Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    26. Veljača 2018. 17:34

Schinin

Jelena M

Evo mene taman s pregleda. Srceko kuca. Ginekologinja kaze da smo uredne velicine za tjedan trudnoce. Ovdi u Splitu cak snijeg napadao. Neobican pocetak nase male avanture :-)

Super za srceko❤️slijedeci put vec budes imala pravog malog covjeka u busi 😊

Ginekologica mi je bas simpaticna bila. Kaze ona meni - Mama to sam ti ja, vidis koliki sam vec :-) Jos me primila van radnog vremena. Zadnja sam joj danas bila. 
    Trebate vidjeti kolika je strka kod nas radi tog snijega. Situacija je tragikomicna. Pola ljudi ima samo ljetne gume. Prilazne ceste su posteno zaledjene. 

26. Veljača 2018. 18:45

JelenaM, bravo za srceko!
    Nina, hvala za preporuku, uclanit cu se i ja u Hipp i DM klub, mozda ih ima jos :)
    Malac, ja imam bijeli iscjedak, ali nema neugodan miris. Mozda da odes ranije kod gina, da nije neka bakterija..
    Sve cure koje sutra imate preglede, sretnoooo! Mislimo svi na vas i nek sve bude dobro najbolje, javite seeee :-*

joNNa
    26. Veljača 2018. 19:56

Jelena M

Evo mene taman s pregleda. Srceko kuca. Ginekologinja kaze da smo uredne velicine za tjedan trudnoce. Ovdi u Splitu cak snijeg napadao. Neobican pocetak nase male avanture :-)

Predivno ♥️sad si i službeno trudna 😇 da neobično. Mogu misliti kako je to za Splićane ,grozno. I ovdje u Švedskoj pada vode nego uobičajeno . Najviše ga zna napadati od 5-10 cm. Danas ga bome ima i 15🙂i hladno je .Kad će to proljeće ?! 😎🌱🌷🌼💐🌻

Dija85
    26. Veljača 2018. 19:57

Teta55

Nina, hvala za preporuku, uclanit cu se i ja u Hipp i DM klub, mozda ih ima jos :)

Ima još nekih. Našla sam ovaj link pa si pročitajte
    http://deliciouswithdora.com/djecji-klubovi-baby-klubovi/

26. Veljača 2018. 20:12

Uuuu, tu ima stvarno svega, bas cu pogledati ovih dana, hvala Dija! :)

Jelennnna
    26. Veljača 2018. 20:18

Trudnasam

Jelena M

Evo mene taman s pregleda. Srceko kuca. Ginekologinja k

Predivno ♥️sad si i službeno trudna 😇 da neobično. Mogu misliti kako je to za Splićane ,grozno. I ovdje u Švedskoj pada vode nego uobičajeno . Najviše ga zna napadati od 5-10 cm. Danas ga bome ima i 15🙂i hladno je .Kad će to proljeće ?! 😎🌱🌷🌼💐🌻

Ja volim snijeg i ne smeta mi , svuda osim kad je u Damaciji. Ima 2 tjedna sam u Zagrebu bila i gore je bas ugodjaj i sve je sredjeno pa mozes mirno uzivat u njemu. Ovdje nitko ni ispred svoje kuce ne pocisti, samo se zaledi i 100 problema. 
    Bas gledam tu uz dom zdravlja je sve zaledilo bilo pa da nikog nisu mogli poslat da to srede, ipak tu dosta starijih prolazi i na štakama i svakakvih. 

26. Veljača 2018. 20:29

Nas je srecom zaobisao snijeg (Istra), ali jako puse, pa je osjet temperature puno nizi nego sto termometar pokazuje.
    Nadam se da ce u Dalmaciji brzo stati snijeg, da se sve vrati u normalu. Cuvajte se!

PlavaBorovnica
    26. Veljača 2018. 20:29

Nina i Dija hvala za podsjetnik na hipp i druge pogodnosti :)
    Od srca sretno svima koje idu sutra na pregled. Lijepo se naspavajte i probajte se opustiti

26. Veljača 2018. 20:48

Teta55 kada imaš ti pregled? 

Jelennnna
    26. Veljača 2018. 20:55

Sretno svima sutra na pregledu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI