Kalanhoja bas sam i ja htijela napisat isssi da i ja imam osjecaj da su mi se sise ispuhale a ne narasle hahaha
Nas_bebac i ja sam upravo poslala muza po lubenicu jedva cekam da stigne 😋
Ajme curke jos malo nam je ostalo.. prebrzo su mi prosli svi ovi mjeseci
a daj Isssa nisi ferrr…ocu i ja siseeeeeeeeee
😂😂😂😂, narast će i tebi, baš sam se tuširala i primim u ruku kad ono imam kaj primiti 😂, baš sam si sretna bila, i iz gušta stisnem malo (to mi je nešto novo osjetiti veličinu) kad ono krene curiti na sve moguće rupice, nisam ni znala da toliko rupica ima na bradavici, ko sir ementaler 🤣🤣🤣🤣
Kalanhoya i Christy meni su kao mali narasle u prva 3 mjeseca trudnoće (isti grudnjak nosim i dan danas), i ispuhalo se to malo jada do sada, i eto krenulo opet 😊
Ma sve mi se cini da ce biti pik vamo, pik tamo, sutra mozete doma, narucite se na redovni pregled.
E al s cicama se fakat nekaj cudno desava. Isto su mi bile ogromne jedno vrijeme, sad isto imam osjecaj da su se ispuhale. Da to nije neko zatisje pred buru 😂
Imate u Lidlu teta violeta vlazne maramice, pakiranje od 5 komada, nekih 32kn
url=https://lilypie.com]
Misteriozne sise...
Ko ementaler hahaha, kako si se toga sjetila ziva istina
Isssa sada si me nasmijala do suzaa hahahha ko ementaler 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
I meni sise malo narasle sad se ispuhale al mi bradavice tamnije i velikee e i daaa ljeva mi je veca od desne....
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Bok curke! Cijeli dan sam provela s mamom u shoppingu za curku! Ajme što sam se izmorila. Toliko sam se nahodala da su mi danas i noge natekle. Ali ovo osvježenje je spas! Samo se bojim da neće dugo potrajati.
Ako nekome treba doniram ja malo svojih sisa, fakat su mi prevelike trenutno. Kupila sam izdajalicu i naravno da sam morala ić vidjet kak to funkcionira na opću radost mog još znatiželjnijeg muža 😂😂😂, kaže on ženo mislim da je to za neke manje sise, trebala si uzeti 2 broja veću 🤣🤣🤣.
Hhaha Isssa - mojoj mami su nakon mene ostale sise petica a prije toga bila nesto izmedu 2 i 3. Mozda ima nade i za mene hahah
dobro, nebi bas htjela peticu, pa da moram nosit hozentregere za njih, al neka solidna trojka ili malo slabija cetvroka...mozeeee
Moze Petrapp salji malo svojih sisa na Jarun hahah dobar je muz! Koju izdajalicu si uzela?
Bok curke! Cijeli dan sam provela s mamom u shoppingu za curku! Ajme što sam se izmorila. Toliko sam se nahodala da su mi danas i noge natekle. Ali ovo osvježenje je spas! Samo se bojim da neće dugo potrajati.
Ako nekome treba doniram ja malo svojih sisa, fakat su mi prevelike trenutno. Kupila sam izdajalicu i naravno da sam morala ić vidjet kak to funkcionira na opću radost mog još znatiželjnijeg muža 😂😂😂, kaže on ženo mislim da je to za neke manje sise, trebala si uzeti 2 broja veću 🤣🤣🤣.
😂😂😂😂😂😂, muž ti je lud ko praćka 😂😂😂😂
Hhaha Isssa - mojoj mami su nakon mene ostale sise peticaa prije toga bila nesto izmedu 2 i 3. Mozda ima nade i za mene hahah
dobro, nebi bas htjela peticu, pa da moram nosit hozentregere za njih, al neka solidna trojka ili malo slabija cetvroka…mozeeee
Moze Petrapp salji malo svojih sisa na Jarunhahah dobar je muz! Koju izdajalicu si uzela?
Pazi ti nje, hozantregere 😂😂😂😂, danas baš lupetamo 😉
Za tebe ima onda nade, za mene nema 😒, mami su se nakon nas 3 samo objesile do pupka 🙈, onda je operirala karcinom 2 puta pa joj je jedna veli ona kao kad je bila cura a druga izrajbana od nas 3 😂🤣😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji