Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PlavaBorovnica
    27. Veljača 2018. 22:14

Drago mi je da je sve u redu svima koji su bili danas na pregledu. 
    Dalje u iščekivanje. Ja nisam ni blizu razmišljanja o dječjoj opremi ni imenima, tu vam se ne mogu pridružiti još barem koji mjesec. Malo po malo, korak po korak.
    Nego, već neko vrijeme se pitam gdje su mnoge djevojke s početka teme...
    Lois, Svekyca, b-b-k, losah, socka…? Zna li netko...

• aunbm123
    28. Veljača 2018. 07:27

ฉันต้องการเรียนรู้เหมือนกัน

IBCBET

28. Veljača 2018. 08:19

Sve cure koje ste bile na pregledu, bravo za preglede i napredak!
    Lemon i ostale kojima se jos ne vidi, vjerojatno ste isle prerano, treba vremena da nastane beba, tako da samo pomalo, vidjet ce se za koji dan ili tjedan dana.
    Mi cemo uzeti kolica 3u1, ali mozda uzmem i klokanicu, jer zivim na selu, a imam i psa, pa ce mi biti lakse ici u kratke setnje tako nego s kolicima.
    Krevetic cemo svakako kupiti polovan, uvijek ga lako prefarbamo ili lakiramo, kupit cemo novi madrac i onu ogradicu za krevet i super :)
    Jucer sam imala mucnine doslovno cijeli dan, bas nisu stale bez obzira dal bi jela ili ne. Ima neka od vas preporuku sto jesti u slucaju mucnina?
    I da, dobro jutro svima! :)

Isssa
    28. Veljača 2018. 08:33

PlavaBorovnica

Drago mi je da je sve u redu svima koji su bili danas na pregledu.
    Dalje u iščekivanje. Ja nisam ni blizu razmišljanja o dječjoj opremi ni imenima, tu vam se ne mogu pridružiti još barem koji mjesec. Malo po malo, korak po korak.
    Nego, već neko vrijeme se pitam gdje su mnoge djevojke s početka teme…
    Lois, Svekyca, b-b-k, losah, socka…? Zna li netko…

Jutro, i ja se pitam di su cure s početka teme, ni traga ni glasa 🙈

malac_28
    28. Veljača 2018. 08:42

Jutro svima i PlavaBorovnica sretno danas na pregledu! :)
    Teta55 koma za mučnine, ne mogu ti baš pomoći jer ih ja za sad nemam (vjerojatno je još rano), ali kolegica mi je rekla da je njoj pomoglo grickanje badema i ljuta žvaka pa možeš probat, možda pomogne :D
    meni je seka dala 3u1 kolica tako da ih nemam potrebe kupovat iako bi ih najrađe kupila :) krevetić imam još od sebe u super stanju, samo ćemo ga prefarbat i kupit novi madrac, imam čak i onu ljuljačku :) ja bih najrađe sve išla kupovat jer mi je to baš gušt i veseli me :D

Dija85
    28. Veljača 2018. 09:36

Jutro cure, evo gledam malo kolica i na faceu sam naišla na ovu ponudu. Čini mi se jeftino za to dvoje skupa a i kolica i krevetić meni izgledaju super. 
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=838890416297077&id=752809488238504 Pošto je link sa Facebooka valjda ćete ga moći otvoriti.

Jelennnna
    28. Veljača 2018. 09:41

Endzrue

Jelena M

Endzrue

Imam psa bit ću sama dragi na brodu beba uz mene bolje mirnije 

Zgodno dodu i kolica tipa ako beba spava pa da joj sunce ne bljesti u oci i sl. A i mislim da nije velik trosak jer opet poslije se sve moze na njuskalu prodat sta vise ne budemo koristile, a ima za nac superpovoljno tako kvalitetnih kolica na tim stranicama.

Nebi svejedno jer dijete leži i gleda u nebo i babe koje zavire u kolica svako 10 metara..ako jednog dana budu trebala lako uzmem al pošto je 10.ti mj nema šanse po zimi gurat i motat bebu u skafandere i vreće.. ovako uz mene neće nitko blizu jer će mene poljubit ako zaviruju a zakrit sunce mogu rukom..toplo.. Di ćeš boljeg mjesta od srca. Nosiljke imaju kapuljaču.. ima i marama koje su za ljeto.. već sam se opremila sa svime zadnjih pola godine od marama do sašivenih nosiljki tako da sam što se toga tiče pokrivena a i ima još ohoho vremena za sve :)

Slazem se za situaciju s babama. Ja jos nista nisam kupila ni bebi ni trudnicku. Pokusala jucer naci koju trudnicku haljinu tj obicnu a siru koja ce mi bit prakticna kasnije no nista mi se nije svidilo. Srecom ljeti ce bit veci izbor

Jelennnna
    28. Veljača 2018. 09:44

Schinin

Evo i nas Sa pregleda 😊 muz prezivio - vidjelo se samo jedno srce 😂😂😂 uglavnom bila ne bas najljubaznija, nadrndana tehnicarka, srceko kuca, veliki smo koliko i trebamo biti po tt tako da idem od toga da je Termin 12.10 i imam hematom, nije mi rekla ni velicinu ni polozaj, samo pitala jesam li krvarila i ako budem da je to od hematoma, muz poludio jer idem kod dr tek u ponedeljak. Izgleda tocno da lijecnici nisu bas objektivni kad se radi o njima bliskim osobama

Cestitam za srceko. 

28. Veljača 2018. 10:12

Dija, ponuda se cini dobra! 
    Malac, hvala za savjet, bas cu probati s bademima :)
    Bila sam jutros u kratkoj setnji, odmah me pocelo zatezati, sto znaci da stvarno moram lezati..
    Sto danas jedete? Mi cemo kod mojih na rucak jer moram prije na hzzo nositi doznake, a blizu su nam. Mama radi saft sa batcima i unutra zlicnjaci, mmm :)

Dija85
    28. Veljača 2018. 10:24

Teta55

Dija, ponuda se cini dobra!
    Malac, hvala za savjet, bas cu probati s bademima :)
    Bila sam jutros u kratkoj setnji, odmah me pocelo zatezati, sto znaci da stvarno moram lezati..
    Sto danas jedete? Mi cemo kod mojih na rucak jer moram prije na hzzo nositi doznake, a blizu su nam. Mama radi saft sa batcima i unutra zlicnjaci, mmm :)

Mmm fino zvuči ručak. Ja evo upravo zavirujem u hladnjak i tražim i tražim. Nekako me sve što pogledam tjera na mučninu. Ali jede mi se grah 😁 možda ću to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.