JelenaM, bravo za srceko!
Nina, hvala za preporuku, uclanit cu se i ja u Hipp i DM klub, mozda ih ima jos :)
Malac, ja imam bijeli iscjedak, ali nema neugodan miris. Mozda da odes ranije kod gina, da nije neka bakterija..
Sve cure koje sutra imate preglede, sretnoooo! Mislimo svi na vas i nek sve bude dobro najbolje, javite seeee :-*
Evo mene taman s pregleda. Srceko kuca. Ginekologinja kaze da smo uredne velicine za tjedan trudnoce. Ovdi u Splitu cak snijeg napadao. Neobican pocetak nase male avanture :-)
Predivno ♥️sad si i službeno trudna 😇 da neobično. Mogu misliti kako je to za Splićane ,grozno. I ovdje u Švedskoj pada vode nego uobičajeno . Najviše ga zna napadati od 5-10 cm. Danas ga bome ima i 15🙂i hladno je .Kad će to proljeće ?! 😎🌱🌷🌼💐🌻
Nina, hvala za preporuku, uclanit cu se i ja u Hipp i DM klub, mozda ih ima jos :)
Ima još nekih. Našla sam ovaj link pa si pročitajte
http://deliciouswithdora.com/djecji-klubovi-baby-klubovi/
Uuuu, tu ima stvarno svega, bas cu pogledati ovih dana, hvala Dija! :)
Evo mene taman s pregleda. Srceko kuca. Ginekologinja k
Predivno ♥️sad si i službeno trudna 😇 da neobično. Mogu misliti kako je to za Splićane ,grozno. I ovdje u Švedskoj pada vode nego uobičajeno . Najviše ga zna napadati od 5-10 cm. Danas ga bome ima i 15🙂i hladno je .Kad će to proljeće ?! 😎🌱🌷🌼💐🌻
Ja volim snijeg i ne smeta mi , svuda osim kad je u Damaciji. Ima 2 tjedna sam u Zagrebu bila i gore je bas ugodjaj i sve je sredjeno pa mozes mirno uzivat u njemu. Ovdje nitko ni ispred svoje kuce ne pocisti, samo se zaledi i 100 problema.
Bas gledam tu uz dom zdravlja je sve zaledilo bilo pa da nikog nisu mogli poslat da to srede, ipak tu dosta starijih prolazi i na štakama i svakakvih.
Nas je srecom zaobisao snijeg (Istra), ali jako puse, pa je osjet temperature puno nizi nego sto termometar pokazuje.
Nadam se da ce u Dalmaciji brzo stati snijeg, da se sve vrati u normalu. Cuvajte se!
Nina i Dija hvala za podsjetnik na hipp i druge pogodnosti :)
Od srca sretno svima koje idu sutra na pregled. Lijepo se naspavajte i probajte se opustiti
Sortiraj odgovore
Najstariji