Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    01. Kolovoz 2018. 15:58
    Evo moje bačvice😁 jos malo i bit ce 💥
    Evo moje bačvice😁 jos malo i bit ce 💥

Nas_bebac
    01. Kolovoz 2018. 16:06

Schinin jaooo pa pta te vuku za jezik ccc ja bih danas svima koji kazu da sam u krivu a znam da sam u pravu reklaaa svegaaa 😁😁😁
    Looda_vila istina al kaze muz ma sta ces ionako imas ok posao sada i bez faxa drzi ga se...ali mislim si da cu svejedno nesto ja zavrsit nikad kasno 😁
    Potpisujem za tuljana ja sluzbeno postala KIT 😂😂😂 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Crna191
    01. Kolovoz 2018. 16:09

Looda_vila mi smo stvarno tu negdje po busama samo sto je kod mene dosta nisko..valjda druga trudnoća..sa prvim je tako bilo.. a kile..Ah..jučer kad sam u Petrovoj stala na vagu me šlagiralo..Al dobro,još malo..s prvim sam pala ispod početne kilaže u 4mj..nadam se da ću i sa ovime..
    Plava Borovnice a gdje su tebi kile? Ja samo divni busu vidim..
    Teta bravo za tablicu..ajme kad vidim koliko nas je❤️
    Ovo će biti babyboom jesen
    Zaboravila sam napisati da je moja torba za bolnicu spremna od jučer..nikad tako brzo nisam spakirala,ajme sve sam se sjetila sto mi je stvarno trebalo a sto bilo bezveze..
    Isssa tebi još uvijek stoji taj termin 5.9?  Po velicini bebe moj je 3-4.9 no oni me i dalje vode kao normalno 17.9

Schinin
    01. Kolovoz 2018. 16:50

Sanja nisam te zaboravila, samo mi mobitel steka 🤬 pisem sad valjda 13. Put....
    Sto se betablockera tice, sa metoprololom ima vise iskutsva nego sa labetololom iako neke studije cak daju prednost labetololu pred metildopa, koja je u principu prvi izbor kod trudnicke hipertonije... kako ti opisujes nalaze holtera, mislim da mozes nastaviti sa terapijom tako kao I do sad I nista ne mijenjati. Prvo  jer je tlak iako ne optimalno ali zadovoljavajuce reguliran a drugo (sto mnogi dr izgleda zaborave) I da ti promjeni terapiju sada I betablockeru bi trebalo 2-4tjedna da se sve uregulira, jer to nisu akutni lijekovi neg eto treba malo dok se sve u tijelu ne nastima I regulira i dok bi on poceo pravo djelovat ti se vec I porodila.....
    To sa pulsom od 130 nije normalno, to se slazem, ali ako je to kod tebe oduvjek tako bilo onda je sadasnji trenutak pogresan da idea trazit uzroke I sanirat to. U svakom slucaju bih ti preporucila da neka 3-4 mjeseca trudnoce odes kod kardiologa da se vidi zbog cega je to, her tachykardija I nije tako bezazlena kako se mozda misli. Ne zelim te uplasiti, mozda nije nista ili neki banalan razlog, ali u svakom slucaju Puls ne treba biti preko 100 duze vrijeme. Sa stitnom ti je sve u redu? Ili jesi li mozda anemicna???

PlavaBorovnica
    01. Kolovoz 2018. 16:57

Justme123, Bogu hvala što si se riješila ureaplazme. Znam kako je! Jupiii👏
    Looda vila, hvala :) 😘 trudimo se da uz svakodnevnicu imamo prostora (i onog vremenskog i pravog) za umjetnost, .  Tvoj trbuh je baš slatki okrugli.
    Crna, hvala :) ma kile su na čudnim mjestima kod mene...stražnjica i nadlaktice. Ja sam sad na 92 kg, iako ih ne vidim kad se pogledam, al vaga tako kaže😂😰 
    E, znam da ste već pisale što spremiti u torbu ali bi li Crna napisala što si ti spakirala? I ja se želim spremiti. 😊

