Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    14. Siječanj 2018. 23:04

Jao Hedge opet sam vas zamijenila!😂 Sorry!
    Drz se...i ja sam usisavala prosli tjedan i sad je super vec.
    Guzva...hmmm...vise smeta meni nego bebi jer u zadnje vrijeme izbjegavam igdje ici.
    Mamasita ja otisla na advent i bilo mi je muka i glava me boljela id previse svega vec za pola sara jer ne idem nikud skoro osim u setnju....mogu mislit kak je tebi bilo u shoping centru😰

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    14. Siječanj 2018. 23:06

E da...soja je isto veliki alergen tako da mlijeko nije bas preporucljivo za bebe...imas to u ljekarni, trazis pedicu za recept a kasnije smo mi koristili zobeno za neke gluposti poput pahuljica i tak ma da sve mozes napravit na vodi...npr. cokolino obicni moze jesti i onda to napravim na Altheri ili na obicnoj vodi...ukusno je i na vodi...ne bi vjerovali😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Aurora1611
    14. Siječanj 2018. 23:21

Violeta definitivno se slazem! Smatram da ne treba nikome dozvoliti da ti skace po glavi! Naravno, ne treba biti bas ni preosjetljiv pa se ponašati kao razmaženo derište, treba imati granicu ali opet kazem, stvari koje mi smetaju i koje me ljute ne zelim dopuštati jer to i moje dijete osjeti .. 
    cure moj m i ja smo se malo šalili s Unom danas i radili gluposti, od toga vam je proizašla ova slika (morala

Maja 3
    15. Siječanj 2018. 00:27

Aurora1611

Violeta definitivno se slazem! Smatram da ne treba nikome dozvoliti da ti skace po glavi! Naravno, ne treba biti bas ni preosjetljiv pa se ponašati kao razmaženo derište, treba imati granicu ali opet kazem, stvari koje mi smetaju i koje me ljute ne zelim dopuštati jer to i moje dijete osjeti ..
    cure moj m i ja smo se malo šalili s Unom danas i radili gluposti, od toga vam je proizašla ova slika (morala
    sam ju pokazati 😂😂 )

Slatkis mali!

violeta1
    15. Siječanj 2018. 00:28

Aurora ajmee kako je lijepa i vesela beba, bas zraci predivnom energijom i srecom 😍😍😍 ljubav mala 😍😍

Aurora1611
    15. Siječanj 2018. 00:51

Hvala cure, kolegica mi je rekla da sprdam vlastito dijete ali i ona uživa sto se vidi na slici, probali smo joj i onako kao gusaru staviti ali nije ovako zanimljivo kao ovo 😂😂

dzenny
    15. Siječanj 2018. 07:01

Cure,vec sam pisala da je A imala par puta skroz malo krvi u stolici i  ja sam sama primjetila kada jedem mlijecne proizvode da joj se pojavi krv.. otisli smo doktoru,uradili sve nalaze i ispalo je da je stvarno alergocna na kravlje mlijeko.. pa sam ja sad na dijeti,pitam zaradi sebe,jer za A i kasice sam ja spremala u zamrzivac svoje mlijeko,iako je pedica rekla kako bi to do 7 mjeseca trebalo se povuci ili naajkasnije do godinu dana..ali zato se sad ja moram paziti.. 😊 hvala vam.. 😘
    Violeta,hvala ti 😍😍 A mama je sad decembra imala 23 god.. 😊 
    Una kao med je.. 😍😍 te njene okice 😍😍

• Dena1009
    15. Siječanj 2018. 08:37

Aurora medena je malecka😍 pa to je sve dio igre, mi isto svasta izvodimo, danas smo se glupirali na krevetu i na kraju mi se zbljucal u kosu i to gore po glavi u korijenje, a jucer je taman oprala 😅
    Dzeny nadam se da ce proci, al ipak je lakse kad je od malena jer se navikne i za drugacije nezna, mislim da je puno teze kad se naici sve jesti pa mu najedamput moras braniti. Sreca u nesreci, Kleaiva ima iskustva pa ti moze pomoci ☺
    Violeta  i cure kojima se bebe okrecu ili su se okretale (starije), jel ima koja finta kako ih presvuci? Mi vodimo bitke, to dijete ko da ima baterije u guzici. Moram ga tisucu put okrenuti za jedno presvlacenje, pa se baca,  onda si natiska zeludac pa bljuca, kad konacno ga uspijem obuci opet bljucne po sebi, pa vristi kad mu nedam da se okrene...a da ne pricam dok se pokaka i onda pocne mlatarat i okretat se. Probala sam sa dudom i igrackama, baci iza glave i opet se okrene na trbuh i onda je tako lovi ustima.😥

url=https://lilypie.com]

barbs
    15. Siječanj 2018. 08:44

Juuutrooo, cure 😘
    Aurora, preslatka je!
    Dzenny, bome ti je veselo presvlacenje...
    Sanjchi, kako si???

• Kiara19
    15. Siječanj 2018. 08:47

Cure koje hranite bebace svaka 2 sata i manje jeste probale produljiti vrijeme hranjenja na barem 2,5 ili 3h? Mozda ce vam onda i dulje spavati u komadu. Nisam strucnjak ali mozda da probate. Ja se sijecam kad sam rodila mama mi je rekla nek ne dajem jesi prije 2,5 ili 3h i sada tako super funkcioniramo. Ponekad po danu moze izdrzati i vise od 3h bez jela. A navecer nama je kupanje oko 8, pa sisanje (i tu se nasisava po pol sata, sat a inace 10 min) i prije je zaspao a sada bi se igrao pa se najcesce tata poigra s njim (ali u krevetu da zna da je vrijeme za spavanje). Kad mu je dosta sisa je "na izvolte" 😁 pa se samo okrene k meni malo povuce i zaspi. Preselim ga u kindac i najcese je budenje u 3, 6, 8. S tim da ga ovo drugo hranjenje po noci ostavim s nama u krevetu jer sam skuzila da onda dulje spava. Nama se je to spavanje i ispavljivanje poslozilo sa nekih 3 i pol mj do o da su bile muke s nosenjem i to je samo nekak prestalo opce se ne sjecam kako 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.