Hortensia, meni su hc i fl u 28. tjednu bili dva tjedna razlike. Sada je razlika već manja (6 dana) tako da se ništa ne brini. Beba raste svojim tempom. Jedan mjesec će joj malo više glavica narasti, drugi mjesec trbuščić a treći nogice. I tako u krug. A pogotovo ne brini jer se ni tvoj doktor ne brine. I ja sam malo razmišljala o toj razlici i nije mi bilo svejedno ali doktor me uvjeravao da je to normalno.
Pandica, sljedeća!
Hhaha Isssa - mojoj mami su nakon mene ostale sise peticaa prije toga bila nesto izmedu 2 i 3. Mozda ima nade i za mene hahah
dobro, nebi bas htjela peticu, pa da moram nosit hozentregere za njih, al neka solidna trojka ili malo slabija cetvroka…mozeeee
Moze Petrapp salji malo svojih sisa na Jarunhahah dobar je muz! Koju izdajalicu si uzela?
Pazi ti nje, hozantregere 😂😂😂😂, danas baš lupetamo 😉
Za tebe ima onda nade, za mene nema 😒, mami su se nakon nas 3 samo objesile do pupka 🙈, onda je operirala karcinom 2 puta pa joj je jedna veli ona kao kad je bila cura a druga izrajbana od nas 3 😂🤣😂😂
zao mi je za mamu i karcinom, nadam se da je sad sve okej?!
Ja sam svojoj mami izgrizla bradavice, lijevu pogotovo..dan danas se vidi
Looda_vila evo tebi šaljem svoj broj viška 😎, uzela sam aventov set u baby centru ispalo me 420 kn, sa 2 bočice jedna manja i jedna veća, i posudice za pohranu mlijeka.
Isssa baš ko pračka 🤣🤣🤣
Pozdrav klokanice, vidim danas ste sve dobro raspoložene, to mi je drago za vidjeti😊😊
Evo poklanjam i ja cice, meni je mojih dosta😁 ako neću moć dojit zbog bradavica rješavam se obje😂 više nemaju mjesta ni u grudnjaku😥
Jelena M, bas te morala napasti ta bestija. Prijateljica mi se otarasila nje uz pomoc te manoze. Nadam se da ces je se brzo rjesiti.
Hortensia, ne opterecuj se tim njihovim mjerama. Beba ima svoj tempo. Vjerujem da bi doktor rekao da nesto ne stima. Mene moja uopce ne zamara s tim brojevima, a ja ih uopce ne usporedujem s tablicama.
Kad smo kod sisa.. Sise? Sta je to?
U pocetku su narasle, stvrdnule se, stajale bez grudnjaka. Savrseno. I oooonda se svakim narednim tjednom ispuhivale. Sad su objesene imam osjecaj do pupka, ko kod onih crnkinja iz nekog plemena u africi.. Tako da..moze i meni malo sisa 😂 hvala
Looda_vilaevo tebi šaljem svoj broj viška 😎, uzela sam aventov set u baby centru ispalo me 420 kn, sa 2 bočice jedna manja i jedna veća, i posudice za pohranu mlijeka.
Isssabaš ko pračka 🤣🤣🤣
mozee, objerucke prihvacam! hvala ti
Meni ce frendica posudit isto aventovu rucnu izdajalicu i njihov sterilizator, vjerujem da cu bit zadovoljna.
Moram jos apsirator za nos nabavit, navodno neki sa nastavkom za usisavac ili elektricni.hmmm
Evo Kike, mozes ti od Baby.K onda uzet malo kad se vec dijeli
Hhaha Isssa - mojoj mami su nakon mene ostale sise peticaa prije toga bila nesto izmedu 2 i 3. Mozda ima nade i za mene hahah
dobro, nebi bas htjela peticu, pa da moram nosit hozentregere za njih, al neka solidna trojka ili malo slabija cetvroka…mozeeee
Moze Petrapp salji malo svojih sisa na Jarunhahah dobar je muz! Koju izdajalicu si uzela?
Pazi ti nje, hozantregere 😂😂😂😂, danas baš lupetamo 😉
Za tebe ima onda nade, za mene nema 😒, mami su se nakon nas 3 samo objesile do pupka 🙈, onda je operirala karcinom 2 puta pa joj je jedna veli ona kao kad je bila cura a druga izrajbana od nas 3 😂🤣😂😂
zao mi je za mamu i karcinom, nadam se da je sad sve okej?!
Ja sam svojoj mami izgrizla bradavice, lijevu pogotovo..dan danas se vidi
Ma mama je zmaj, hvala Bogu super je 😀, čuda je preživjela, naš ponos 😊
Baby jebote koje sise (sorry na izrazu 🙈), i ja bi takveeeee😁😀😀😀😀😀
Looda_vila dobro da si me podsjetila to sam danas zaboravila kupiti, aspirator za nosić, nisam se još dobro informirala što je najbolje uzeti. Sterilizator će mi muževa sestrična posuditi, makar ga nisam ni planirala kupiti, al kad ga ona donira, možda ću ga koristiti... Danas sam odlučila da po grudanjake za dojenje idem tek nakon sljedeće kontrole, jer da sam ih danas uzela vjerojatno bi mi do poroda bili mali 🙄
Isssa, vjeruj mi da ne bi😂 samo muke s njima, hoćeš s grudnjacima, badićima, spavanjem😂 smanjila bi ih odmah da mi netko plati😁
Petra, i ja čekam zadnji tren za grudnjake 😁
Looda_viladobro da si me podsjetila to sam danas zaboravila kupiti, aspirator za nosić, nisam se još dobro informirala što je najbolje uzeti. Sterilizator će mi muževa sestrična posuditi, makar ga nisam ni planirala kupiti, al kad ga ona donira, možda ću ga koristiti… Danas sam odlučila da po grudanjake za dojenje idem tek nakon sljedeće kontrole, jer da sam ih danas uzela vjerojatno bi mi do poroda bili mali 🙄
Nisam ga ni ja planirala kupit, ali kad vec nudi - moze. :) Kaze da cu se preporodit s tim, em ušteda vremena, vode itd.
a za nosic sam isto tako dobila preporuku da uzemem onaj sa nastavkom za usisavac, no jos cu malo istrazit.
Ja cu isto pricekat sa grudnjacima za dojenje, mozda mi naraste petica nakon poroda hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji