Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PlavaBorovnica
    28. Veljača 2018. 12:23

Evo mene s pregleda!
    Mi smo dobro, vidjela sam svoju bebicu na monitoru, srce radiglava, ručice, nozice, okreće se cijelim tijelom, vrti...
    Otvorila mi je trudničku knjižicu, idem opet na pretrage krvi i urina. Kaže da sam koji dan više nego što sam mislila, 11+3 danas. 
    Nisu mi mogli dati sličicu Hmm. Kaže besplatan je pregled, pa nema takvih "luksuza".
    Hvala vam koji ste mislili na mene.
    Teta, meni jedino od bistre juhe i čaja nije bilo muka kroz 7.-9.tjedan.

Isssa
    28. Veljača 2018. 12:28

PlavaBorovnica

Evo mene s pregleda!
    Mi smo dobro, vidjela sam svoju bebicu na monitoru, srce radiglava,ručice, nozice, okreće se cijelim tijelom, vrti…
    Otvorila mi je trudničku knjižicu, idem opet na pretrage krvi i urina. Kaže da sam koji dan više nego što sam mislila, 11+3 danas.
    Nisu mi mogli dati sličicuHmm. Kaže besplatan je pregled, pa nema takvih "luksuza".
    Hvala vam koji ste mislili na mene.Teta, meni jedino od bistre juhe i čaja nije bilo muka kroz 7.-9.tjedan.

Baš lijepo, mali akrobat 😀, mi smo tu negdje po tjednima, mene je slala sada na rani probir i krvnu grupu. Urin, urinokulturu, briseve i krvnu sliku me slala prije mjesec dana.

Elza
    28. Veljača 2018. 13:49

Kako vi spavate? Ja inače uvijek spavam na trbuhu ali sad ne mogu ni to... Ne zato što trbuh raste nego jer me grudi bole za poluditi 

Amy2018
    28. Veljača 2018. 14:51

Kalanhoja ii ja uvijek na trbuhu a sad se snadjem, stavim ruku ispod grudi kao da nisam sasvim na njima, aal ubrzo me trnci u ruci probude 😂 trebamo vec sad baby banana jastuk kupiti 😋😋😂😂

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

28. Veljača 2018. 15:05

PlavaBorovnica, bravo za pregled i bebu! Kad je slijedeci?
    Kalanhoja, mene isto sise jako bole kad sam na trbuhu, pa se okrecem s boka na bok.
    Amy, uzela sam si prije par dana jastuk za trudnice/dojenje i preporodila sam se, odlican je!
    Moze se koristiti i izvan trudnoce, ne vidim zasto ne, bas je udoban :) I nasi decki ga mogu ukrasti dok citaju, gledaju seriju na laptopu ili samo za odmaranje, bas je multifunkcionalan :)
    Evo bila sam na hzzo-u, predala sam papire za komplikacije i sad samo odmor popodne :)
    Sto cete vi danas raditi?

28. Veljača 2018. 15:22

Bok cure. Ja sam se jutros probudila sa grloboljom i kišem pa sam ostala kuci nisam isla na posao.  A radim  s djecom,  pa su me vjer oni zarazili.  Imam par pitanja : bojate li kosu u prva 3 miseca?  I sta bi trebale kupiti od robice obzirom da cemo roditi u 9. Mjesecu,(koje veličine, koliko kratkih)   ja točnije krajem  9,  25.9. Prvo mi je dijete pa ne znam  kako to funkcionira,  a mislilq sam nakon  sljedećeg pregleda(taman ce mi proci kriticni dio trudnoce)  pocet  polako  sa stvarima  jer se treba dosta  toga nabavit,  nemam nista, a vidila  sam da to sve  nije ni jeftino. 🤣😅

joNNa
    28. Veljača 2018. 15:25

Ja isto ne mogu na trbuhu spavati zbog cicki. A sinoć sam sanjala sina ,bio je poprilično krupan .muž je u snu komentirao pa da tvoja mama rodila prvog deckica ,moja mama,moja sestra zašto ne bi i ti 😂.
    Ja ipak priželjkujem curicu ,neznam zašto. 
    Ja sam danas jedva izdržala kraj smjene . Zadnjih dva sata niakd proc . Em mi se spava ,em sam teška ,naduta ,boli me donji dio ledja .
    Sad odo kunjati 🛌

• NemamNadimak77
    28. Veljača 2018. 15:48

Teta55

PlavaBorovnica, bravo za pregled i bebu! Kad je slijedeci?
    Kalanhoja, mene isto sise jako bole kad sam na trbuhu, pa se okrecem s boka na bok.
    Amy, uzela sam si prije par dana jastuk za trudnice/dojenje i preporodila sam se, odlican je!
    Moze se koristiti i izvan trudnoce, ne vidim zasto ne, bas je udoban :) I nasi decki ga mogu ukrasti dok citaju, gledaju seriju na laptopu ili samo za odmaranje, bas je multifunkcionalan :)
    Evo bila sam na hzzo-u, predala sam papire za komplikacije i sad samo odmor popodne :)
    Sto cete vi danas raditi?

Daj mi reci sto su sve trazili od papira...ja cu sutra ili u petak nositi/poslati.

28. Veljača 2018. 16:03

nestrpljiva25

Bok cure. Ja sam se jutros probudila sa grloboljom i kišem pa sam ostala kuci nisam isla na posao. A radim s djecom, pa su me vjer oni zarazili. Imam par pitanja : bojate li kosu u prva 3 miseca? I sta bi trebale kupiti od robice obzirom da cemo roditi u 9. Mjesecu,(koje veličine, koliko kratkih) ja točnije krajem 9, 25.9. Prvo mi je dijete pa ne znam kako to funkcionira, a mislilq sam nakon sljedećeg pregleda(taman ce mi proci kriticni dio trudnoce) pocet polako sa stvarima jer se treba dosta toga nabavit, nemam nista, a vidila sam da to sve nije ni jeftino. 🤣😅

Ja imam termin 27.09.  tako da se pratimo.. 
    Za veličine..sve ovisi koliko se dijete veliko rodi..tako sam ja za prvo dijete sve nešto pripremila..i na kraju se rodila sa preko 4kg i pola toga nije nosila jer joj je bilo malo..  

Schinin
    28. Veljača 2018. 16:38

Pozdrav cure 😊 evo i ja i mala imamo prehladu 😲 ove extremne promjene temperatura ce me ubit 😒 
    PlavaBorovnica  bas sam mislila na tebe, imali smo borovnice za dorucak 😂 super za malog akrobatu 👏 a to za slicicu nemam komentara 😡😡 osim toga Ti ne placas a oni ce to dobro od zdravstvenog naplatit😡
    Teta55 probaj caj od djumbira za mucnine. Negdje sam citala da grickanje sirove mrkve pomaze, nisam probala pa ne mogu tvrdit...kako si inace?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.