Ja danas samo lezim,imam uzasne bolove vec dva sata u zdjelici ,malo stanu pa onda opet neznam jer se to rasteze il nije normalno?
Isssa ja osobno nisam u prvoj trudnoci imala takav osjecaj ali sam itekako primjetila kad mi se trbuh spustio. Doslovno je visio koliko je nisko bio i nisam vise osjecala pritisak onak na zeludac dok bi sjedila. Ali zato taj dan kad sam zavrsila u rodilistu kukala sam muzu kako ne mogu sjedit jer me nesto boli i kao da mi smeta medu nogama al doslovno nisam mogla sjedit kad na kraju ja tu vece zavrsim u bolnici a to bila bebina glava, ja dosla u bolnicu vec 7 prstiju otvorena.
Ja danas samo lezim,imam uzasne bolove vec dva sata u zdjelici ,malo stanu pa onda opet neznam jer se to rasteze il nije normalno?
Isti problem i ja imam od sinoc. Cak staviše, bol mi nije dala spavati. Boli me u preponama, dole nisko ispod stomaka. Imam osjećaj da mi je lakše kad hodam.... Pitala sam danas babicu koja nam drži vježbe, ona kaže da je to normalno da se istežu ligamenti, da je i ona svojevremeno imalo takve bolove . Ja sam, juce, malo više hodala pa ne znam je li i to doprinijelo...🙄 U kom si ti tjednu?
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Isti problem i ja imam od sinoc. Cak staviše, bol mi nije dala spavati. Boli me u preponama, dole nisko ispod stomaka. Imam osjećaj da mi je lakše kad hodam…. Pitala sam danas babicu koja nam drži vježbe, ona kaže da je to normalno da se istežu ligamenti, da je i ona svojevremeno imalo takve bolove . Ja sam, juce, malo više hodala pa ne znam je li i to doprinijelo…🙄 U kom si ti tjednu?
Ja sam u 32 tt, nebi trebalo bit problema jos sad....
Draga Schinin puno ti hvala, zaista si divna na kraju sam odlučila potražiti drugo mišljenje, i koji mi je rekao slično kao i ti, da su vrijednosti tlaka optimalne i da nema razloga da pravi problem za trudnoću ako ovako ostane do kraja. Beta blokatore je rekao da ne uzimam, već da nastavim sa metildopom i da zbog pulsa uzmem Verapamil da ga pokušamo bar malo spustiti, a da ćemo detaljnije sve istražiti nakon trudnoće i perioda dojenja. Inače štitna mi je ok, a za anemiju uzimam Heferol. I da, kad sam mu objasnila koliki mi problem pravi nošenje holtera za tlak pogotovo noću i kako se budim na svako mjerenje rekao je da rezultati holtera se i ne mogu uzeti kao mjerodavni.
Cure kako vi danas, ja sam ošamućena od ovog vremena. Zaspala u 4 sad se probudila, šta ću raditi noćas pojma nemam inače ovo mirovanje me izludi, baš nisam navikla se izležavati pa mi baš teško pada
Isssa isto kao i pandica1805 ni ja nisam nesto posebno osjetila da se spustila beba, ali je itekako vidjelo kad bih se pogpedala u ogledalo iz profila, usporedis si slikice i vidjet ces. Moje drago drugo dijete je bilo nisko cijelu trudnocu pa sam s njim imala osjecaj da mu je glava napola vani od 25.tjedna i uzasne grceve u preponama tj ko struja svaki put kad bi se pomaknuo i na svakom sam pregledu samo slusala kak je beba nisko i dodem u rodiliste i veli mi dezurna dr da ctg pokazuje jako slabe trudove i to nije za rodit, al kao pregledat ce ona mene svejedno i prvi komentar joj je bio: ajme kako je mali nisko (i tek nakon toga da sam 4 cm otvorena).
Petrapp kad mi je sestra poslala link sam se sjetila foruma pa sam zato stavila. Izgleda da su puno ljudi zvali kad je u novinama zavrsilo, tj na portalu.
Isti problem i ja imam od sinoc. Cak staviše, bol mi nije dala spavati. Boli me u preponama, dole nisko ispod stomaka. Imam osjećaj da mi je lakše kad hodam…. Pitala sam danas babicu koja nam drži vježbe, ona kaže da je to normalno da se istežu ligamenti, da je i ona svojevremeno imalo takve bolove . Ja sam, juce, malo više hodala pa ne znam je li i to doprinijelo…🙄 U kom si ti tjednu?
Ja sam u 32 tt, nebi trebalo bit problema jos sad….
I ja za dva dana ulazim u 32 tjedan. Nadam se da je ovo normalno, jer me me zabrinulo... Prije 5 dana sam bila na pregledu, i doktor je rekao da je sve u redu osim da je bebac malo napredniji .
I dao mi je Canesten vaginalete koje sam stavljala 3 noći...
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Cure malo off topic: evo jedan film za nas😂 mozda se neke vec vide u toj situaciji, a neke mozda ceka slicno stanje😂😂 izasao je na dvd, pa ga ima za skinut tko zeli
https://m.youtube.com/watch?v=kGfbngzSfpc
Cure malo off topic: evo jedan film za nas😂 mozda se neke vec vide u toj situaciji, a neke mozda ceka slicno stanje😂😂 izasao je na dvd, pa ga ima za skinut tko zeli
Neces vjerovat, bas pricam s frendicom prek whatsappa kako bi to gledala
Neces vjerovat, bas pricam s frendicom prek whatsappa kako bi to gledala
Etooo, osjete se vibre i preko klokanice😁 ja ga skinula...samo cekam da vidim jel dragi ima nesto drugo u planu da gledamo ili cu mu uvalit ovaj film 😂🤣 vec vidim kako ce bit odusevljen haha
Sortiraj odgovore
Najstariji