Uspjela ja odspavati sat vremena. 😁 ajme ja nemam nista kupljeno jos. Ali nista..17.8 idem na pregled pa cu otici do dma i rijesiti torbu za rodilište. Stalno si mislim ima vremena..a imamo vec dvije bebice tu. Moram požurati da me ne uhvati panika kasnije
Meni je seka rekla da su Violeta pelene dosta deblje, njoj nikako nisu bile dobre. E sad, ne znam, svaka beba je drugacija. Meni su Violetine vlažne maramice najbolje. A za pelene kaze da si kupim prve ipak Pampers. Iako se sjecam da su u 24 sata prilikom neke provjere bile na najgorem mjestu sto se tice upijanja.ali kupit cu ih pa vidjeti. Ona kaze da uzmem dvojku odmah. Tako je ona sad za necaka, rodio se s 3900. Ali uzet cu i jedan paket jedinice
Jutro sovice 😀
Hvala curama na objašnjenju "spuštanja" bebe, znači kad nebum mogla sjesti i trbuh se objesi to je to, HVALAAAA😀😘😘😘😘
A teleoperateri i slično, uf, toliko problema s njima da više NIŠTA nemamo na ugovornu obavezu, TOTAL TV nas je izbezumio skroz. Imali smo ga prije 10 godina na ugovornu obvezu od 2 godine, oprema po isteku ugovora ostaje u našem vlasništvu odnosno piše u ugovoru da sami snosimo popravke u slučaju kvara, nama je to značilo da je naša onda. Uglavnom mi smo nakon 2.5 godine prekinuli ugovor, reciver je crko, pobacali sve u smeće da bi nam prošlo ljeto došla OVRHA da nismo vratili opremu i da nismo platili sve račune (nemožeš raskinut ugovor ako si dužan), cifra 6000 kn, pa kad me nije šlagiralo😤, i mi lijepo angažirali odvjetnika, nakon mjesec dana dolazi riješenje sa suda da nismo mi njima dužni NIŠTA, nego još i oni moraju nama vratiti 300 kn i snositi troškove suda i našeg odvjetnika😀, uglavnom ne dajte se zaj....., nema veze kaj imate ugovornu obavezu, oni su vama dužni isporučiti uslugu iz ugovora, ako su vas isključili nepravedno ili vam internet nema ugovorenu brzinu....OBAVEZNO mailom šaljite pritužbe i tražite smanjenje računa ili storno cijelog računa, ništa od poziva nemate
Jutro curke, tj sovice
Počele ste se polako pripremati za bolnicu... i ja sam bila prekjučer u mulleru i pola toga nisam našla što sam tražila... Pelena 1 nisu imali, niti sam kremice kupila (za bradavice i bebinu guzu) niti sam se snašla s onim mrežastim gačama tako da sam za sad kupila 2 pak vir uložaka, 2 paketa običnih, grudnjak za dojenje, vlažne maramice pampers (imali su akciju 6paketa 40 kn) i uloške za grudnjak... ima li koja kakav popis pa da možemo provjeriti šta fali? ee da li je koja vidjela, ima u mulleru paket za njegu pupka- nisam gledala šta ima unutra pa me zanima jel glupost ili stvarno ima korisnih stvari unutra...
Ne znam tko je stavio link ali ja sam sinoć pogledala onaj film haha
I da, puni tj nam je pa stavim slikicu nas debelih malo kasnije
Issaa slažem se s tobom za bilo što takvog treba slati ili mailove pritužbe ili poštom pod preporukom da imaš dokaz da si nešto poslao, jer od njihovih rekla kazala preko telefona ili na licu mjesta ugl ne bude ništa ili ne kažu sve što trebaju, i na kraju tebe žele opelješiti.
Čini mi se da danas neće biti pakleno vruće, za sad je jako ugodno kod nas lagano puše vjetrić i poluoblačno je.
Jutro cure :)
Sto se tice torbe za bolnicu js nosim samo 2 spavacice, rucnik i cetkicu za zube i pastu hehe
Pelene koristim pampers ali nemojte kupovat puno tih pelena za pocetak. Ja sam uzimala broj 1 ali sam kupila sam dva paketa pa onda slala muza po jos jer necete vjerovat kako bebe rastu u pocetku. Ja mislim da smo mi vec nakon 3 tjedna morali prec ns vece pelene, moj mali se prva 4mj debljao po 1.5kg svaki mjesec.
Ja nisam vidila da imaju te pakete za njgu pupka ocito sam preskocila hmmm ali ja sam kupila klasiku koju je preporucila cura u ljekarni znaci ona nam je dala sterilne gaze, octenisept ako zatreba kako di sam cula da negdje nije praksa spricat s nicim ali nakraju iskoristit ce se i jos kao mrezasti povoj da ne ljepim gazu na pupak nego samo s time jžse je pricvrsti... A je koja narucivala 1 set za njegu bebe one skarice češljuć i ostalo? Ili ste kupovale odvojeno?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ja nisam vidila da imaju te pakete za njgu pupka ocito sam preskocila hmmm ali ja sam kupila klasiku koju je preporucila cura u ljekarni znaci ona nam je dala sterilne gaze, octenisept ako zatreba kako di sam cula da negdje nije praksa spricat s nicim ali nakraju iskoristit ce se i jos kao mrezasti povoj da ne ljepim gazu na pupak nego samo s time jžse je pricvrsti… A je koja narucivala 1 set za njegu bebe one skarice češljuć i ostalo? Ili ste kupovale odvojeno?
Ja sam dobila od svekrve taj paket. Platila je 145,00 kn u magic baby-u al nema šta nema unutra.. čak i previše toga i nepotrebnog (npr 2 četkice za zube )
Sortiraj odgovore
Najstariji