Schinin
    01. Kolovoz 2018. 16:58

Vi se zalite na kompjutere i kablove a sve informaticari, strojari I tako te tehnicke struke.... a mi obadvoje lijecnici pa opet puna kuca kompjutera, kablova itd 🙈 iako moram priznat da sam ja veci Freak od muza, njemu bitno da pc radi I najvaznije da ima office instaliran a ja gledam I plate I gradu je karte itd itd 🙈🙈🙈 dobro ja vise radim sa slikama pa mi je I potrebno 😜
    A to sa zenama na strojarstvu necu ni komentirat .... I ja sam na medicini od kad sam 99 pocela studirat pa do danas cula koliko puta “zeni je mjesto u kuci” I “kak si zensko a dr?” 🤬 pa cak I od profesora 🤬🤬🤬 
    PlavaBorovnica divim se vama umjetnicima 😍 prije svega jer bih I ja rado bila talentovana i kreativnija, sto nisam. Mozes nam nekad stavit koju sliku radova tebe I muza????

01. Kolovoz 2018. 17:17

Uzas, kakve ste glupe komentare dozivjele na faksu! I onda kazu da se ne radi razlika...bas
    Inace, Schinin meni je uvijek nekako draze da mi je doktor zena nego muskarac pogotovo kad je ginekolog u pitanju, mozes ti bit strucan 1000 puta, l ako rodit ne mozes onda mi ne mozes rec da znas kako mi je i ajde bok, druga je stvar za zubara, zube svi imamo pa ajde.

Evo m9g trbuha s nosom, zmam da je punig 30 sutra, l nece bit neke razlike u 24 sata
    Evo m9g trbuha s nosom, zmam da je punig 30 sutra, l nece bit neke razlike u 24 sata

01. Kolovoz 2018. 17:20

Ne znam kako ispadam totalno nepismena ovako jer kad natipkam nema nikakvih gresaka i onda kasnije vidim da pola slova fali ili je broj umjesto slova. 

01. Kolovoz 2018. 17:47

Meni ni jedan trbuh tu s foruma ne izgleda preveliko niti koja od trudnica debelo (iako se ocito sve iznenadimo koliko nam vaga pokazuje), a vidjela sam svakakvih trudnica i cesto me zacudilo kad bi neka u TA rekla kako je samo 4kg u plusu, a izgledala je kao da ce eksplodirati svaki cas, doduse, to su cesto bile sitnije zene (155-160cm) pa sam mozda zato takav dojam imala.
    PlavaBorovnica hvala ti, ja sam tako sretna sto je nemam vise, da smijem pit, popila bi nesto kratko u to ime 😂
    Looda_vila bas ti je slatki trbuscic, tak je meni bio okrugliji s curkom, a s deckima mi je nekako izboceniji, vise prema naprijed.

01. Kolovoz 2018. 17:59

Nikad nije kasno za povratak na studij. Moja mama upisala studij kada i ja i završila ga. Muž mi je bio odustao od faksa jer je bio ljen na ekonomiji završiti 2 ispita. Prošle godine upisao sasvim drugi faks informatičkog smijera i medju najboljima je na godini pored posla i bebe na putu. Bolji je čak i od redovnih studenata koji su svježe iz srednje došli. Obzirom da je muž informatičar i da popravlja kompove, možete zamisliti na sto mi kuća sliči. Već sam ne znam ni ja koliko puta šizila od silnih ekrana, keksića, kablova, punjača, matičnih... i sve to u garsonjeri. 
    Crna- gužve su užasne kamo god okreneš. U Rapcu su dosta uske ulice i kamo god kreneš, stepenice ali takva je vecinom naša obala. Preporucam ti ako se odlučiš da ideš do kraja  Rapca, na zadnje parkiralište

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.