Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    02. Siječanj 2018. 11:55

ma nije problem u kratkom vremenu sisanja....jer meni je Toma sisao po max 5min i on bi se prežderao jer je imao jak usis, taj bi na eks pojeo sisu u rekordnom roku i bok. Nego u nezainteresiranosti.
    A  glede vremena trajanja podoja - ona je u početku kad se rodila jela obrok 3-4min pa onda kako je rasla sve više i više vremena joj je trebaloda pojede, kako se i količina povećavala jelte....donekih 10-15min sad joj treba za full obrok.
    I sve je to bilo tako do pred par dana kad smo uspjeli da prihvati dudu....sad stalno cmače ustima kao da nešto želi žvakat - i evo jutros ponudim joj par puta sisu, ona ju dirne nit 3 cuga i nastavi mljackat i čakulat i čini ustima kao kad dudi dudu - "muma u prazno"
    sad ću ju pustit da malo jače ogladni pa ću vidit, valjda će je doć volja da jede.

žena-majka-carica:)

• sretna
    02. Siječanj 2018. 12:04

treca_sreca

ma nije problem u kratkom vremenu sisanja….jer meni je Toma sisao po max 5min i on bi se prežderao jer je imao jak usis, taj bi na eks pojeo sisu u rekordnom roku i bok. Nego u nezainteresiranosti.
    A glede vremena trajanja podoja - ona je u početku kad se rodila jela obrok 3-4min pa onda kako je rasla sve više i više vremena joj je trebaloda pojede, kako se i količina povećavala jelte….donekih 10-15min sad joj treba za full obrok.
    I sve je to bilo tako do pred par dana kad smo uspjeli da prihvati dudu….sad stalno cmače ustima kao da nešto želi žvakat - i evo jutros ponudim joj par puta sisu, ona ju dirne nit 3 cuga i nastavi mljackat i čakulat i čini ustima kao kad dudi dudu - "muma u prazno"
    sad ću ju pustit da malo jače ogladni pa ću vidit, valjda će je doć volja da jede.

Ma ja samo kazem da mene zivcira jer se ovaj moj ne najede do kraja pa trazi svako malo, a meni je to tlakaaaa. Al tek je on jos u bolnici, max 15-20 min i gotovo, a L mi je u bolnici nacicavao po 45 min. Od cimerice mali isto po pola sata na svaku sisu! Moj nikad nije htio dugo sisat. Znam da se i patronazna cudila kako kratko cica

barbs
    02. Siječanj 2018. 12:08

Blago vama koje ujutro se mozete dici i na miru popiti kavu... taj ako osjeti da me nema se zbudi odmah.. do sada sam dozivjela da JEDNOM je spavao pola h i bilo mi je super... al ako je tata pored njega je isti klinac... ako nema neme se razbudi..
    cicanje-na pocetku je trajalo 10-15min... htio je samo jednu cicu... u zadnjce vrijeme traje sve skupa po pola h... ako ne i vise... i to iz obje cica.. al danas npr manje... Aaaaaa te njihoce faaaaze...
    inace i ja sam primjetila da se poceo igrati sa cicama pa mu maknem 

treca_sreca
    02. Siječanj 2018. 12:38

a e to, kad krene igrat se i pričat i gledat u mene u lice, kao da imamo druženje a ne hranjenje, onda mi digne nerve
    mada ajd znam da sam ju sad malo "zapostavila" (čitaj: nisam bila 24h svaki minut u satu uz nj, kako je gospojica navikla) jer je muž bio 5 dana doma pa sam gledala da poobavljam neke stvari koje ne stižem sama s njom (s njom ne mogu ni do grada ni niš jer ne voli šetnje i reve mi u kolicima pa ju moram nosit)
    pa se onda i ona malo izneredila jer gleda šta je sad ovo: nisam mami nonstop na glavi, kak to sad, di je mamaaa??
    na njenu sreću, od danas sve po starom....muž se vratio radit a mama je opet glavna i jedina "on duty"

kleaiva
    02. Siječanj 2018. 12:39

Ja imam jak refleks otpustanja mlijeka tako da se moji najedu u 5 min jer mlijeko kad krene sprica ko ludo...maks 10-15 ako su jeli prije sat i pol, 2 jer onda bude malo slabiji. To je ok za mene al bebe se namuce...pa se zagrcavaju pa onda se ja naginjem unatrag i sve fore da to sprijecim, pa kad krene izvadim cicu da istece u posudicu za mlijeko pa dizi na podrigivanje svaki cas jer se uzasno puno zraka nagutaju...tako da se to hranjenje oduzi i na 45 min i radije bi da imsm normalan refleks otpustanja pa da dijete jede u miru koliko zeli vec ovako sa sto prekida.😞 al sto cu kad je tako i na to ne mogu utjecati pa nam pomazem koliko mogu i zbam😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    02. Siječanj 2018. 12:42

Treca, ahahahaha, to ko da citam za sebe ahahahahhahahahaa Muz je bio doma od 23.12. i cesce se on bavio njime od mene... toliko da me mali "ignorirao" ahahahahahhaaa i bila sam ljubomorna  na muza sto mu smijao cesce nego meni al onda me proslo hahahahhaha jer sam se sjetila koliko mi je olaksalo to sto nisam bila sama 😁😁😁😁😁😁

treca_sreca
    02. Siječanj 2018. 12:56

ja nisam ljubomorna kad se više smješka mužu....sva sretna, još nagovaram malu da se zaljubi u tateka i da mene puste na miru malo

• Barbi13
    02. Siječanj 2018. 13:16

E mame drage ulovila me kicma da li se mi smijemo mazat s onim kremama za bol s obzirom da dojimo😥😥😫

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    02. Siječanj 2018. 13:16

OMGGGGG
    Napisem poruku i slucajno pritisnem ODUSTANIIII
    Ugl.. Treca, krivo sam se izrazila..   a ono ljubomorna je trebalo biti poD NAVODNICIMA... Ja sam bila happy sto su oni dosta vremena provodili skupa tako sam se i ja mogla malo "odmoriti"... a i obozavam ih gledati skupa.. samo mi je bilo cudno sto me ignorirao hahahhaahahhaaa muzu bi se smijeskao ja bih dosla i pricala s njime  on oooozbiljan i oppet dodje muz i amije

barbs
    02. Siječanj 2018. 13:17

*smije se...
    Barbi, sto pise na uputama? Imas mozda CAJEVAC od Justa???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI