Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    27. Veljača 2018. 11:27

Mislim da je nezgodno nekad unaprijed imena odlucit. Moja dobra prijateljica stalno je govorila da ce joj decko biti Noa, i kad se rodio zakljucila da mu uopce ne pristaje te mu dala ime Luka.
    Ja sam dugo prije mislila za nas da bi super bilo da nam se curica zove Karmen, sad me skroz to ime proslo. Djeluje mi preozbiljno u kombinaciji s nasim prezimenom.
    Karmen, Ema , Leona , Leonarda i Ana su mi bili uzi izbor. 

27. Veljača 2018. 11:40

NemamNadimak, mi cemo vjerojatno uzeti 3u1, i onda samo onaj adapter za jaje za auto.
    Nemam jos neki favorit, izbor je oooogroman, a i moram vidjeti uzivo. 
    Kad su Dani beba, djece i trudnica?

27. Veljača 2018. 11:41

Evo nasla sam: Dani beba su 20.-22.4. U Westgate-u.

• NemamNadimak77
    27. Veljača 2018. 11:42

Mislim da sam pročitala u travnju u Zg...

Isssa
    27. Veljača 2018. 11:53

Mi imamo kolica ali bez obzira razmišljamo kupiti ova kolica https://www.doona-shop.fr.
    Živimo na katu pa su mi ova full praktična, nema ih za kupiti u HR ali nema veze, potegnuti ćemo preko granice 😀, ajd škicnite na link da čujem vaše mišljenje 😀

27. Veljača 2018. 12:12

Issa, bas cool izgledaju! Totalno drugacija, lajkam!

Isssa
    27. Veljača 2018. 12:33

Teta55

Issa, bas cool izgledaju! Totalno drugacija, lajkam!

Jako su praktična, gepek u autu slobodan, nema premještanja bebe iz sjedalice u kolica, do 13 kg djeteta, sigurnost vrhunska, 7 kg teška, sve u svemu mi se jako sviđaju 😀

christyy
    27. Veljača 2018. 13:22

Curke evo i mene opet... nije me bilo par dana i vidim da ste se bas raspisale :) Čestitam novim budućim mamama :D
    Vidim da ste na temi kolica, išla sam ja prije neki dan malo gledati šta se nudi iako su mi Stokke oduvijek bile najnajnaj i nakon obilaska par dućana shvatila da će Stokke ipak biti ta koja ću kupiti XD Što se tiče jajeta gledajte da je jaje što veće jer će u protivnom dijete prerasti jako brzo, a za onaj prvi nastavak kažu da uopće nije potreban jer dijete već sa 2-3mj može ići u jaje tako da ću ja uzeti 2u1...

27. Veljača 2018. 13:27

Ako imas 2u1, onda moras kupiti i autosjedalicu, al u cemu onda nosis dijete? Jaje mi se cini najlakse za neki brzi transport ili ako kratko ides negdje. Za duzu setnju naravno stavis dijete u kosaru.

christyy
    27. Veljača 2018. 13:33

Jaje ide na kolica... A prvih mj dana ni ne namjeravam šetat novorođenče okolo tako da onaj prvi nastavak neću uzeti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.