Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Kolovoz 2018. 18:05

Crna- slučajno sam postala a nisam dovršila. Parking je 3kn sat, s tim da znaju dignuti rampu već u 20:30 pa prođeš free ako imaš sreće. Tako ti je najlakše s djetetom jer što se vise odmakneš od centra to je manje guzvovito. Ako vodite/imate psa, tamo je plaža za pse skoro na kraju

Isssa
    01. Kolovoz 2018. 18:27

Hej cure, uf koliko stranica ste napisale , muž mi je kupio mob novi prije 2 mj, i odlučio ga PRODATI da mi uzme bolji, sad sam ko bez ruku i nogu, ubacila sam SIM u stari a on PRAZAN, neda mi se uopće instaliravati aplikacije ni ništa, sad sam sjela za njegov stroj da vas uopće mogu pohvatati kaj ste sve pisale, pa hajmo redom

Vidim pisale ste o poticajima za kupnju nekretnine, po meni odlična stvar samo budite brze jer se brzo pograbe poticaji, klijentica iz salona je to max iskoristila. Kupili su kuću cca 130 tisuća eura, napucali si ogromnu ratu, imaju troje dijece tako da im x godina država sufinancira, oni stavljaju dodatno tu razliku novaca do pune rate na glavnicu kredita i kuću će isplatiti u roku 9 godina. Mi smo kuću prošle godine otplatili ali da nismo sigurno bi to iskoristili 

Nos/pupak baš ste me nasmijale , kod mene je još uvijek unutra uvučen

Petrapp i mene stalnoooo zivkaju neki ludi brojevi ali iz Njemačke, i konstantno ih blokiram ali svaki puta je neki drugi broj, zvala sam i VIP i svašta nešto da to prijavim ali uzaludno, kažu samo nemojte se javljati ili vraćati poziv, ufff baš me živcira to

Schinin ja bi im se krvi napila ko komarac, pa nije mala razlika 20 ili 200 dolara, i još te rade budalom, kao oni znaju koliko si plaćala 

PlavaBorovnica imate prekrasna umjetnička zanimanja, dosta muževe familije su slikari, neki akademski a neki talentirani samo, baš smo nema dugo bili kod jednog u ateljeu, kod njega svaka slika je povezana sa poezijom koju sam piše, zaljubila sam se u slike i priče, prekrasno nešto 

Justme123 čestitam na riješenoj ureaplazmi , beštijo PA PA 

Looda_vila kod mene je status quo, veli dr. čekamo porod  a muževe ako spojimo možemo rastavu braka potpisati, mislim da bi ostali bez njih 

Crna191 po zadnjoj M je 12.09, po datumu začeća 5.09 a po svemu sudeći bit će ovaj mjesec kad sam već 2 cm otvorena do glavice skroz, moj malac je po njihovom u Petrovoj veći nego po terminu 5.09 a sad bumo vidli, griješe oni jako često u svojim procjenama, više im ništa ne vjerujem

Čestitam vam na punim tjednima, sve ste mi prekrasne sa svojim bušicama i samo neka ostanu što dulje bebice unutra na sigurnom 

petrapp2605
    01. Kolovoz 2018. 18:43

Looda_vila, PlavaBorovnica i Justme123 divne bušice 😍. 
    Isssa da super je stvar to subvencioniranje, ali nije takva navala kakvom se pokušava prikazati u javnosti, najveći iznos koji se može tražiti je 100 000 €, definitivno prije nego što raspišu natječaj u 9.mj moraš znati što želiš kupiti a ne tek onda ići tražiti, jer ostala papirologija je kao i kod običnih kredita, ništa specijalno se ne traži osim ovjere kod javnog bilježnika da ne posjedujemo nekretninu, samo se nadam da moja Lucija neće požuriti da možemo odmah dobiti produženje subvencije za 2 godine.
    Stigli nam nalazi, krvna slika ok, nešto povišen crp i leukociti, al to je normalno za trudnoću, al kao dosta bakterija u urinu tako da moramo ponoviti urinokulturu, a željezo mi je klasično ispod donje granice kao i uvijek, nema neke razlike jel ga pila ja ili ne, uvijek je tak negdje. 

• pandica1805
    01. Kolovoz 2018. 19:26

Cure pupice su vam pre slatke :) iako moram priznat da moja nije ni upola velika kao vase 🙄 kad lezim na ledima jedva da se i primjeti. Do sada sam se udebljala nekih 5-6kg. Danas sam 33+0. 
    Vama je puna kuca kablova a meni djecjih igracaka iako je i moj muz te struke i imamo dva laptopa, tablete, printer itd ali igracke prevladavaju haha
    MaSen bas mi je drago cuti da ste dobro i zajedno. Pogotovo zato jer sam i sama stalno u nekom strahu.

Isssa
    01. Kolovoz 2018. 19:37

petrapp2605

Isssada super je stvar to subvencioniranje, ali nije takva navala kakvom se pokušava prikazati u javnosti, najveći iznos koji se može tražiti je 100 000 €, definitivno prije nego što raspišu natječaj u 9.mj moraš znati što želiš kupiti a ne tek onda ići tražiti, jer ostala papirologija je kao i kod običnih kredita, ništa specijalno se ne traži osim ovjere kod javnog bilježnika da ne posjedujemo nekretninu, samo se nadam da moja Lucija neće požuriti da možemo odmah dobiti produženje subvencije za 2 godine.
    Stigli nam nalazi, krvna slika ok, nešto povišen crp i leukociti, al to je normalno za trudnoću, al kao dosta bakterija u urinu tako da moramo ponoviti urinokulturu, a željezo mi je klasično ispod donje granice kao i uvijek, nema neke razlike jel ga pila ja ili ne, uvijek je tak negdje.

Znam da je 100000 eurića Max, ali da uzmeš 130000 eura poticaj ide na 100 a 30 je klasična kamata, i ima caka da ako imaš nekretninu na svoje ime ipak možeš kupiti na poticaj ali moraš prodati u roku 24 mj, bar je tako bilo prošle godine, u njihovom slučaju je tako bilo, uzeli su stan od 60m2 (klasičan kredit) i imali 1 dijete, nakon 3 mj kak je rodila ostala je trudna sa blizancima i odobrili su joj subvenciju jer je kao premali stan ali ima rok da ga mora prodati.

petrapp2605
    01. Kolovoz 2018. 19:49

Isssa

petrapp2605

Isssada super je stvar to subvencioniranje, ali nije takva navala kakvom se pokušava prikazati u javnosti, najveći iznos koji se može tražiti je 100 000 €, definitivno prije nego što raspišu natječaj u 9.mj moraš znati što želiš kupiti a ne tek onda ići tražiti, jer ostala papirologija je kao i kod običnih kredita, ništa specijalno se ne traži osim ovjere kod javnog bilježnika da ne posjedujemo nekretninu, samo se nadam da moja Lucija neće požuriti da možemo odmah dobiti produženje subvencije za 2 godine.

Znam da je 100000 eurića Max, ali da uzmeš 130000 eura poticaj ide na 100 a 30 je klasična kamata, i ima caka da ako imaš nekretninu na svoje ime ipak možeš kupiti na poticaj ali moraš prodati u roku 24 mj, bar je tako bilo prošle godine, u njihovom slučaju je tako bilo, uzeli su stan od 60m2 (klasičan kredit) i imali 1 dijete, nakon 3 mj kak je rodila ostala je trudna sa blizancima i odobrili su joj subvenciju jer je kao premali stan ali ima rok da ga mora prodati.

Tako da, mislim da je i ove godine tako, da može u slučaju da prodaješ nekretninu koja ne zadovoljava kvadraturom, ali nisam taj dio čitala jer me se ne tiče osobno, al nekih velikih izmjena u odnosu na prošlu god osim što je početno subvencioniranje od 5 godina, i razlika u visini subvencije ovisno o razvijenosti gdje se kupuje. 

01. Kolovoz 2018. 19:53

Cure, koga su ono zvali danas? Evo ovo je dio clanka s indexa, meni je sestra upravo poslala link:
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/oprez-ne-javljajte-se-na-pozive-s-ovog-broja/2015013.aspx

Isssa
    01. Kolovoz 2018. 19:55

Cure koje imate klince već, ajde nama prvorotkinjama malo napišite kak ste osjećale da se beba "spustila", evo npr kak ja osjećam malog zadnja 2 dana dali to znači da se spustio nisko ili je to normalno 😊
    Znači ležim na boku ili sjedim, ako imam malo skvrčene noge osjećam ga u preponama i počele su mi se gaće micati kad se vrpolji, jel to od veličine malca jer nema mjesta ili ide prema izlazu?????
    Ako je glupo pitanje preskočite 😂😂😂😂😂

Isssa
    01. Kolovoz 2018. 19:56

Justme123

Cure, koga su ono zvali danas? Evo ovo je dio clanka s indexa, meni je sestra upravo poslala link:
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/oprez-ne-javljajte-se-na-pozive-s-ovog-broja/2015013.aspx

Kod mene je skoro na dnevnoj bazi njemački pozivni broj, ne ovakav

petrapp2605
    01. Kolovoz 2018. 20:01

Justme123

Mene su zvali, ne bi se ni javila niti nazad zvala, samo mi je bilo smiješno kad sam vidla kako se zove država i di se nalazi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.