još da prijavim da smo počeli evo s malo preko 3mjeseca DUDU prihvaćat....da ne kažem da ju je "zavolila" recimo
spasi me za uspavljivanje, jer prije je uvik bilo samo mama-mama kad je nervozna za zaspat a sad uz dudu i ovog starlightpetsa uspije ju uspavat i muž nekad pa čak i stariji sin.....ok, to se dogodilo dosad svega par puta, ali donedavno o tom sam mogla samo sanjat.
Koji spas čovječe...
da ne ureknem
bilo bi lipo kad bi bar jednog uspavljivanja dnevno me lišili
imam posla preko glave iovak

žena-majka-carica:)
Juuutrooo 😘😘😘😘
Suncokretice, drago mi je da ste se naspavale! 😊😊😊 L uvijek zaspi sa zvukom fena?
Dena, D ima u 90% slucajeva poteskoce zaapati po noci ako se odmorio 😂😂😂😂 a tako je bilo i jutros…. zaspao he rek oko 5:30 al eto do 8 i nesto je spavao 😍😍😍
Ma V je svako jutro prije 7 budan, al sad ga ostavim pa jos drijema bar pol sata, eto danas sam mu samo dudu dala i okrenula se i ja sam zadrijemala jos 10-15mini kad sam se probudila vidim da drijema, al kad sam htijela ustati zaskripil je krevet i odma je bil budan. Bas si mislim da bi nam dobro dosao taj "carobni" pets al tu ga, ja mislim, nema. 😣

url=https://lilypie.com]
Kleaiva super za Doru i klince, bas super da ste se zabavili. 😄
Treca sreca pa decki vec naveliko pomazu😍
Sa mojim necakom su imali problem jer je plakal dok je trebal doma ici. 😅

url=https://lilypie.com]
Treca, znaci, SPAS JE TAJ PET?? 😍😍😍😍😍 a za pvt vrtice se slazem... kako sam napisaka ,frendovi su se raspitivali u 9-10mj i rekli TEK od 3.mj na dalje... a susjedi smo si svi

Dena, ako treba posaljem/o ti postom taj pet?? 😊😊😊😊
Treca, WUUUHUUUU, super za uspavljivanje. NAZALOST, kod nas prekokret... hoce zaspati SAMO kod mene

KleaIva, KLINCI ZA AKCIJUU... ti su bolji od mene 😂😂😂😂😍😍😍😍😍 Neka ste se lijepo proveli... i ja kad idemo kod kumova, frendova se sredim a meni muz: ma zaaaasto? a ja: PUSTI ME! doma sam uvijek nenasminkana ahahahahaa
a jucer me puklo da nemam nista fensy doma.. rekla sam muzu sa ce Diega pazit a ja cu u shopping 😂😂😂

Klea, ja sam se vec zabrinula za mekane cice ako imam mlijeka ili ne... Jer mali je vec jedno tj dana svaja 2h na cici... Vjerojatno je neka faza... za promijenu.. jer ima normalan broj pokakanih i popisanih pelena... i ne bi spavao 7h u komadu da je gladan...

Dena, za spavanje, on se probudi po noci za jesti i kad ga prebacim u krevetic mi bude budan po sat vremena.. I tako stalno u zadnjih 3tj..

p.s. možda i te gaće za kukove odnemažu jer sjećam se kad bi Mila skvrčila nogice da bi oooodmah sve išlo van, a te gaće stalno drže nogice tak nekako skvrčene…
Slazem se za gace... pritisak je na trbuscic i odmah leti van. Puno nosenja pomaze... sad bi ti super dosla marama. Jesi pitala Dr jel smijes koristiti nosiljku ili maramu? Nama je refluks trajao do punih 12tj. Sad povremeno povrati. A bljucka cesto.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji