https://m.svijet-beba.hr/vise-informacija/hranilice/hranjenje/prima-pappa-zero3/prima-pappa-zero3-bear-azul/41/61/922/7302
Ovu smo uzele samo u bez boji. Cula sam se s prijom ne ljulja se. Kao lezaljka sluzi al fiksni su polozaji.
Tatamia se i ljulja :) znala sam da ima još nešto.
Tatamia kad sam uzimala ta na danima trudnica nisam ni vidila u ponudi. Znam da smo bas cekale te popuste. Skoro 200 kn smo ustedile. Tako da za sve treba lovit popuste.
Ja kolica neću uzimati mi ćemo se samo nosit u maramama i nosiljkama uzet ću samo autosjedalicu dobru.. Ostalo ne planiram još uopće gledat imam vremena
Ja kolica neću uzimati mi ćemo se samo nosit u maramama i nosiljkama uzet ću samo autosjedalicu dobru.. Ostalo ne planiram još uopće gledat imam vremena
Ja sebi isto obavezno namjeravam maramu nabavit. Cini mi se zgodnije no s kolicima
Imam psa bit ću sama dragi na brodu beba uz mene bolje mirnije sretnije i meni i njoj.. Ruke slobodne i na kraj svijeta idemo bez da se mislim.. A tu lovu ću puno pametnije iskoristit što bi dala za kolica..
Imam psa bit ću sama dragi na brodu beba uz mene bolje mirnije sretnije i meni i njoj.. Ruke slobodne i na kraj svijeta idemo bez da se mislim.. A tu lovu ću puno pametnije iskoristit što bi dala za kolica..
Zgodno dodu i kolica tipa ako beba spava pa da joj sunce ne bljesti u oci i sl. A i mislim da nije velik trosak jer opet poslije se sve moze na njuskalu prodat sta vise ne budemo koristile, a ima za nac superpovoljno tako kvalitetnih kolica na tim stranicama.
Ma mislim da je i bila ovulacija kasnije, oko 18 dc možda.. Nije da se baš ništa ne vidi, 4 mm je sad.. valjda će do petka narasti dovoljno.
Što se tiče mazanja, ja se uvijek nakon tuširanja mažem s nečim, skoro pa sam prestala kupovati mlijeka za tijela i imam razna ulja, Nuxe, kokosovo, bademovo, a imam i Biobaza mama kremu i super mi je. Ima u DM-u za kupiti Adria spa ulje za masažu, limun i smilje i dobro je protiv strija i meni super miriši.
Draga lemon meni ti je g vrecica 10 mm a naručena sam iducu srijedu ,još se nevidi plod,sve su mi cure rekle da sam išla prerano da se nebrinem a masu njih ide tek iza sedmoga tjedna,a ja sam išla dan poslije napravljenoga testa.Tako da se i ja nadam da Ce sve biti ok.
Evo i nas Sa pregleda 😊 muz prezivio - vidjelo se samo jedno srce 😂😂😂 uglavnom bila ne bas najljubaznija, nadrndana tehnicarka, srceko kuca, veliki smo koliko i trebamo biti po tt tako da idem od toga da je Termin 12.10 i imam hematom, nije mi rekla ni velicinu ni polozaj, samo pitala jesam li krvarila i ako budem da je to od hematoma, muz poludio jer idem kod dr tek u ponedeljak. Izgleda tocno da lijecnici nisu bas objektivni kad se radi o njima bliskim osobama
Lemon i Riri nemojte se jos puno brinuti, bile ste prerano, slijedeci put vas budu velika, jaka srceka iznenadila 😊
Isssa kolica su bas cool 😃
Mi imamo chiccco urban, na njega pase keyfit AS, Sa AS je bilo superprakticno, ali nam ta vise ne pase od kada je nekih 11mj strara. Sjedalica ide do 13kg, Ona sad ima 11kg ali je jednostavno predugacka...
Tako sam i ja s malom i psom citavu zimu prosetala 😃samo smo mi imali klokanicu, mislim da sam ja presmotana za vezat maramu😂😂😂😂
Zgodno dodu i kolica tipa ako beba spava pa da joj sunce ne bljesti u oci i sl. A i mislim da nije velik trosak jer opet poslije se sve moze na njuskalu prodat sta vise ne budemo koristile, a ima za nac superpovoljno tako kvalitetnih kolica na tim stranicama.
Nebi svejedno jer dijete leži i gleda u nebo i babe koje zavire u kolica svako 10 metara..ako jednog dana budu trebala lako uzmem al pošto je 10.ti mj nema šanse po zimi gurat i motat bebu u skafandere i vreće.. ovako uz mene neće nitko blizu jer će mene poljubit ako zaviruju a zakrit sunce mogu rukom..toplo.. Di ćeš boljeg mjesta od srca. Nosiljke imaju kapuljaču.. ima i marama koje su za ljeto.. već sam se opremila sa svime zadnjih pola godine od marama do sašivenih nosiljki tako da sam što se toga tiče pokrivena a i ima još ohoho vremena za sve :)
Sortiraj odgovore
Najstariji