Aurora ajmee za sveki... jel ste dobre ovako? Pa dolazi.
I_me narucila je sa geeka nesto i kako je narucivala meni ostala je moja adresa i onda je dosla po djecu danas, i nasila kod mene po narudzbu. 😂😂 Inace znam da ne bi dosla. 😂😂 Bas sam muz rekla da ce doci danas ona hehe i gle cuda ja pogodila 😂😂
Violeta pa nakon sto sam očitala bukvicu za neke stvari dobre smo kao ali ja znam da je to gluma malo s njezine strane zbog male! Ne zeli ona nista lose nego je jednostavno posesivna osoba! Danas smo mala i ja ležale na krevetu svi se skupili i gledaju a ja velim pa nije moje dijete izložbeni konj 😂😂
Dena imam ali muz po cijele dane izlazi i ulazi pa mi se ne isplati zaključavati
Mi smo danas bili kod mojih na rucku, pa poslijepodne dosla moja sestra sa curama i muzeva sestra sa obitelji, ajme guzva ufff… Mali bio u viperu i moje necakinje stalno na njemu, skoro da nisu pale na njega i mali se poceo derat, pa ga sogor uzeo i onda se bas rasplako. Ne voli kad je takva guzva. I onda su svi otisli osim muzeve sestre i njenog muza, i milina bilo. Mali bas uzivao. Kasnije je dosla svekrva, pa rekla kako bi ona malom svaki dan dolazila ali ne zeli smetat i pogleda mene a ja se samo nasmijala. I naravno da bi mi smetala svaki dan da dolazi. Bas sam pricala s muzem, nije ni on za to da moji/njegovi/ bilo tko svaki dan nam dolazi. Volimo svoj mir. I ovako nam je lijepo 😊😊
Elegantno si se izvukla. Hahahha. Sa osmijehom.
E imam pitanje, možda više za iskusnije mame. Kada je bebi nos zaštopan, kad je prehlađena, jel joj se mijenja i stolica? Mi smo prvo samo kapali fiziološku jer nije bilo strašno. Ali smo danas ipak morali izvaditi usisavač. Ona kiše i nos joj je začepljen. Nema temperaturu i dobre volje. Jedino se jako muči da kaka, a kad kaka bude ne znam kako bi opisala, tamnije? (nije crno, nema krvi).
V, aaahhhh te svekriiiveeee 😂😂😂😂
I ja sam primjetila da je D nekako nervozniji kad je puno ljudi.... nije on navikao... mada mi imamo veeeeliku familiju ali po cijele dane smo on i ja skupa + tata a ovi drugi su leteci... aaaaa nisu oni navikli na TOLIKO ljudi 😂😂😂 vole rutinu a rutina nije 10000 ljudi... no, naviknut ce se ahahahahaha
Nesto me zeza forum... za promijenu...
Ja sam danas bila kod kume na druzenje... 2h... super je bilo.... taman sam dosla da nahranim Diega, okupamo ga i spremimo za spavanje... ako nista drugo, vec par puta nema vecernje nervoze ali ima tih budjenja... ne znam sto je gore ahahahhahahahahha
Ja sam danas isla sa V i necakom da vidimo povorku maškara i isto je bilo bucno, iako smo stajali skroz iza, bas mi se cinilo da se isto malo uplasio, al gledao je bas onak "sta je sad to", al bilo je jos i manjih bebica.
Violeta da, ni moj ne voli guzvu, a od kad njega imam i meni je mrsko. Jos po danu ako ke kakvo okupljanje je ok, al navecer mi je najdraze da smo sami i obavimo svoje rituale u miru.
url=https://lilypie.com]
Curke pazite s plazmom i ostalim keksima jer sadrze mlijeko u prahu, jaja i maslac. Ako mislite to davati citajte deklaracije da vam ne bi prerano bile realcije i alergije.
Ugl. nove preporuke za dohranu su da se pocinje s mesom pa vi sad vidite😂
I me mijenja se kakica...bude tamnija ili zelenkasta moze biti a i sluzava od smrkljica.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Cure koje ste rezane, jel vam rezana jedna strana ili obadvije? Mene ovih dana nesta zateze i sad sam tek skuzila da sam razrezana kroz cijelu desnu stranu pa preko jos dio lijeve i tu gdje zavrsava mi je rub bas tanak i tamniji i pecka. Jel vi jos osjecate rez, jel vam smeta?
url=https://lilypie.com]
Curke pazite s plazmom i ostalim keksima jer sadrze mlijeko u prahu, jaja i maslac. Ako mislite to davati citajte deklaracije da vam ne bi prerano bile realcije i alergije.
Ugl. nove preporuke za dohranu su da se pocinje s mesom pa vi sad vidite😂
I me mijenja se kakica…bude tamnija ili zelenkasta moze biti a i sluzava od smrkljica.
Ej, ja sam pitala za kakicu. Nije sluzava, ali baš je tamnija. Ajme hvala! :) :*
Sortiraj odgovore
Najstariji