Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rorry
    02. Kolovoz 2018. 06:34

Hej cure,  i ja sam lose spavala nocas,  od 4 budna ko sovica.  Sto je najgore od svega bilo je ugodno za spavati,  al je muz pored mene spavao snom pravednika i hrkao toliko da me svako malo budio, iako spavam s cepicima 

petrapp2605
    02. Kolovoz 2018. 06:39

Nas_bebac super da si uspjela, na tu foru znaju pasti, ali nemogu otić od njih jer novi ugovor nemamo ni godinu dana a ne želim im plaćati penale.
    Joj ja još uvijek nisam sebi ništa kupila, što je najbolje niti ne znam točno što mi treba, ali trebam se počet pripremat, jer ak će mi muž ić kupovati takve stvari to bi moglo biti jako zabavno 😂. 

petrapp2605
    02. Kolovoz 2018. 06:41

Rorry

Hej cure, i ja sam lose spavala nocas, od 4 budna ko sovica. Sto je najgore od svega bilo je ugodno za spavati, al je muz pored mene spavao snom pravednika i hrkao toliko da me svako malo budio, iako spavam s cepicima

Moj je u noćas radio, pa nitko nije hrkao pored mene, možda sam i zato mogla spavati 😂😂😂

Looda_vila
    02. Kolovoz 2018. 06:45

Znaci ima nas nespavalica! Cak nocas i nije bilo strasno za spavanje (ugasila i klimu cak) al nikako ulovit san
    Rorry svaka čast da uspijes i tako zaspat. Moj muz nakon sto je prosle godine bio na operaciji s nosom radi disanja, vise nema H od hrkanja...kakav preporod za mene!
    Nas_bebac koju velicinu pelena si uzela? 0 ili 1 ? hm..ja planirala uzet obje velicine pa vidjet.

Nas_bebac
    02. Kolovoz 2018. 06:45

petrapp2605

Nas_bebac super da si uspjela, na tu foru znaju pasti, ali nemogu otić od njih jer novi ugovor nemamo ni godinu dana a ne želim im plaćati penale.
    Joj ja još uvijek nisam sebi ništa kupila, što je najbolje niti ne znam točno što mi treba, ali trebam se počet pripremat, jer ak će mi muž ić kupovati takve stvari to bi moglo biti jako zabavno 😂.

Jaoo onda je malo zeznuto.. Ja sam bila bas popiii... I bilo mi je dosta svega nit interneta nit maxtv-a nit telefona a racuni uredno dolaze ee pa nemoze nedam ako placam usluge hocu ih i imat 😤😤😠 
    Ma ja sam pomalo isla po onom nekom popisu i isla sam ranije da mi se poslije ne nakupi neka cifra ono za sve zajedno (te sitnice mene uvjek ubiju jer se nakupe 🙂) ... Pa polako kupila sve 😁😁
    Sada ako i zafali sta je mala stvarčica pa ce se znat i muzic sam snac u trgovini 😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    02. Kolovoz 2018. 06:47

Looda_vila mama mi je uzela new born od pampersa pa nisam kupovala nis drugo si mislim mozda z apocetak bude dovoljno ionako ima samo 40-tak pelena u paketu a ako me sjecanje ne vara bebe to brzoo potrose (bar moj braco jest ) 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

petrapp2605
    02. Kolovoz 2018. 06:56

Looda_vila ja ću od pelena uzeti pampers premium care 1 te su od 2-5 kg, mislim da će nam za početak to biti ok veličina, u najvećem paketu ih je 88, mislila sam uzeti 2 paketa pa čisto za početak, jer veličina 2 je od 3-6 kg a za sad ne očekujemo veću bebu.. 

Looda_vila
    02. Kolovoz 2018. 07:03

petrapp2605

Looda_vilaja ću od pelena uzeti pampers premium care 1 te su od 2-5 kg, mislim da će nam za početak to biti ok veličina, u najvećem paketu ih je 88, mislila sam uzeti 2 paketa pa čisto za početak, jer veličina 2 je od 3-6 kg a za sad ne očekujemo veću bebu..

Da, tako nesto i ja planiram. Ima kupon u knjizici DM babybonus - pampers newborn premium care 2-5kg, 88 kom, ušteda 20 kn , stvarno su se pretrgli od popusta, al ajde sve dobro dode
    frendica mi rekla prosljedit DM-ove pelene, njoj ostalo cijeli paket tih pocetnih...pa da vidim ako mi pasu, ona je bila zadovoljna...

petrapp2605
    02. Kolovoz 2018. 07:11

Looda_vila

petrapp2605

Looda_vilaja ću od pelena uzeti pampers premium care 1 te su od 2-5 kg, mislim da će nam za početak to biti ok veličina, u najvećem paketu ih je 88, mislila sam uzeti 2 paketa pa čisto za početak, jer veličina 2 je od 3-6 kg a za sad ne očekujemo veću bebu..

Da, tako nesto i ja planiram. Ima kupon u knjizici DM babybonus - pampers newborn premium care 2-5kg, 88 kom, ušteda 20 kn , stvarno su se pretrgli od popusta, al ajde sve dobro dode
    frendica mi rekla prosljedit DM-ove pelene, njoj ostalo cijeli paket tih pocetnih…pa da vidim ako mi pasu, ona je bila zadovoljna…

Navodno su i mullerove pelene odlične, al vidjet ćemo uskoro sve to u praksi kakvo je 😀

02. Kolovoz 2018. 07:25

Jutro kloke, ja budna od 6, ganjala komarca po sobi. 
    Ja sam čula za teta Violeta pelene da su isto dobre. 
    Čitam da se lagano spremaju torbe za rodilište... jao sve me to još čeka kad se vratim kući a renovacije još nisu ni blizu gotove 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.