Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Veljača 2018. 07:15

Schinin sretno i čekamo dobre vijesti 
    Teta također i ja...

Delilah
    27. Veljača 2018. 07:53

Čestitam svim novim trudnicama, neka bude školska trudnoća. Ja sam jučer odradila prvi pregled 😀 vidjela se gestacijska vrečica i dogovoreno je da sam od ponedjeljka na čuvanju trudnoće a do onda sam na bolovanju zbog bolova u leđima...u ponedjeljak novi pregled, a sad sam na vuk vrhovcu cekam pregled endokrinologa. 

27. Veljača 2018. 07:59

Dobro jutro!
    Sretno svim curama danas na pregledu, jedva cekamo cuti dobre vijesti!
    Delilah, bravo za napredak i bolovanje! :)
    Kod mene mucnine ne prestaju, tjesim se da je to dobro ;) Jucer sam si napravila kompot od jabuka i sljiva, pomogao je za probavu :)
    Kako ste cure?

Snješka
    27. Veljača 2018. 09:09

Ja nisam mogla izdržati do petka pa sam bila jučer na pregledu,ali ništa još nemože sa sigurnošću reći vidi se kao mala tockica i zadebljanje maternice pa je rekla da dođem za 2 tjedna tada bi se trebalo vidjeti. 
    Sad neznam što da mislim, iako je rekla da testovi prije otkriju trudnoću nego što mogu oni..

malac_28
    27. Veljača 2018. 09:09

Jutro svima i sretno na pregledu danas! 😊😊

Ja si danas nisam baš najbolje, malo sam duže spavala i sva sam si lelujava, valjda tlak.. 
    @Teta55 kak si ti? Jesu mučnine cjelodnevne ili samo jutarnje? Jel ti to prvi pregled u četvrtak ili si već bila? ☺

joNNa
    27. Veljača 2018. 09:11

Mene kao da donji dio ledja više boli nego inače kada radim. 
    Žgaravica malo i tako...ali snovi odkad sam trudna to je strašno . Em čudni em živopisni. Sjećam se svakog detalja nakon buđenja ! Sinoć sam sanjala curicu koju sam rodila ali mama je čuvala dok ja ne dodjem kada sam došla bila je već velika( 7 god ) otprilike . I ja se mislim kako je izašla iz mene tako velika ...ili sanjam da radjam ništa ne boli,ili da imam jako malu bebu tipa 1 cm i radim sve s njom kao da je normalne veličine. I tako...
    Imate li vi kakvih snova? 
    Ja nemam pojma za ime . Ni jedno nije dovoljno dobro 😂kako će tek biti kada budem birala snahu ili zeta 😂Kiding.
    Muž želi nazvati po najdražem liku iz crtića. Ne smijem ni spomenuti ovdje 😂

Snješka
    27. Veljača 2018. 09:25

Teta55

Jo Pa, jer je mjesecnica pocetak novog ciklusa i zna se kad je zapocela, a nezna se tocan dan zaceca.
    Neke cure imaju pcos i cikluse od 100 dana pa se mora znati datum pocetka racunanja trudnoce, iako je do zaceca doslo mozda 45i dan ciklusa.
    I meni je glupo jer se cesto kasnije promijeni originalni termin poroda jer plod ne odgovara tjednima od 1. dana ZM, ali to mi je jedino logicno objasnjenje..

Hvala na objašnjenju iako po tome ja sam u 5 tjednu ali mislim da je do oplodnje došlo prije 2 tjedna zato vjerojatno se još ništa točno ne vidi 

Snješka
    27. Veljača 2018. 09:29

Ja sam u prvoj t isto imala jako živopisne snove sjećam se jednog da mi beba mase iz trbuha da je ja vidim i ona mene pa si mašemo haha.
    Ime ako će biti curka onda Sofija a dečko Benjamin

malac_28
    27. Veljača 2018. 09:35

Ja nemam takvih snova za sad :) a imena smo odabrali još prije nego što sam saznala da sam trudna 😀 Ema i Borna :)

Isssa
    27. Veljača 2018. 09:53

Jutro 😀
    Nemam nikakvih snova a niti o imenu još ne razmišljamo, prošla su 3 mjeseca, proletilo mi je vrijeme 😀, živim normalno kao i prije trudnoće, pazim se jedino da ne nosim ništa teško 😀, radim i namjeravam raditi do kad će mi trbuh dati 😂
    Od silnih obaveza i posla navečer zaspim ko beba 😀, ni ne stignem razmišljati o ičemu 😀
    Cure samo se opustite 😀😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.