Crna191 muz informaticar, ja strojar...di ces bolje kombinacije😄 sve ti je jasno sto se tice kablova onda...doslovno smo u jednoj fazi spavali medu kablovinjem🤦🏼♀️😂
Lijepa okrugla busica!😍 slicna ko i moja 😁
Sto se tice plaza..i medveja, moscenicka draga , rabac meni su sve bile okej...samo sto su sad u ovim udarnim terminima krcatee pa probajte doc sto ranije i ulovit hot spot lezaljke🤗
Nas_bebach 💪kolegice, neka nas ima...iako jos uvijek endemska vrsta😄 jesi u zg isla na fsb?
U mojoj generaciji ..tamo davno davno prije 12 god 🤦🏼♀️🙈 majko mila...12 godina...bile smo 2 cure u grupi😁
Isssa kaj vele na pregledu??
——————————————————————
Bruncili - 01.10. – curica – Bruna ❤ / 30.07. / 1200gr, 38cm /
Josey2807 – 01.10. – decko - Josip
koskica – 01.10. – OB Varazdin
Amy2018 - 02.10. - decko
Dzennyy123 – 02.10.
Luca95 - 03.10. – ZG (Petrova)
Christyy - 05.10. – decko – ZG (Petrova)
sarajka – 05.10. - decko
mikica - 07.10. - decko - Marko
Garavusa005 - 08.10. – decko - KBC Rijeka
NemamNadimak - 08.10.
Justme123 – 11.10. – ZG (Sv. Duh)
Dija85 - 12.10. - curica – Maja - Pakrac
Nina - 12.10. – decko - Erik
Schinin - 12.10. - decko – Nicholas – MoBap, St. Louis
Dea_Rene - 15.10. – curica – Miriam - KBC Rijeka
Petrapp2605 - 15.10. – curica – Lucija
Cekalica123 – 16.10. - decko
Teta90 - 16.10. - OB Pula
Aurora - 17.10. – curica – ZG (Petrova/Vinogradska)
Jelena M - 18.10. – decko – Goran - KBC Split
Trudnasam - 18.10. - decko
Lea1202 - 19.10. – decko – OB Pula
Baby.k - 20.10. – decko – Mihael – OB Karlovac
LaFemme - 20.10. - curica
veks - 21.10. – curica – ZG (Sv. Duh)
Majchi511 – 23.10. – curica – Nika
Delilah - 29.10. – curica – Sofija – ZG (Vinogradska)
Endzrue - 29.10.
Kalanhoja - 30.10.
Palcica12 - 30.10. – curica – Noemi - ZG (Petrova)
——————————————————————
Ail - 05.11. – curica – Aria Pia - ZG (Sv. Duh)
LadyDi19 - 05.11. – curica – Lorena - ZG (Petrova)
Nsrm30 - 07.11.
Anđeo – 13.11. - curica – Nika/Lea
hortensia – 17.11.
okozeleno - 20.11.
Ivylee – 24.11. - curica
Pomalo - 21.11. – blizanci
Jagoda – 27.11. - Split
——————————————————————
Ljetna_dama - 06.12. - spol? – Allisa/Jakov
Looda_vila nisam do tuda stigla bila sam upisala u Ri ali nisam zavrsila 😳 nije bilo 💰 pokusala radit i studirati ali hmmm nis od toga .. Nakraju zavrsilantako da sam nastavila radit a fax zamrznula hh i sada eto i dalje stoji zamrznut... Daaa i dalje je to kvantna fizika vidit curu strojarku 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hello 👋 I od nas... ja sinoc krenula nest pisati I zaspala 🙈 jucer su mi digli tlak toliko u apoteci da mi je na kraju pozlilo i bilo mi ostatak dana nekako lose 😞 isla sam po one moje trudnicke vitamine I bila sam vec ljuta jer sam ih narucila prije koji dan (a imam u toj apoteci recept na godinu i nikad nemaju moje tablete neg eto moraju narucivat) I daje mi zenska tablete I kaze to vam je 200$🤔 ja rekoh molim????? Do sada sam placala participaciju 20$! I tvrdi zenska meni kak je to oduvjek tako bilo I otprilike sto ja se I umisljam pa I da je bilo 20$ to se onda moje osiguranje promjenilo itd... nazovem osiguranje, kaze ona teta meni “pa vi ste oduvjek tako placali” I ubjedjuje me da sam se sigurno zabunila.... dobro platila sam, ali posto ja imam blazi oblik messie sindroma imam I sve te je*** racune, sad ih idem sve kopirat I napisat malo zesce pismo I slat I apoteci I osiguranju 🤬
Zato je moja misica jucer bila preslatka: od kad sam je pokupila iz skole me je grlila, ljubila, mazila... skuzila i ona da joj je mama u nekoj stvari 🙈
Bas sam se smijala vasim pricama o trbusima I pupcima 😂 moj pupak je onako dublji ali je sad iskocio, meni to vise lici nekako na pacji kljun neg na nos 😂😂😂
Masen to su divne vjesti da Eva vise nije u inkubatoru 🎉🎉🎉 uzivajte sad u mazenju sto vise 😍
Bruncili kako ti I Bruna?
