Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    27. Veljača 2018. 15:52

Lemon

Nisam se stigla ranije javiti, kao što sam se i bojala, ništa se ne vidi jer je rano. Idem drugi tjedan opet, pa ako ni onda ne bude ništa tražit ću da idem vaditi betu. Od simptoma imam bolne grudi i česte odlaske na wc ali ne znam jel to od trudnoće ili utrića.. Baš sam sad loše volje

Nemoj se previse brinuti. Isla si prilicno rano na pregled. Najvjerojatnije je bila kasna ovulacija.  

• Barbi13
    27. Veljača 2018. 15:53

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Jelennnna
    27. Veljača 2018. 16:02

Teta55

Amy, ja se i inace nakon tusiranja mazem s nekom kremom, a koristim i bademovo ulje koje je netko spomenuo, ono obicno iz ljekarne i odlicno je.
    Strije vec imam i ako si im sklona, dobit ces ih. Netko popuca u zadnjem tjednu, nema pravila i ne vidim u strijama nesto strasno.
    Jelena, ajme ova hranilica me odusevila! Hvala za preporuku, stvarno se cino super :)

Kad smo to trazile bas sam se za te hranilice bila aktivirala. Mislim da je masu prakticna jer se moze kao njihalica u pocetku koristit tako da onda te njihalice se ne moraju uzimat. Ima ih skupljih no njihov mi je minus jer djeluju neudobne za bebe te vise drvene i koje se mogu koristit nakon 3 godine. 
    Ima ih ok nac vec za 600 -800 kn no te su nakon 6 mj i samo tri polozaja te vecinom obloga od plastike, a ova je bas kao neka eko koza prebrises mokrom krpom i nista se ne vidi cak i da je bijela. Prijateljica mi je jako njom zadovoljna te nije uzimala njihalicu vec koristi i kao njihalicu prima pappa

• NemamNadimak77
    27. Veljača 2018. 16:08

Nisam sigurna koje su sve razlike između navedene hranilice i Tatamie...mene je Tatamii privukla i mobilnost, ima točkiće za razliku od ostalih...

Budući da tema kolica baš i ne živi kao ova, nadam se da ćemo ovdje razmijeniti informacije vezane uz njih, te uz raznorazne popuste i pogodnosti 😁

27. Veljača 2018. 16:25

Jelena, pogledala sam video za ovu hranilicu prima pappa sto si govorila, ali nigdje mi se ne cini da je to i njihaljka.. Das neki link gdje si to vidjela, bas me zanima..
    NemamNadimak, vjerojatno jos nismo pocele pratiti baby opremu, ali sigurno hocemo uskoro, bas se veselim razmjeni informacija :)

Lemon
    27. Veljača 2018. 16:43

Ma mislim da je i bila ovulacija kasnije, oko 18 dc možda.. Nije da se baš ništa ne vidi, 4 mm je sad.. valjda će do petka narasti dovoljno. 
    Što se tiče mazanja, ja se uvijek nakon tuširanja mažem s nečim, skoro pa sam prestala kupovati mlijeka za tijela i imam razna ulja, Nuxe, kokosovo, bademovo, a imam i Biobaza mama kremu i super mi je. Ima u DM-u za kupiti Adria spa ulje za masažu, limun i smilje i dobro je protiv strija i meni super miriši. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Jelennnna
    27. Veljača 2018. 16:51

https://m.svijet-beba.hr/vise-informacija/hranilice/hranjenje/prima-pappa-zero3/prima-pappa-zero3-bear-azul/41/61/922/7302

Ovu smo uzele samo u bez boji. Cula sam se s prijom ne ljulja se. Kao lezaljka sluzi al fiksni su polozaji. 

Jelennnna
    27. Veljača 2018. 16:59

NemamNadimak77

NemamNadimak77

Nisam sigurna koje su sve razlike između navedene hranilice i Tatamie…mene je Tatamii privukla i mobilnost, ima točkiće za razliku od ostalih…

Budući da tema kolica baš i ne živi kao ova, nadam se da ćemo ovdje razmijeniti informacije vezane uz njih, te uz raznorazne popuste i pogodnosti 😁

Slicne su obje hranilice. 
    Meni se cini da ce bit zafrkano kolica izabrat. Nemamo neko prevec veliko auto (pegout 208) pa bi htjela cim kompaktnija da lako s tim baratam. Ova sta je Issa spominjala djelujz super funkcionalno.

• NemamNadimak77
    27. Veljača 2018. 17:44

Jelena M

https://m.svijet-beba.hr/vise-informacija/hranilice/hranjenje/prima-pappa-zero3/prima-pappa-zero3-bear-azul/41/61/922/7302

Ovu smo uzele samo u bez boji. Cula sam se s prijom ne ljulja se. Kao lezaljka sluzi al fiksni su polozaji.

Tatamia se i ljulja :) znala sam da ima još nešto.

27. Veljača 2018. 17:57

Lemon ma sve će biti u redu..držimo palčeve.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.