Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2018. 18:45

JelenaM, bravo za srceko!
    Nina, hvala za preporuku, uclanit cu se i ja u Hipp i DM klub, mozda ih ima jos :)
    Malac, ja imam bijeli iscjedak, ali nema neugodan miris. Mozda da odes ranije kod gina, da nije neka bakterija..
    Sve cure koje sutra imate preglede, sretnoooo! Mislimo svi na vas i nek sve bude dobro najbolje, javite seeee :-*

joNNa
    26. Veljača 2018. 19:56

Jelena M

Evo mene taman s pregleda. Srceko kuca. Ginekologinja kaze da smo uredne velicine za tjedan trudnoce. Ovdi u Splitu cak snijeg napadao. Neobican pocetak nase male avanture :-)

Predivno ♥️sad si i službeno trudna 😇 da neobično. Mogu misliti kako je to za Splićane ,grozno. I ovdje u Švedskoj pada vode nego uobičajeno . Najviše ga zna napadati od 5-10 cm. Danas ga bome ima i 15🙂i hladno je .Kad će to proljeće ?! 😎🌱🌷🌼💐🌻

Dija85
    26. Veljača 2018. 19:57

Teta55

Nina, hvala za preporuku, uclanit cu se i ja u Hipp i DM klub, mozda ih ima jos :)

Ima još nekih. Našla sam ovaj link pa si pročitajte
    http://deliciouswithdora.com/djecji-klubovi-baby-klubovi/

26. Veljača 2018. 20:12

Uuuu, tu ima stvarno svega, bas cu pogledati ovih dana, hvala Dija! :)

Jelennnna
    26. Veljača 2018. 20:18

Trudnasam

Jelena M

Evo mene taman s pregleda. Srceko kuca. Ginekologinja k

Predivno ♥️sad si i službeno trudna 😇 da neobično. Mogu misliti kako je to za Splićane ,grozno. I ovdje u Švedskoj pada vode nego uobičajeno . Najviše ga zna napadati od 5-10 cm. Danas ga bome ima i 15🙂i hladno je .Kad će to proljeće ?! 😎🌱🌷🌼💐🌻

Ja volim snijeg i ne smeta mi , svuda osim kad je u Damaciji. Ima 2 tjedna sam u Zagrebu bila i gore je bas ugodjaj i sve je sredjeno pa mozes mirno uzivat u njemu. Ovdje nitko ni ispred svoje kuce ne pocisti, samo se zaledi i 100 problema. 
    Bas gledam tu uz dom zdravlja je sve zaledilo bilo pa da nikog nisu mogli poslat da to srede, ipak tu dosta starijih prolazi i na štakama i svakakvih. 

26. Veljača 2018. 20:29

Nas je srecom zaobisao snijeg (Istra), ali jako puse, pa je osjet temperature puno nizi nego sto termometar pokazuje.
    Nadam se da ce u Dalmaciji brzo stati snijeg, da se sve vrati u normalu. Cuvajte se!

PlavaBorovnica
    26. Veljača 2018. 20:29

Nina i Dija hvala za podsjetnik na hipp i druge pogodnosti :)
    Od srca sretno svima koje idu sutra na pregled. Lijepo se naspavajte i probajte se opustiti

26. Veljača 2018. 20:48

Teta55 kada imaš ti pregled? 

Jelennnna
    26. Veljača 2018. 20:55

Sretno svima sutra na pregledu!

26. Veljača 2018. 21:03

Tinci, u cetvrtak, jedva cekam! Ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.