I ja bi gledala, al ovi specijalci mi još nisu net uključili 😂
Pa jel vam bar onda umanje racun za ove dane koje nisu isporucili uslugu!?
I ja bi gledala, al ovi specijalci mi još nisu net uključili 😂
Pa jel vam bar onda umanje racun za ove dane koje nisu isporucili uslugu!?
Ma da bar, slala sam im već par puta pritužbe, al ništa, dobro da mi ne naplate ponovno uključenje.
Neki dan sam u farmaciji kupovala kremu, i koristila sam popust od 10 posto koji imam za 700 skupljenih bodova, i naravno tek drugi dan sam skužila da su mi dali krivu. I zovem ih da izvršim reklamaciju, i ništa, kaže mi ženskica da će prenijeti magistri, no ja nemogu doć isti dan nego sutradan. I ok, u nedjelju mi ponovo u westgate da zamijenim tu kremu i gledati za kolica išli. I naravno možemo vam zamijeniti, ali morate nadoplatiti razliku jer vam ne mogu stornirati popust, ajde ok. I pitam a što sad s mojim bodovima, pa stavit ću vam ja sad te bodove (117, a platila 130), a oni meni fino skinuli 700 za popust koji na kraju nije korišten, al ajde ok. I jučer opet idem u farmaciju po nešto za ubode, i gledam račun, pa ništa od bodova mi nisu vratili...
Nije bas vezano za teme koje ste otvorile, al moram podijeliti s vama
Isla sam danas napokon u nabavku za rodiliste.
U DM sam kupila medu ostalim i VIR80 uloske 3 paketica i trazim ja CHICCO uloske jer su ih cure na forumima nahvalile i nikako nac. I vrtim se ja oko tih ulozaka i vidim jedini Chicco ogroman paket necega. 30komada 70kn i citam to su ulosci. paket je ooogroman i nemam uopce predozbu kako cu ga odnijet sa sobom u rodiliste s obzirom da sam imala u planu s nekom manjom torbom otici jer stalno prigovaraju za vel.torbe.
Torba je polako spremna, fale mi samo jednokratne gacice imate li kakvu preporuku koje i gdje uzeti? I u kojoj robici ste planirale vase bebace iznijeti iz rodilista?
Petrapp2605 svaka ti cast, ja bi slom zivaca dobila i isla se raspravljat i u tcom i u Farmaciu jer bi se pojela ziva da me u 2 dana izvozaju na vise strana (ja sam jedan od onih ludaka koji cekaju na infopultu da vrate proizvod ako im se naplati po cijeni drugacijoj od izlozene)
KikeS da, da Chicco ima ogromne uloske, li su puno bolji nego VIR za prva 2 dana kad bas jako krvaris u bolnici (na zalost, velike su sanse da ce ti procuriti malo krvi i po spavacici). Ma sve ti se to da utrpat u torbu, malo stisnes 😉. Jednokratne gacice sam ja u ljekarni uzimala, ali nekako mislim da ih ima i u DM-u (mozda sam pomijesala nesto). Uzmi si M ili L, nemoj XL jer su navodno jako velike (tako je meni zena u ljekarni rekla kad sam kupovala prvi put). Za odjecu pojma nemam u cemu cu ga nosit, moram pregledat sta imam od starijeg sina, a sta trebam nadokupit, ali nikako da se uhvatim toga jer mi je sve u onim vrecama vakuumiranim.
Budna od 4 😳🤯 kiša pada, lagano grmi. A ja ne znam više što bi sama sa sobom.
Dobro jutro cure!
Budna od 4 😳🤯 kiša pada, lagano grmi. A ja ne znam više što bi sama sa sobom.
Dobro jutro cure!
Suosjecam s tobom draga, zujim od 4 po stanu..oprala mašinu veša, stavila novu, opeglala, pa opet legla da vidim ocu zaspat -necu..nista od toga, vrtim se boka na bok ako sam spavala 2h nocas , puno sam rekla..
Idem slozit kavu ....
Petrapp2605 svaka ti cast, ja bi slom zivaca dobila i isla se raspravljat i u tcom i u Farmaciu jer bi se pojela ziva da me u 2 dana izvozaju na vise strana (ja sam jedan od onih ludaka koji cekaju na infopultu da vrate proizvod ako im se naplati po cijeni drugacijoj od izlozene)
KikeS da, da Chicco ima ogromne uloske, li su puno bolji nego VIR za prva 2 dana kad bas jako krvaris u bolnici (na zalost, velike su sanse da ce ti procuriti malo krvi i po spavacici). Ma sve ti se to da utrpat u torbu, malo stisnes 😉. Jednokratne gacice sam ja u ljekarni uzimala, ali nekako mislim da ih ima i u DM-u (mozda sam pomijesala nesto). Uzmi si M ili L, nemoj XL jer su navodno jako velike (tako je meni zena u ljekarni rekla kad sam kupovala prvi put). Za odjecu pojma nemam u cemu cu ga nosit, moram pregledat sta imam od starijeg sina, a sta trebam nadokupit, ali nikako da se uhvatim toga jer mi je sve u onim vrecama vakuumiranim.
Ja sam gledala taj paket Chicco u bubamari onako usput, al reko ma to su neke jednokratne podloge znaci to su ulosci
hahah majko sveta
Kad njih stavis + te mrezaste gacice, pa kaj nije bolje uzet onda one pelene za odrasle za inokontinenciju i bok
Ja sam si za sad uzela 2 paketa plavi vir (onaj koji nema mrezicu, jer si mislim kak nebi bas bilo dobro da mi se ta mrezica zakelji dolje kad imas ranu) + vidjela sam neki vir special uloske (velike), pa sam uzela i to da vidim. Mrezaste gacice sam uzela L - 2 paketa po 5 komada, one neke tosama u DM-u. Znaci moram jos ta Chicco šatorska krila uzet.
Justme123 ma i ja sam takva inače, al sad jednostavno nemam živaca, i ne želim se uzrujavati zbog bebe jer znam da bi mi samo moj niski tlak digli do nebesa.
Dija85 i Looda_vila a meni se činilo da je noćas podnošljivo za spavanje, ali ipak sam rano ranioc i danas.
Jutrooo ranilice
Pridruzujem se neapavacima mozda sam spavala dva sata tu noc... Ma T-comu sam ja slala vise puta pisane pritužbe i rekla da odlazim od njih da nezelim vise cut za njih i da prekidamo pretplatu i svasta nesto sam nadrobila u mailu i dobila sam dva racuna u potpunosti placena 😁😁 hmm mozda mi se potrefilo 🤷♀️ ja sam u bubamari uzela chikove bile su 57.00 ako se ne varam na nekom popustu su bile i mrezaste sam uuela nisam skuzila odmah ali jedne Mi L (mislim da pise na M 40-42 a na L 42-44 nisam sigurna i jos sam uzela purelan kremu za bradavice... I ostalo gazice i pelena itd....mislim da sam otprilike sve sta treba 🙂
Ja sam kupila novii kompletic za izlazak iz bolnice 5u1 bas mi je bio sladak i nisam mogla odoljet kada dodje vam slikam 😁😁😁😁 a nije bio ni skup barem mislim da nije hmm.... S dostavom 180kn..
All sam se raspisalaa ujutroo 😶😶
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji