Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    14. Siječanj 2018. 17:00

Aurora1611

Ajme Barbs znam kako ti je, sto je najgore ona meni ni ne spava do 3 u jutro, to mi je najgore jer ja vise nemrem gledat, postanem živčana u nervozna od umora a ona jos cvili nece sisu, nece se igrati, nece nista osim nošenja a nemrem ju nositi stalno i nije naučena na ruke! Ona si odspava od 9 do 11 i ja odmah cicu da zna da nema buđenja a ona se pocne smijati i naravno onda do 3, pol 4 u jutro fešta!

ZNNNNAAAAAMMMM KAKO TI JE...
    To je meni Diego poceo raditi po noci... oko 2-3 kad se probudi... nesto malo cica, pa se uspava i prebacim ga u krevetic... i nece ciiiicuuu vise... lezi u krevetic... gleda me... smije se... guguce... tura.palac u usta... sake.. dudu pljuje... zasto bi dudao dudu ako ima palac... al jucer sam se skulirala i nisam se nervirala... 😂😂😂😂😂 Upalila sam mu fen je zaspao je u roku od 10ak min al djaba mi to kad je doslo 7 u roku od omah...

barbs
    14. Siječanj 2018. 17:03

P.S. Aurora... ja Diega pustim preko dana da kmekece do mile volje.. kad pocne biti dramaticno ga dignem... 😂😂😂😂😂😂 Po noci mi barem ne kmekece nego se smije... aahahahhaah

Aurora1611
    14. Siječanj 2018. 17:28

Kad bih ju barem mogla pustiti da place! Odmah sveki dolazi i počinje ju tješiti i vikati zasto si ti žalosna? Zasto si nezadovoljna? A ja odmah 😑😑 tučem ju, eto, zato place! Pa Boze dragi nek place, ja sad vec razlikujem njezin plac, koji je za sta pa onda znam kad kenjka bezveze jer se hoce nositi! 

dzenny
    14. Siječanj 2018. 17:50

Moja po danu krace spava,neeekad da sastavi 2h u komadu.. al zato po noci nemam problema sa njom,iako ima 2 noci i ona se budi svako 3-4h 😥 aa znala je od pola 9 pa do 4,pola 5 ne buditi se.. ne znam sta joj je ovih noci.. iii najlakse zaspe kod dragog,on je uzme k sebi i ljubi joj nosic i ona zaspe za 5-10 min,ali mn to ne uspijeva 🤔

• Dena1009
    14. Siječanj 2018. 18:30

Aurora mi nismo jos krenuli sa dohranom, 25. imamo kontrolu pa cemo pitati. Al nasa pedica mi se cini pristasom onog od 6mj, pa budemo je vjerojatno slusali kak kaze. A ti je sad dojis ili si uspijela sa bocicom?

url=https://lilypie.com]

violeta1
    14. Siječanj 2018. 19:22

Mi smo danas bili kod mojih na rucku, pa poslijepodne dosla moja sestra sa curama i muzeva sestra sa obitelji, ajme guzva ufff... Mali bio u viperu i moje necakinje stalno na njemu, skoro da nisu pale na njega i mali se poceo derat, pa ga sogor uzeo i onda se bas rasplako. Ne voli kad je takva guzva. I onda su svi otisli osim muzeve sestre i njenog muza, i milina bilo. Mali bas uzivao. Kasnije je dosla svekrva, pa rekla kako bi ona malom svaki dan dolazila ali ne zeli smetat i pogleda mene a ja se samo nasmijala. I naravno da bi mi smetala svaki dan da dolazi. Bas sam pricala s muzem, nije ni on za to da moji/njegovi/ bilo tko svaki dan nam dolazi. Volimo svoj mir. I ovako nam je lijepo 😊😊

Aurora1611
    14. Siječanj 2018. 19:46

Dena nismo uspjele s bočicom nazalost jos uvijek, pedijatrica mi je upravo zbog toga preporučila rižine ili kukuruzne pahuljice (naravno one u prahu) za bebe da stavimo u AD da joj malo promjeni okus i vise ju zasiti! U dva mjeseca je dobila 1400 grama sto bas meni nije super iako ona kaze da je to najnormalnije! 
    Violeta Una isto ne voli guzvu uvijek se uznemiri, a sveki mi dolazi svaki dan u sobu 😂😂

• Dena1009
    14. Siječanj 2018. 19:55

Aurora nemas kljuc da zakljucas? Bas bezveze, mene to isto smeta, ako nam dođe netko u posjetu ima sobu za goste i nema sta ulazit u nasu sobu.😣

url=https://lilypie.com]

I_me
    14. Siječanj 2018. 20:09

Violeta sestra bila u gostima??? 

• sretna
    14. Siječanj 2018. 20:58

mamisita27

Sretna, cewe.hr ima akciju standard slike 0.45 kn al min sto slika pa pogledaj

Hvala ti! I tisak ima tu akciju, al ne znam kakva je kvaliteta slika pa se dvoumim dal napravit ili ne..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.