Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2018. 21:06

Sad sam se sjetila, je nosio netko papire za komplikacije u hzzo? Znate mozda sto je od papira potrebno za prvi put? Platna lista od zadnjih 6 placa, kopije zdravstvene i bankovne kartice, doznake od gina.. Jos nesto?

26. Veljača 2018. 21:16

Jelena nisam ni čestitala na srčeku 
    Teta55 ja imam sutra ujutro..punimo 10 tt..
    Molim Boga da je sve ok i da maleno srce kuca  

26. Veljača 2018. 21:39

Tinci, ma nema sta, naravno da ce kucati, junacki i snazno! Jesi rekla curama za trudnocu?

26. Veljača 2018. 21:46

Teta nisam još, samo me starija curica pitala da što sam jela da mi je takav trbuh  
    Nekako čekam da prođu ta 3 mjeseca jer da nešto nije kako treba bile bi tužne..zapravo još nitko nezna..pošto nemam mučnine i ne moram mirovati nitko ništa ne sumnja.. 

26. Veljača 2018. 21:55

Hahaha, pametnica, neces ti nju prevariti! :D
    Kako se zovu cure ako nije tajna? 
    Trebaju mi ideje za imena!

Lemon
    26. Veljača 2018. 22:03

Teta55

Sad sam se sjetila, je nosio netko papire za komplikacije u hzzo? Znate mozda sto je od papira potrebno za prvi put? Platna lista od zadnjih 6 placa, kopije zdravstvene i bankovne kartice, doznake od gina.. Jos nesto?

Jos trebaš kopiju osobne, meni je žena rekla da donesem dvije kopije osobne i tekućeg, i neki papir još kod njih popunjavas 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

26. Veljača 2018. 22:09

Nika i Dora 

Imaš već neka imena koja ti se jako sviđaju ili? 
    Odakle si ti?

26. Veljača 2018. 22:19

Znači ja i Lemon imamo sutra preglede, PlavaBorovnica srijedu i Teta55 četvrtak..jesam neku curu zaboravila za ovaj tjedan? 

Schinin
    26. Veljača 2018. 22:49

.Tinci0.

Znači ja i Lemon imamo sutra preglede, PlavaBorovnica srijedu i Teta55 četvrtak..jesam neku curu zaboravila za ovaj tjedan?

Mene sutra 😜

26. Veljača 2018. 22:49

Lemon, ici cu sutra na hzzo pa cu vidjeti sto mi jos treba, u svakoj uspostavi druga politika, najbolje direktno provjeriti ;) Hvala :)
    Kad smo kod toga, placa mi se isplacuje u dijelovima, dio je placa, dio terenski dodatak. Zanima me gleda li se i ter. dodatak kao dio place ili? Dakle dal oni na hzzo-u gledaju onaj krajnji netto iznos za isplatu ili samo osnovicu?
    Tinci, ja sam Dora! Predivno mi je to ime! Iz Istre sam, ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.