Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    01. Kolovoz 2018. 13:24

Meni je upravo zazvonio mobitel pa valjda na sekundu, i taman ga hvatam i mislim si da me sigurno muž zove, i prekine. Pogledam neki čudan broj, a dolje mi piše Nauru, nisam ni znala da postoji ta država i di se nalazi 😂

Dija85
    01. Kolovoz 2018. 13:37

Izgleda da stiže osvježenje, kod mene nestalo sunca, naoblačilo se i grmi.  super, pa makar i na pola sata. Eto da znate. Možda dodje i do vas 😊😁

• Majchi511
    01. Kolovoz 2018. 13:54

Bok cure, nadam se da nekako preživljavate ove vrućine. Vidim da je neko spomenuo žutu srijedu, da u baby center je sve na -15% neka robica je i na -50, pa smo mi obavili dosta veliki shoping tamo, kupili posteljinu onaj set, dosta robice, podlogu za prematalicu i tako svasta nesto, tete koje su tamo radile su bile jako ljubazne, meni je jos u međuvremenu pozlilo pa su mi nosile kekse i vodu,baš su bile jako drago. Koliko nam se čini sa svim bitnim stvarima smo gotovi s kupovinom, još je samo kozmetika ostala.. sad smo u 29tt imamo jos do kraja, ali mene je malo panika ulovila kad sam vidla da su već 2 bebe i to curke rođene u našoj grupi, pa sam htjela imati sve spremno, sljedeci utorak nam je pregled pa čekamo da se malo družimo. Lijep pozdrav svima 😘

Mrs.mom
    01. Kolovoz 2018. 13:59

Looda_vila

JelenaM divan trbuščić u usporedbi sa mojim-minijaturan Justme123 - nema dana da me dragi ne iznenenadi nekim svojim biserom vezanim uz trudnocu Ja mislim da on jos uvijek nije svjestan sto nam dolazi za mjesec i malo vise.. mi smo inace gameri i imali smo sobu samo za kompove , servere i svu gameing opremu..neki dan je isao to teskom mukom raspremat jer nam treba mjesta za ormar i dode on meni nakon pola sata, jeboteee…pa mi cemo dobit stvarnu bebu reko no shit sherlockChristyy gdje si kupila spavacicu? ja bi morala bar jos dvije uzet
    Anđeo i ja se drzim onog "moja kucica - moja slobodica" ma koliko dobri mi bili, vlastiti mir nema svoju cijenu! Naravno, uvijek stavis sve faktore na papir i odvagnes prioritete.
    MaSen kako je tvoja lavica ?

Mi smo super..preseljeni smo u postintenzivnu.. nismo vise u inkubatoru, sisamo, druzimo se puno vise nego kak je ovo bilo 2 puta na dan po pola sata.. 

Crna191
    01. Kolovoz 2018. 14:03

Boze dragi kako je vruce🙄
    Ne znam kako vi ali ja zadnjih dana ništa ne spavam..još se onda taman kad se smirim javi malac jer ni on jadničak ne može spavati i tako u krug..valjda me privikavaju na ovo sto dolazi opet🙈
    E da,danas vam kreće u c&a 50% na već snižene stvari..za bebe su bas kvalitetni pa ako kojoj treba,trk u c&a..ja nažalost imam i previše tako da ne kupujem ništa osim za starijega jesensko.. ako kupujete ljetno za iduću sezonu,moj malac je nosio većinom 74-rođen početkom 10mj..Ca bi mogao i 80 jer su manji modeli..
    Danas sam Izribala prozore i stolariju,čekam mm da dođe s posla i skine zavjese da i to operem..jedan dan planiram generalku ili ću zvati neku tetu cistilicu..oprala evo 3masinu vesa,4ta čeka jer bi možda za vikend do mora negdje u Istru.. curke koje ste tamo- Rabac,Medveja ili Moscenicka Draga? 
    Citam kako se vi ne možete naviknuti da ste sporije..ajme ja sam još uvijek 100 na sat samo malo se umorim jer mi fali zraka..još uvijek s malcem moram nogomet igrat pa se zaboravim pa i potrcim za loptom😂
    Čari prve i druge trudnoce..
    A i toliko aktivna,dobila i previše kila..

Crna191
    01. Kolovoz 2018. 14:06

Looda_vila vi ste strojari, mm i ja građevinci🙈 i kod nas računala pod obavezno..a kako nemamo radnu sobu,komp je smješten na blagovaonskom stolu,još kad mm dođe obavezno spoji i laptop i milina..kablova pp svuda..

Looda_vila
    01. Kolovoz 2018. 14:07

MaSen

Looda_vila

JelenaM divan trbuščić u usporedbi sa mojim-minijaturan Justme123 - nema dana da me dragi ne iznenenadi nekim svojim biserom vezanim uz trudnocu Ja mislim da on jos uvijek nije svjestan sto nam dolazi za mjesec i malo vise.. mi smo inace gameri i imali smo sobu samo za kompove , servere i svu gameing opremu..neki dan je isao to teskom mukom raspremat jer nam treba mjesta za ormar i dode on meni nakon pola sata, jeboteee…pa mi cemo dobit stvarnu bebu reko no shit sherlockChristyy gdje si kupila spavacicu? ja bi morala bar jos dvije uzet
    Anđeo i ja se drzim onog "moja kucica - moja slobodica" ma koliko dobri mi bili, vlastiti mir nema svoju cijenu! Naravno, uvijek stavis sve faktore na papir i odvagnes prioritete.
    MaSen kako je tvoja lavica ?

Mi smo super..preseljeni smo u postintenzivnu.. nismo vise u inkubatoru, sisamo, druzimo se puno vise nego kak je ovo bilo 2 puta na dan po pola sata..

Divno! Bas mi je drago da malecka tako dobro napreduje! Jos malo pa cete i put kuce! ❤️
    Dija85 jojjjjj da barem hoće past neki pljusak i osvjezit malo!! Jedva cekam jesen

Nas_bebac
    01. Kolovoz 2018. 14:18

petrapp2605

Meni je upravo zazvonio mobitel pa valjda na sekundu, i taman ga hvatam i mislim si da me sigurno muž zove, i prekine. Pogledam neki čudan broj, a dolje mi piše Nauru, nisam ni znala da postoji ta država i di se nalazi 😂

Znacii nisam jedin i mene je zvao taj isti broj al obe je vec drugi put i prosli mjesec ista stvar.... 🤷‍♀️

Dija85

Izgleda da stiže osvježenje, kod mene nestalo sunca, naoblačilo se i grmi. super, pa makar i na pola sata. Eto da znate. Možda dodje i do vas 😊😁

Masen bravoooo za vasss vi cete brzoo brzooo domaaa 💪💪👏👏👏
    Crna191 svaka ti čast na igranju nogometa ja rikavam nemogu nista 🙈🙈 btw slatki busoo 
    Looda_vila kolegice 😁😁😁 i ja strojar 😁😁😁 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

01. Kolovoz 2018. 14:36

Bok cure, evo stavljam tablicu, a slikam se ovih dana pa stavim slikicu od ovog tjedna :)
    Nisam bas aktivna, dovrsavam neki projekt jer mi istice rok za neki program koji sam upisala, pa bi bilo steta vremena i novaca da mi propadne. Kroz koji dan sam opet malo vise s vama 
    Vidim da se sve mucimo sa sparinom, lijepo doma pod klimu i nemojte na sunce 

01. Kolovoz 2018. 14:37

Iris2018 - 31.08.
    ——————————————————————
    Isssa - 05.09. – decko – Lukas - ZG (Petrova)
    Mimmyx – 07.09. – decko
    BitCuOpetMama - 13.09. - decko
    svekyca - 13.09 – curica - Šibenik
    Ssanja - 16.09. - curica - Mia
    Crna191 - 17.09. – decko – Mihael - ZG (Petrova)
    MaSen – 18.09. – curica – Eva  ❤ / 22.07. / 1830gr, 44cm /
    Pandica1805 - 18.09. – decko
    Rorry – 18.09. – curica
    Maslacko456 – 20.09.
    Looda_vila - 21.09. – curica – Helena - ZG (Sv. Duh)
    PlavaBorovnica - 21.09. – curica - Zadar
    Sunce_malo - 21.09. – decko
    suncica85 - 23.09. – decko – Toma – ZG (Petrova)
    IvaGljiva - 25.09. – curica
    KikeS – 25.09. – decko - Split
    Nas_bebac - 25.09. – decko
    nestrpljiva25 - 25.09. - decko – Teo
    Tea686 – 25.09. – decko - Dominik
    Lela2018 – 26.09. - decko
    Tinci0 - 27.09. – OB Pula
    anusha - 28.09. – curica
    Baby.nb1 - 30.09. - decko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.