Znam da sam vidjela i koju busu, ali ne znam vise tko je stavio 🙈 znam samo da su sve divne 😍 i da sam ja malo ljubomorna jer ste sve tako fit a ja se I osjecam I izgledam kao nasukani kit 😉
Hej cure, nisam baš uspjela puno pratiti, sve na preskokce nešto 🙈
Teta svaka čast na tablici, ti si naše zlato vrijedno 😘
MaSen bravo za premještanje, mazite se i pazite 😍😘
Načekala sam se u TA, da bi za minutu bila gotova, pogledao je samo GUK profil koji je odličan, šećer nije prošao 4.5 tako da eto, bar to je super 😀, dolje me nije čačkao, veli čekamo porod (šta god mu to značilo), za 2 tjedna sam naručena opet, a idući četvrtak idem kod svoje ginekologice koja je vodila cijelu trudnoću, rekao mi je da ju tražim neku uputnicu beta nešto, nemam pojma 🤔, vidjet ću idući tjedan 😀, fakat sam glupa trudna plavuša 😂😂😂😂, pamet ko u ribice 😂😂😂😂
Vidim svi se mučimo sa hard diskovima, kablovima, monitorima....., moj je programer, 3 ekrana imam u boravku, 2 laptopa, i još komp spojen na TV, pa se čudim kolka mi je struja 😂😂😂😂, strašno ooooooo, jučer je izjavio (pošto ga stalno selim), da će kupiti kontejner i stavit na dvorište da napokon ima svoj mir 😂
Looda villa, čestitam na 34.tjednu 😊
Petrapp, tražimo trajnije rješenje, razmišljamo o zemljištu izvan grada i montažnoj kući ili kući za renovaciju. Bilo bi super kad bi našli nešto prijavit za subvencioniranje.
Pričale ste o poslovima, muž/ kipar, ja slikarica treba nam dosta prostora za rad i idealno vrt. Nama prostor trpaju platna, boje, ramovi, bušilice, motorke.. Idealan prostor je onaj kojeg možemo zaprljati :)
MaSen, polako sve dolazi na svoje. Napokon! :)
Bruncili, kako ste ti i Bruna?
Evo moje lopte, 33.tjedna. Kile neću uopće spominjati. Sve je to nakupljena voda.
Hej cure, nisam baš uspjela puno pratiti, sve na preskokce nešto 🙈
Teta svaka čast na tablici, ti si naše zlato vrijedno 😘
MaSenbravo za premještanje, mazite se i pazite 😍😘
Načekala sam se u TA, da bi za minutu bila gotova, pogledao je samo GUK profil koji je odličan, šećer nije prošao 4.5 tako da eto, bar to je super 😀, dolje me nije čačkao, veli čekamo porod (šta god mu to značilo), za 2 tjedna sam naručena opet, a idući četvrtak idem kod svoje ginekologice koja je vodila cijelu trudnoću, rekao mi je da ju tražim neku uputnicu beta nešto, nemam pojma 🤔, vidjet ću idući tjedan 😀, fakat sam glupa trudna plavuša 😂😂😂😂, pamet ko u ribice 😂😂😂😂
Vidim svi se mučimo sa hard diskovima, kablovima, monitorima….., moj je programer, 3 ekrana imam u boravku, 2 laptopa, i još komp spojen na TV, pa se čudim kolka mi je struja 😂😂😂😂, strašno ooooooo, jučer je izjavio (pošto ga stalno selim), da će kupiti kontejner i stavit na dvorište da napokon ima svoj mir 😂
Vidis, i tvoj je muz hrcak...to im je u genima
Vjerojatno betahemoliticki streptokok, to ti bris uzmu pa ak ga izoliraju, dobijes antibiotik, ako ne, nikom nista i to je to :)
Cure! Ja sam zaboravila rec, ali konacno mi je otisla ureaplazma nakon 3 antibiotika (onaj Josalid sam ponovo dobila prosli put na pregledu i prosli tjedan sam radila bris i danas stigao megativan) tako da sam presretna. Vec sam mislila da cu do kraja trudnoce imat pozitivan nalaz na to.
Evo moje lopte, 33.tjedna. Kile neću uopće spominjati. Sve je to nakupljena voda.
Lijep ti je trbuscic, koliko god da si dobila, ne izgleda da je puno jer je sve u trbuhu.
Nas_bebac sve te razumijem, ja sam tamo negdje 2009 skoro odustala jer me kreten od profesora nije htio pustit na usmenom...6x prodem pismeni sa vrlo dobrim/odlicnim, vise nemam sta za ucit, al usmeni me rusi stalno. Na rubu zivcanog sloma sam bila🤪😡🤯...pa sam pauzirala i godinu dana radila svasta-nesto, cak upisala i drugi fax, no na kraju se vratila, uspjela dobit usmeni kod drugog prof i sve super dalje islo! A ti, ako te i dalje to zanima i ako bi voljela radit u struci - nikad nije kasno da se vratis! Samo treba volje i sad kad dode beba - malo vise organizacije😉 Imam jednu kolegicu koja je strojarstvo upisala u 31 (ne kod nas, vec u slo), zavrsila sa 36 i sad radi u mojoj firmi , pohvatala sve u par mjeseci ko da je oduvijek tu s nama😊🤗
Schinin tocno znam taj osjecaj frustriranosti😂 sad ti njima lijepo sve kopiraj, napisi, operi pod s njima ... odmah se covjek bolje osjeca!😁 ja imam blagi poremacaj cuvanja isto svih placenih racuna, bakovnih izvadaka, potvrda..ma svega zivog unazad valjda 10 god😂😂
I nismo sve fit!!🤗 ja sam u kategoriji nasukani kit, prerasla sam onog Isssinog tuljana😂😂 upgrade na novi level hahah
Isssa super za pregled, tj sto je koliko sam shvatila status quo🤗 Mislim da bi se tvoj muz i moj muz super nasli, mozda da im organiziramo razmjenu kablova, grafickih i ostale opreme?! 😂😂
Borovnice bas ste lijepa kombinacija muz & ti😍 ne poznajem cak nikog takve kombinacije kipar/slikarica...divim se svim vrstama umjetnika jer meni je to totalna nepoznanica, no uzivam u djelima vasih ruku💖 Super bušica!😍
Sortiraj odgovore
Najstariji