Aurora divna je 😍😍😍 Dosta sam citala o kasicama a vi krecete sa rizinim pahuljicama, jel to rekla oedica ili? Ja planiram sa povrcem kreniti 😊 Iako imam jos vremena za proucavanje. I bas me zanima sta ce nama pedica reci
Una ima tako velike oci! Svaki put kad stavis sliku ostanem ocarana! Prekrasna je!
Sanjchi,nadam se da ce ti ubrzo bit bolje!
6mj wuhu cestitam 😊😊😊😊 Jel papa kasice, s cim si krenila? Ne sjecam se jesi pisala ili ne 😉
Sanjchi voljela bih da se sretnemo 😊 na vježbe one 5 dana sto ides krećemo 29.01! Onda opet u 3 mj. Mi smo isto preko veze 😂😂 na jodnom se ceka jaaaako dugo ako nemas vezu!
Violeta pedijatrica mi je rekla sad ovaj mjesec rižine pahuljice i kukuruzne pahuljice jer one idu od 4 mj naravno s adaptiranim, 3 dana jedne da vidim reakciju pa 3 dana druge! Ako ne bude reakcije mogu nastaviti a kašice mi je rekla kad Una napuni 5 mjeseci, i to samo povrtne! Mrkva, tikvica, koraba... a voćne mi nije ni spomenula ali mislim da se od 5 mj moze davati i jabuka no ja necu nista davati na svoju ruku dok mi ona ne kaze! Stigne to sve probati!
Aurora preeedivna je 😍 Nek joj je sretnih 4 ❤
Zasto ste isli na ultrazvuk glave?
Tjemenica znaci, namazes uljem, ja sam maslinovim, neke cure su sa baby uljem, ostavis da odstoji pol sata-sat i onda ocistis gazom, trljacicom il sta vec imas, ja sam trljala dok nisam vidla da je pocelo se crveniti, onda sam prestala. Operes kosu i namazes kremom. Nama je bilo dovoljno jedno trljanje, al ako ima jace onda ponavljate svaki dan ciscenje dok se koza ne regenerira.
url=https://lilypie.com]
Dena zbog hipertonusa, fizijatrica nas je uputila na UZV glave jer hipertonus moze biti uzrokovan blagim krvarenjem u mozgu, pa ako postoji onda se ide neuropedijatru ali na srecu nema nista i nalaz nam je uredan 😊
Hvala za objašnjenje, vise mi nije bilo jasno sta i kako, neki kazu namazati,ostaviti,oprati šamponom pa iscesljati a neki kazu prvo iscesljati pa onda šamponom 😂😂 pogubila sam se xD u biti, mene je malo strah njoj trljati po glavi zbog fontanele, kojom kremom mažeš glavu s obzirom na kosu? To ostane masno?
Maslačak, Dena jeste uvele nesto od dohrane? Rižine/kukuruzne pahuljice, kasice?
Aurooooraaaaa, predivna je!! 😍😍😍😍 I super napreduje😊
Violeta, sto se kasica tice, nekoc se kretalo vocem a sada povrcem... moja frendica je krenila vocem...
I me, uuuu, lijeeeepooo 😍😍😍 I super za cicuuuu 😊😊😊😊
Vec vidim da cu biti neispavana... gospodin se budi svaka 2 sata od 21h... onda je zaspao... sad je budan ko soovaaaaa Mislim
*Mislim da smo stvaaaaaarnooooo u nekom skokuuuuuu....
Maslacak, sretnih 6mj😘😘😘
Dobro jutro😘😘😘😘kavica...ajme barbs vec sad mi je slabo kad citam to sigurno i nas ceka😥😥😥😥a dugo i traje😫😫😫
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji