Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    27. Veljača 2018. 09:56

Ja se nadam da je curica. Vec joj tepam da je moja mala Anuška. Tj dala bi joj ime Ana. Muz se slaze. On kaze da ne zeli znat spol pa da nam to ostane iznenadjenje do kraja.
    Šta se tice snova ja isto sanjam svakojake gluposti stalno. Presmijesno mi bude

27. Veljača 2018. 10:07

Jo Pa, vjerojatno je bilo prerano, meni se sa 4+6 vidjela GV, sa 5+6 GV i ŽV, sa 6+2 plod od 3 mm i poz. srcanom akcijom.
    Malac28, evo gore sam napisala, u cetvrtak mi je bio vec treci pregled, sad za dva dana imam opet. Malo me cesce kontroliraju sad na pocetku jer su i oni oprezni, ali sve napreduje skolski :)
    Mucnine imam cjelodnevne, ali ne u smislu da traju cijeli dan bez prekida, imam ih pa prodju, ali doslovno od ujutro do navecer, traju cca 2 sata pa prodju. I primijetila sam da dodju neovisno dal jedem ili ne.
    Trudnasam, predobri snovi, bas zivopisni! Ja ni inace ne sanjam cesto, tj. ne sjecam se ujutro. Sad moras reci ime! Ako nista drugo, da se nasmijemo :)
    Issa, ma tako je najbolje! Ja sam doma, ali ne guglam, ne trazim, ne citam, ne zelim se zamarati kad je sve ok. Gledam jedino po netu djecju opremu, to me opusta :)

27. Veljača 2018. 10:09

Jelena, ni ja ne zelim znati spol, iako neznam kako ce mi to uspjeti s obzirom na kvalitetu uzv-a danas..

Dija85
    27. Veljača 2018. 10:53

Mi bi, ako bude curica nazvali ju Miriam. A ako je dečko onda Marin. Ali mislim tko zna.. možda kad ju/ga ugledam promijenimo ime. 
    Sviđalo mi se još za curicu Dora, Greta i Maja. 

Isssa
    27. Veljača 2018. 10:55

Mi želimo znati spol, jedva čekamo da saznamo, da se znamo pripremiti 😀, imamo 4 nećaka, 3 cure i 1 dečko, najstariji je dečko s 5 godina a naj manja cura 5 mj.
    Kaj se tiče opreme jedino mi treba kinderbet, kozmetika, flašice i dude, sve ostalo imamo 😀, nasljeđujemo od nećaka, kad vidim koliko brzo sve prerastu, ne isplati se kupovati novo 😀, svi su rođeni između 9 i 12 mjeseca tako da će i veličine odgovarati s obzirom na godišnje doba 😀

Dija85
    27. Veljača 2018. 11:01

Isssa

Mi želimo znati spol, jedva čekamo da saznamo, da se znamo pripremiti 😀, imamo 4 nećaka, 3 cure i 1 dečko, najstariji je dečko s 5 godina a naj manja cura 5 mj.
    Kaj se tiče opreme jedino mi treba kinderbet, kozmetika, flašice i dude, sve ostalo imamo 😀, nasljeđujemo od nećaka, kad vidim koliko brzo sve prerastu, ne isplati se kupovati novo 😀, svi su rođeni između 9 i 12 mjeseca tako da će i veličine odgovarati s obzirom na godišnje doba 😀

Joj i ja ću sve naslijediti. Ustvari me to sve čeka već godinama hehe. Starija seka ima dva sina a mlađa evo za par dana će roditi trećeg sina. Tako da svi u obitelji ustvari priželjkujemo curicu.  Ali.. neka je živo i zdravo 

27. Veljača 2018. 11:02

Mi imamo duze prezime, pa bi onda radije krace ime. Ja sam komplicirana po tom pitanju, imam 1001 kriterij, nista mi se ne svidja i ne pase, joooj! 
    Vec vidim da ce biti neko ime kao npr. Ivan 
    Moj mladji necak ima 6god, tako da nemamo nikakvu opremu za bebu, vecinu cemo morati kupiti, dio ce (nadam se) i obitelj kupiti, ali ne mislim kupovati najskuplje i markirano.
    Issa, vi imate srece po tom pitanju, bas lijepo :)

27. Veljača 2018. 11:04

Dija, ajme sami deckiiii!
    Curica bi vam bila ko princeza :)
    Moja sestra ima curicu i decka, a s muzeve strane su sve decki. Ma tako svejedno :)

Delilah
    27. Veljača 2018. 11:05

Jo Pa

Ja sam u prvoj t isto imala jako živopisne snove sjećam se jednog da mi beba mase iz trbuha da je ja vidim i ona mene pa si mašemo haha.
    Ime ako će biti curka onda Sofija a dečko Benjamin

I moja curka ce bit Sofija 😀😀😀

• NemamNadimak77
    27. Veljača 2018. 11:24

Mi smo prije pričali o imenima, ali ja stalno nesto mijenjam. Odlucili smo pricekati bar do Uskrsa što se tiče imena :)
    Ja sam trenutno u pregledavanju kolica...tko je gledao? Kakva cete? 
    Zna li netko koliko često budu neka sniženja u baaby centrima? Dani beba nam ne odgovaraju jer smo daleko....
    E da, navukla sam se na hranilicu Tatamia...ima li netko iskustva osobno ili u obitelji? 
    I na "jajetu" nećemo štedjeti, te zbog toga ne planiramo uzimati 3 u 1. Iako u obzir dolaze Peg perego i Maxi cosi jer su njihova "jaja" jako dobro ocijenjena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.