Baby.k čestitam, divni ste ❤❤
Mi danas na pregled, prvo laboratorija vadim kompletne nalaze, a onda u 12 pregled, pa radimo briseve i nakon toga mi stavljaju holter za tlak da ga nosim do sutra... nadam se da će sve biti kako treba, baš me nešto strah
Jutro klokanice :D
Koji lijepi dan danas :) mada meni pašu više ona oblačnija i kišovita vremena
Isssa video je super haha moj je jaakooo blizu tome.. Za tjedan dana bi i meni moglo tako
Baby.nb1 ja uopće ne pije prenatal, u početku sam pila preMama ali mi nisu nikako odgovarale i onda sam prestala skroz... Jedino što pijem je magnezij.
Curke buše su vam prekrasne!
Baby.k Čestitam gospođo Preslatki ste
Ja ću prekosutra napokon na pregled. Ovih mj dana traju kao vječnost. Užasno me zanima kako bebolino napreduje
Jutro klokanice!
Baby.k čeatitam gospođo! Bili ste divni 😊!
Ni ja ne pijem prenatalne vitamine od tamo 9.tj i alergije. Samo željezo, vitamin C i magnezij. Makar sad razmišljam da si ponovo kupim prenatal od solgara koji sam pila i prije trudnoće, 120 tableta je oko 220 kn.
Sretno svima na pregledima i pišite novosti!
Baby.k cestitam!! Lijepi ste!!
Sto se vitamina tice , imam taj solgarov, ali ga pijem skoro nikad...imam dojam da mi povecava zatvor s kojim muku mucim...i tjesim se da jedem dosta voca i povrca...a beba ima 600 gr....
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Jutro curke dan je bass basss suncan i topao od jutra 😥
Baby.k čestitkee gospođoo 😊😊😊
Ja ne pijem nista od prenatalnih vitamnina rekla gin da je bolje ne vec da jedem raznovrsno pa da si tako dajem vitamine,umjesto kemijom...
jedino sta pijem je željezo i magnezij...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jutro klokanice ❤
Baby.k - čestitam ti prekrasni ste 😊
Slažem se da vrijeme leti nenormalno 🤷♂️ al kad čekaš nešto nikako da prođe imaš osjećaj kao da je vječnost 😂
Ja u pola 11 imam pregled jedva čekam moram i s doktoricom razgovarat vezano za šećer prije 3 dana je poludio jučer sam ga tek normalizirala 🤔
Babyk cestitke, bas ste sladak par.
Sretno svima s pregledima danas.
Video je bas spooky, mene bi bilo strah pomazit drob da tako tanak sloj bude koze. Ne cini mi se realno da ce moj skoro tako izgledat. Nadam se da taj sloj izmedju bebija i vanjskog droba mi nije mast hehhhe.
Od vitamina pijem svasta. Ujutro zeljezo i vitamin C. Dvaput dnevno Magnezij i jednom dnevno Pre mama.
Evo naaas. Nalaz guk profila je dobar, ali i dalje dijeta. U pon uzv da vidi kolika je beba, ako je i dalje prevelik hospitalizacija i uvodjenje inzulina. Al to mi je i zadnji put rekao. 😂😂 Sve ostalo ok, cerviks cvrst, sve zatvoreno. Za 4 tjedna ponovo guk profil, sljedeci tjedan uzv i kontrola kod endokrinologa.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji