Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora
    24. Srpanj 2018. 22:42

MaSen

Evo javljam da smo mi dobro..
    Ona je jos uvijek u inkubatoru pod zuticom… ima uvedenu sondu za hranjenje.. danas sam uspjela nesto izdojit mlijeka.. sutra ce biti vise..

Divna je😍💕 Držite se cure! Jako mi je drago da ste dobro!!!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Baby.nb1
    24. Srpanj 2018. 22:59

MaSen

Ona je jos uvijek u inkubatoru pod zuticom… ima uvedenu sondu za hranjenje.. danas sam uspjela nesto izdojit mlijeka.. sutra ce biti vise..

Pusa curke! Samo hrabro! ❤️💪

url=https://lilypie.com]

Nas_bebac
    24. Srpanj 2018. 23:13

MaSen

Velika je lavicaaa drzite se brzo cete vi doma na mazenje 😃😃 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Anđeo_
    24. Srpanj 2018. 23:25

MaSen- tako je samo pozitivno bit će sutra više mlijeka vjerujem da ti je teško al znaš za koga se boris pogledaj tu lavicu divna je ❤

Dea_Rene
    24. Srpanj 2018. 23:45

Žabica mala slatka. jos malo oa cete biti skupa stalno :)
    Evo i moj trbuh, jucer je bio puni tjedan al tek sam danas fotku okinula 

Baby.k
    25. Srpanj 2018. 00:19

MaSen

A mišica mala slatka! 😍😍 Drago mi je da ste dobro, samo tako naprijed i još malo ste skupa😊
    Dea_Rene, slatka bušica😊

Jelennnna
    25. Srpanj 2018. 07:25
    Punih 28 :-D
    Punih 28 :-D

MaSen super da je nadoslo mlijeko. 
    DeaRene slatki drobac maleni. 
    Ja bas cekam za Rh faktor vadit. 
    Uzivajte u danu cure. 

Isssa
    25. Srpanj 2018. 08:01

Jutro klokanice 😀
    Dea_Rene i Jelena ajme kad vas vidim kak ste fit pokrijemo se po očima 🙈, prekrasne ste 😀
    Ja se službeno prijavljujem da sam nasukani KIT, pa raspuknut ću se 😂, jučer sam jedva došla do nožnih prstiju da skinem lak za nokte, namazati nisam ni pokušala jer bi mogla jedino tabane mazati 😂, a depilacija je bila nemoguća misija, odrađene samo prepone, ajme meni majko mila 🙈🙈🙈🙈🙈 a danas pregled, ajme SRAMOTE🤪😵
    MaSen drago mi je da sve ide po planu, malecka i dalje ko kraljica leži i spava 😍, samo naprijed cure, pusa velika za vas dvije 😘😘😘😘

Jelennnna
    25. Srpanj 2018. 08:21

Isssa

Jutro klokanice 😀Dea_Rene i Jelena ajme kad vas vidim kak ste fit pokrijemo se po očima 🙈, prekrasne ste 😀
    Ja se službeno prijavljujem da sam nasukani KIT, pa raspuknut ću se 😂, jučer sam jedva došla do nožnih prstiju da skinem lak za nokte, namazati nisam ni pokušala jer bi mogla 

Issa doc cemo i mi u tu fazu. Ipak ste vi mjesec dana ispred nas. 
    Ja se za pregled nist specijalno ne spremam, domovinu malo podsisam i jednom mjesecno odem na secernu noge i prepone. Nikad manje posla oko depilacije. Cijelu zimu sam isla na secernu i smanjile su se stvarno maksimalno i prorijedile. 
    Ali zato sad imam toliko dlaka na trbuhu da je to show. Vise no na nogama. No ne diram ih, kazu da se nakon vrate na staro pa eto toplo se nadam.

Isssa
    25. Srpanj 2018. 08:27

Jelena M

Isssa

Jutro klokanice 😀Dea_Rene i Jelena ajme kad vas vidim kak ste fit pokrijemo se po očima 🙈, prekrasne ste 😀
    Ja se službeno prijavljujem da sam nasukani KIT, pa raspuknut ću se 😂, jučer sam jedva došla do nožnih prstiju da skinem lak za nokte, namazati nisam ni pokušala jer bi mogla
    Issa doc cemo i mi u tu fazu. Ipak ste vi mjesec dana ispred nas.
    Ja se za pregled nist specijalno ne spremam, domovinu malo podsisam i jednom mjesecno odem na secernu noge i prepone. Nikad manje posla oko depilacije. Cijelu zimu sam isla na secernu i smanjile su se stvarno maksimalno i prorijedile.
    Ali zato sad imam toliko dlaka na trbuhu da je to show. Vise no na nogama. No ne diram ih, kazu da se nakon vrate na staro pa eto toplo se nadam.

Ma i ja sam išla na depilacije ali sve i jedna dlaka je urastala pod kožu, ko bojno polje je izgledalo 🙈, i baš su se lijepo prorijedile ali sam morala odustati nažalost 😂, nikad problema s tim urastanjem dlačica do trudnoće, a sad bože sačuvaj 🙈 ah....čari trudnoće 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.