Looda_vilaznam taj osjecaj, uzas zivi, jos meni pupak strsi van pa dodatno boli sve sta ga dotice, a mom sinu se to cini bas zgodno pa ga hoce stisnut (jednom i je i bolilo je toliko da sam jauknula, l nije njega to omelo). Muz mi kaze da mi trbuh izgleda bas simpaticno, kao da ima nos 🤦🏼♀️
Haha, jaoo..ja imam onaj "normalan" pupak, ne izboceni..koji je sad ravan ko tacna, tj. nema ga a kako imam lineu negru i oko tog pupka tamnije….muz mi se smije da izgleda ko..pazi sad - macji supak 😂😂 😂
Ja rukama poksavam kad lezim smanjit pritisak oko pupka..al ne , mala bas tamo udara i napinje se..pa ne znam vise sta da radim , sve me boli ..samo cekam kad cu pocet pucat oko pupka😭😢😣
Mozda te utjesim, meni je treca beba i trbuh bez ijedne strije, kukovi su ih puni (al tamo sam ih u pubertetu jos zaradila pa su se kasnije samo produzile), al trbuh je prosao zacudujuce dobro svaki put.
Hahahahahahaha macji supak, genijalno, jer nismo dovoljno samosvjesne sad pa su oni tu da nam olaksaju 😂
Ja sam curke sluzbeno popizzzzzz ....dakle ja i dragi sami doma, ja se gledam u ogledalo i uocim "nesto cudno" oko pupka i pocnem hiperventilirat....muz kaze ..daj da vidim a ja urlam da tog nije bilo prije pola sata ...uglavnom kad je dosao do rijeci on sav jadan dodje k meni i obrise "to cudno" s trbuha i kaze ...pa ovaj poljubio sam ti trbuh u prolazu dok sam jeo onaj sladoled od cokolade...
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Anđeo moj isto radi u državnoj firmi, ali ima smjene po 12 sati, a radi od 6 do 18, ili 18 do 6, ode u dnevnu, drugi dan u noćnu, pa je dva dana slobodan i tako u krug, a kako ja ne radim, tak vrlo često i u ove slobodne dane radi u fušu. I mi ćemo morati renovirati kuću koju kupimo, a s malom bebom i zimom na vratima će biti dosta teško. S njegovima za sad nemamo problema, ali ipak svi smo mi različiti, lagala bih kad bi rekla da ne želim da ostanemo sami i da se što prije odvojimo, ali da nam pomažu pomažu nam.
Bokic cure, jucer bila na pregledu i posteljica se digla, curka ima 1200g i glavicom je dolje. Sve je ok. Radim jos 3 dana i jedva cekaaaam taj godisnji bas mi je dosta vise. Prevruceeeee je. Kao i vi umirem od tih vrucina. Ne mogu ni spavati. Samo se vrtim.
Buse su vam svima super. Kako to vrijeme prolazi. Nedavno smo imali stomacice 😁
MaSen imam nešto za obaviti, i idem u TA, a tamo ko zna kad ću bit gotova, poslje onda može kavica, ako možeš pošalji mi mail ili nešto na kaj te mogu kontaktirati kad završim sa svim pa ako ćeš imati vremena da popijemo kavicu 😀
Bokic cure, jucer bila na pregledu i posteljica se digla, curka ima 1200g i glavicom je dolje. Sve je ok. Radim jos 3 dana i jedva cekaaaam taj godisnji bas mi je dosta vise. Prevruceeeee je. Kao i vi umirem od tih vrucina. Ne mogu ni spavati. Samo se vrtim.
Buse su vam svima super. Kako to vrijeme prolazi. Nedavno smo imali stomacice 😁
To je super za čuti, i ja se nadam takvim vijestima sljedeći tj! Izdrži još malo, nadam se da ti bar na poslu nije vruće.
Brinicili - čestitke na bebici. Šokirala sam se kad sam čitala post, onako iznenada. Bogu hvala na instinktu sa "nesto ne štima". Samo neka ste vi dobro. Odlučile cure slaviti rodjendan ljeti.
Nisam upratila, kako se zove curica od MaSen?
Baby nb1 - evo uho koje te razumije. Zbog radova me muž sprasio kod svoje mame jer stvarno nije za biti u toj prašini ni meni ni pasici. Trebale smo biti par dana, evo nas 2 tjedna još uvijek smo tu. Još sam ja tvrdila da nema šanse da lijepe pločice bez mene, da ću ih ja lijepiti, da ću ja pokreciti onoliko koliko mogu s poda da se ne penjem po stolicama… i imam osjećaj da sam sve to i mogla prije 2 tjedna. Sporije ali mogla sam. Jucer muzic moj meni govori kako će doći po mene da lijepimo pločice… ja njem kažem da ja bas i nisam sigurna da se uopće mogu kretati vise u stanu jer je sve razmješteno i da imam osjećaj da mi je pupo ogroman i da sve sto sam mogla prije 2 tjedna da mi je nemoguce sada. On malo šuti i kaže…. "Bože, tebi priznati da nešto ne možeš je teže nego roditi! Hajd da sam i to doživio" jer on pamti sto sam ja mogla i sad mu je to prevelika razlika. Razlika koju nisam ni ja primjetila dok nisam usporedila slikice pupe od prije 2 tjedna i sad!
Moja bebolina se zove Eva..
Novi tjedan iza naaaas. Woooohooo.
Potpisujem garavusin komentar, odjednom buknio drobac narocito u gornjem dijelu.
Jutro cure :)
Busice su vam zakon hehe
Sto se tice ovog stanovanja ja se drzim onog " ne idu dvije obitelji pod jedan krov". Ja osobno s nikim ne bi zivila ma da se ne znam koliko dobro slazemo. Jednom smo se muz i ja zezali i kazem ja punici je najbitnije da joj ne vratis kcer, kaze on da, a svekrvi da ju ne dovedes hahaha
Ja sam danas 33+0 jos samo 3 tjedna lezanja ako se u meduvremenu ne porodim.
Kako ste vi?
Bokić curke
Jelena imala sam i ja situaciju sa crnim rižotom, sva sreća pa me tata upozorio kad smo jeli šta će biti pa sam bila pripremljena divan trbuh :) I slažem se s tobom i garavušom- i meni je buknuo imam osjećaj preko noći
Garavuša prekrasna ti je buša, a tih 19 kg se uopće ne kuži, lijepo ti je sve raspoređeno
MaSen jako lijepo ime
Što se tiče nesposobnosti i meni je baš sve postalo teško. Još uvijek sve radim sama što se tiče kućanskih poslova, i još uvijek idem na posao i plus obavljam shoppinge polako za dolazak bebe i iscrpljena sam...
I da, kupila sam si jučer spavačicu za bolnicu i odlična mi je, na bretele, dekoltirana i ima ugrađene one tanke jastučiće da baš bradavice ne strše na sve strane ugl. zadovoljna sam i kupit ću još jednu
Sortiraj odgovore
Najstariji