Wuhuuuuuu
"ziiiivjeli" skokici u razvooojuuuu
Ja sam se prosli tj.naucila jesti dok je njemu cica u ustima bila
Mi smo na ad pa ne dolazi u obzir, jednom rukom drzim njega, drugom bocicu. A kad ga uspijem uspavati moram lezat kraj njega i on priljubljen na mene i nedaj boze da pomislim da bih otisla sta pojeat il popit.
I me kiflice?? Ma bediras me, ja ne stignem ni jest, kamoli kolace peci. Svaka cast!!
url=https://lilypie.com]
Violeta - sad sam se sjetila vezano uz tvoju kumu. Tu u DE imam jednu jedinu frendicu (bar sam mislila), upoznale smo se slucajno, druzile se, nasla sam joj posao, bili su nam na svadbi, cuvala klinca tjedan dana kad je ona otisla u hr da si nesta obavi, a sad kad sam rodila i sve ovo sto se podesavalo ona nije poslala jednu jedinu poruku, nit mi cestitala na bebi niti me pitala kako smo, kamoli dal nam sta treba sa obzirom na situaciju. Tek kad smo dosli doma, nakon tjedan dana mi je napisala, da nam nije htijela smetati. Eto, nisi jedina i ja ispala glupa nadajuci se. 😔
I jos zaboravila..Viktor isto kasljucka i nama su rekli da je normalno
Violeta - sad sam se sjetila vezano uz tvoju kumu. Tu u DE imam jednu jedinu frendicu (bar sam mislila), upoznale smo se slucajno, druzile se, nasla sam joj posao, bili su nam na svadbi, cuvala klinca tjedan dana kad je ona otisla u hr da si nesta obavi, a sad kad sam rodila i sve ovo sto se podesavalo ona nije poslala jednu jedinu poruku, nit mi cestitala na bebi niti me pitala kako smo, kamoli dal nam sta treba sa obzirom na situaciju. Tek kad smo dosli doma, nakon tjedan dana mi je napisala, da nam nije htijela smetati. Eto, nisi jedina i ja ispala glupa nadajuci se. 😔
Zalosno sto su ljudi takvi, znaju uzet pomoc kad njima treba i samo misle na svoju guzicu 😔
Mene moj muz tak zivcira i tako mi smeta, bas sada dolazi do izrazaja odgoj moje svekrve. Muz i ja smo na totalno razlicite nacine odgajani i sad se to bas vidi. Veceras sam pukla i raspravljali smo se i ja sam tako nervozna ajmee... nemam snage vise. Najgore mi je sto mali sve osjeti a ja ne mogu vise, preumorna sam i sve mi smeta. Nabija mi na nos kakvu sam ja pedijatricu izabrala malom koja nista ne zna, pa ja uzela sebi u pekari jest jer sam bila pregladna a on meni vidi leone mama misli na svoju guzicu samo a nas ko jebe...pa jel ja trebam njega stalno nutkat i ispitivat sta hoce a on kao gotovan..doslovno doma sjedi i ceka jelo...nije mi ni skuho niti jednom nista od kad sam dosla doma. I onda ja ne valjam... Nije on los ali njegovo ponasanje mi bas smeta i stalno kuka on je umoran, on se ne moze naspavat, a ja, jel mene netko pita kako je meni. Ne spavam od kad sam rodila. Bas mi je veceras prekipilo. 😢
Uhh ti svekici.. puno se vole mjesati 😠 i mi smo veceras kroz pricu dosli do rasprave,kako.ja i dragi uopste se ne drzimo 'obicaja' vezano za djecu (oo obicajima govorim koji nemaju veze sa vezom) gdje sam ja pukla i rekla jasno i glasno :" svako je imao dijete,imao je priliku da ga odgaja,ja se nisam mjesala.. ee sad ja imam dijete i zelim da ga odgajam kako ja hoce i nikom necu dozvoliti da se.mjesa u to' 😉 sad fino mirne glave idem spavati 😊😊
Meni je moja kolegica dosla ujutro odmah u bolnicu kad sam rodila.. 😉 ii jedna koju sam skoro upoznala,je presla put od 70 km sa bebom od 4 mjeseca samo da bi mn u bolnici posjetila (bas me ugodno iznenadila) 😉
Neko je spominjao da mu mlijeko probije kroz one pamuke...meni se danas opet prelilo iz skoljke😤
Oko sest sam izdojila dio i drijemam dok se beba probudi, sta mi nije promocila majica i sve po krevetu...mi vec lagano spavamo na mliku😅 i ja generiram najvise robe za pranje, meni i dalje fok na jednoj cici dojim iz druge tece, kako vi rijesavate taj problem, il ga imam samo ja?🤔
Violeta ne daj se! Mi zene cesto i kad ne mozemo guramo dalje pa se svi oko nas ulijene...nama treba sad 6 tjedana minimalno da se kosti i misici vrate na mjesto, nije to bezveze, reci svima, pogotovo muzu, da ti nije dobro (malo pretjeruj ako treba) i sve cetri u zrak, pa nek se kuca srusi ako treba, i neka malo vidi koji posao ti odradjujes da se nauci cijenit to sta ima! Sad ti je savrsena prilika, iskoristi hormone i placi...nije valjda imun 😉
Jutro curke, ja evo pijem hipp čaj, od maminih kapi sam odustala jer sam testirala i definitivno od njih imam teski zatvor. Lana spava, ali stalno mešto gunđa😀.
Dena, moja poznanica je imala bebu koja se nije htjela odvojiti od nje i nju je spasila elasticna marama za nošenje, pa možda da probaš stim.
Dzenny bas tako budite svoji, ni mi se ne drzimo obicaja, ok neke ali vecinu ne. I lijepo za prijateljice 😊
Bebushka i jesam jedan dan sam doslovno nista ne radila, jela, i uzivala sa malim. I muz kad je dosao s posla ostao je sokiran pa ti nista nisi radila i ja njemu da i? Nisam ni krevet htjela naredit. I hocu, pravit cu se jadna neka radi. On sad ima pauzu na poslu i bit ce svaki dan doma i ima da mi sve radi, samo sto mislim da ce bit borba, ali necu odustati. Leon treba sretnu i odmornu mamu a on neka sve ostalo radi
Sortiraj odgovore
Najstariji