😂
    Najbolja usporedba ikad ✌
    Ja još čekam da mi sise narastu. Od puberteta mi govore ne brini, u trudnoći će ti lijepo narasti. Hm da, još čekam taj dan 😅 Tješi me samo da navodno uspješnost dojenja nema veze s veličinom sisa. Živi bili pa vidjeli 😉
    I ja sam danas provela poslijepodne u shoppingu. Mislim da sam pokupovala pola dm-a, ali sada imam skoro sve i mogu u miru spakirati torbu za rodilište i općenito posložiti stvari za bebu 😍...
    Kupila sam taj aspirator za nosić koji ide na usisavač i onaj mali rucni čisto da mi bude pri ruci ✌
    Evo i slike pohoda: (ako sam što zaboravila, vičiteee)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.