Jaoo,pa sve su nam bebice iste.. moja je extra nervozna samo ako nas je vise.. najvise voli da smo ona i ja i tata,a ostali adio 😂
Prosli vikend nam je bio jedan prijatelj sa zenom i sinom (od 3god).. taj mali je toliko vristao da je moja A cijelu sedmicu se bojala kad neko maalo glasnije progovori.. 😥
I bas kao sto dena rece,najvise volim kad smo navecer sami.. da sve obavimo na vrijeme i bez nervoze.. ☺
Ona sad spava,ja na netu,a tata na poslu.. 🙂
Ejj cure,molim pomozite.. dakle,moja A je alergicna na kravlje mlijeko.. ehh mn sad zanima,da li je mlijeko u prahu isto sto i kravlje mlijeko??
Mi smo danas bili kod mojih na rucku, pa poslijepodne dosla moja sestra sa curama i muzeva sestra sa obitelji, ajme guzva ufff… Mali bio u viperu i moje necakinje stalno na njemu, skoro da nisu pale na njega i mali se poceo derat, pa ga sogor uzeo i onda se bas rasplako. Ne voli kad je takva guzva. I onda su svi otisli osim muzeve sestre i njenog muza, i milina bilo. Mali bas uzivao. Kasnije je dosla svekrva, pa rekla kako bi ona malom svaki dan dolazila ali ne zeli smetat i pogleda mene a ja se samo nasmijala. I naravno da bi mi smetala svaki dan da dolazi. Bas sam pricala s muzem, nije ni on za to da moji/njegovi/ bilo tko svaki dan nam dolazi. Volimo svoj mir. I ovako nam je lijepo 😊😊
Elegantno si se izvukla. Hahahha. Sa osmijehom.
Da.. sluzila sam i ja kako bit pametan i mudar 😉😊
Violeta pa nakon sto sam očitala bukvicu za neke stvari dobre smo kao ali ja znam da je to gluma malo s njezine strane zbog male! Ne zeli ona nista lose nego je jednostavno posesivna osoba! Danas smo mala i ja ležale na krevetu svi se skupili i gledaju a ja velim pa nije moje dijete izložbeni konj 😂😂
Hahhahaah dobro si im rekla 😂😂😂😂 mi kad lezimo, samo nas tajo gleda. Ne volim da me netko gleda dok lezimo hehe. . Ma samo ti ljepo i kulturno kazi sta i kako mislis, cuvaj sebe i svoju bebu, briga te za ostalo.
Ejj cure,molim pomozite.. dakle,moja A je alergicna na kravlje mlijeko.. ehh mn sad zanima,da li je mlijeko u prahu isto sto i kravlje mlijeko??
Da, ono se dobiva isparavanjem vode iz obicnog mlijeka. Kako znas da je alergicna? Mislis ako ti pijes mlijeko pa dobije kroz sisanje?
url=https://lilypie.com]
Barbs tako i mi od kad muz radi vecino smo sami. Sutra npr.cijeli dan smo sami, mozda frendica dode na kavu. Super za druzenje i treba samo idi 😊😊
Dena i ja sam skuzila da od kad smo dobili bebu ne volim guzve, ni doma, ni u trg, ma nigdje. A prije mi nista nije smetalo. A navecer, poslije 19h ne volim da mi itko bude u kuci osim nas troje. 😉 Iako desilo se 2 puta da smo imali goste ali 1 osoba a drugi put 2 pa aj bilo je dobro
Rez imam samo s jedne strane, ali ga znam osjetit. 😏
Kleaiva hvala na upozorenju za kekse.. ja ne planiram davati to na pocetku 😊 puno cemo mi sve tu nauciti o kasicama hehe 😊😊
Dzenny i mi smo primjetili kad je s nekim stranim i taj glasno prica (vristi) ili se zna izderavat, onda mali se zna trzati dok spava dan dva poslije. Mi ovak normalno doma pricamo, nisam ja inace tiha osoba, ali ne mozes pokraj male bebe izderavat se.
Imas ono bio mlijeko, mislim da je sojino ili tako nesta, nije bas da se razumijem u to, ali po trgovinama pogledaj. Mlijeko u prahu pa ja mislim da je kravlje...ali nisam sigurna.
I da pohvalim Alarinu mamu, bas si lijepa i mlada ajmeee... koliko godina imas?
Dzenny moj Jakov je alergican na mlijeko, al imas na recept mlijeko Althera i jos jedno od nestlea koje ti se daju toj djeci. Ni slucajno davati ista mlijecno i proizvode u kojima ima mlijeko u prahu, surutka, vrhnje, maslac i ostale preradevine.
Kako ste otkrili?
Moj Jakov je sa 7 mj naotekao od kasice s adaptiranim mlijekom i za 5 min kod pedice smo bili na injekciji. Inace djeci prode izmedu 3 i 5 god...i obicno ta alergija ide uz alergiju na jaja sto je kod nas slucaj. Sad 24. imamo kontrolu pa cemo vidjeti je li proslo ili i dalhe apstiniramo. Inace djeca ti se lako naviknu na to moj J zna sto ne smije od malena a ako i nije siguran pita...jedino sto uvijek netko ispituje zasto mu ne dam ovo ili ono...obicno slatkise.pa se moram objasnjavati
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ugl. nis joj nece faliti...moci ce jesti kikice, coksu tamnu ili za kuhanje😂 i svaaaasta😂 da se ne splasis da nece probati slatkise😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji