Evo naaas. Nalaz guk profila je dobar, ali i dalje dijeta. U pon uzv da vidi kolika je beba, ako je i dalje prevelik hospitalizacija i uvodjenje inzulina. Al to mi je i zadnji put rekao. 😂😂 Sve ostalo ok, cerviks cvrst, sve zatvoreno. Za 4 tjedna ponovo guk profil, sljedeci tjedan uzv i kontrola kod endokrinologa.

url=https://lilypie.com]
MaSen divna je lavica mala 😍😍😍 samo neka ljepo napreduje da se mozete sto prije maziti 😘
Baby.k cestitke na vjencanju, predivni ste 😊
Sretno svima na pregledima danas 🤗🤗
Ja pijem od vitamina novalac i magnezij, od 32 tjedna cu si uvesti i probiotik.
Ima li netko da osjeti bebu samo u predjelu pipi? Po trbuhu nista ali kad dolje zvekne imam osjecaj da ce izletiti, bas je cudan osjecaj

Dobro jutro!
Baby.k, cestitam!
MaSen, kako ste danas ti i curka?
Baby.nb1, sretno i da te ne ostave gore 😘 Javi se :)
Ssanja, sretno na pregledu i da sve prodje dobro s tlakom :)
Andeo, sretno i vama na pregledu :)
Ail, ja nekad osjetim bebu nisko dolje, ali to je zato sto je na zadak pa s nogicama udara dolje. Osjetim ju i iznad pupka, to vjerojatno budu rukice :)
Ja pijem prenatal povremeno, sad uzimam neki s omegom, a uzimam i magnezij i d3 kapi, to mi je gin dala da pijem.
Kako ste danas curke, sto cete raditi?
Ja imam ujutro malo posla po kuci, roba, sudje i to, i dovrsavam neke nacrte, a popodne cemo kod mojih na rucak i poslije toga vjerojatno na more :)
Puse svima, imajte lijepi dan! 😘😘
Dobro jutro! Bas sam nikako spavala. Budna od 3 do 6. Ali kad sam zaspala sanjala sam bebicu svoju. Pruzila mi ruke kroz trbuh, onako kroz kožu, mazile smo se i jako sam se rasplakala. Mislim da je to zbog videa onog s klokanice, ostao mi u podsvjesti.
Sretno svima na pregledu! Moj je sutra popodne.
Baby.nb1 super za pregled!

Dobro jutro❤ hvala svima na čestitkama😊😊😊
Sretno na pregledima danas🤞🏻😊 naš je tek poslije Gospe. Sve imate preglede češće od mene, ja sam na svakih 7 tjedana.
Ja od vitamina ne pijem ništa, pijem samo željezo i vitamin C.

Evo i nas s pregleda mišica ima 607g sve je u redu 😁 100% zatvorena za kontrakcije unazad par dana kaže da je maternica vježba za porod da neke žene to osjete neke ne ali svaka ih ima..

Ja sam i danas odlučila ljenčariti. Počela sam gledati jednu seriju i sad nemogu prestati dok ne pogledam sve sezone 😀.
Za ručak ću pileća prsa baciti na tavicu, skuhati malo krumpira i špinata, makar mi se po ovim vrućinama ne jede niš osim voća.

Baby.k cestitke!!!
Ail ja osjetim nisko, ali kao i kod Tete i moja bebana je na zadak tako da je uglavnom osjetim nisko, slabije oko pupka gdje su joj rucice valjda... Nadam se okretu uskoro da mi malo olaksa 🙈
Ja sam bila prosli tjedan na pregledu, tteba sad izdrzati jos 3 tjedna do sljedeceg...

Baby.k pa dobrodošla u klub gospođa 😀, želim vam svu sreću svijeta 😀
Sretno svima na pregledima, javite nam kolike su bebice 😀
Vi kaj ste na moru uživajte za nas koje se pržimo na asfaltu 😀
Meni je već dosta tableta, imam osjećaj da su mi doručak, ručak i večera tablete 😤, momentalno sam na 11 tableta na dan 🤯, jetra će mi otkazati 😰
Imam aparatić za mjerenje šećera pa ga kontroliram, natašte je bio 4.6, pojela sam griz za PUUUUNOOOO Kraš expresa da vidim kolko će narasti, nakon sat vremena je 5.1 😀

Ja sam i danas odlučila ljenčariti. Počela sam gledati jednu seriju i sad nemogu prestati dok ne pogledam sve sezone 😀.
Za ručak ću pileća prsa baciti na tavicu, skuhati malo krumpira i špinata, makar mi se po ovim vrućinama ne jede niš osim voća.
Za koju seriju si se zakačila? Ja više ne znam kaj bi gledala 😂, daj prijedlog koji (samo da nije turska sapunica) 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji