Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    18. Listopad 2017. 17:05

Kiki,imate vi vremena jos.. nama je pupak otpao kad smo bile puna 3 tjedna.. 😉😉 samo polako.. 😉😉

I_me
    18. Listopad 2017. 17:34

Kiki nama je pupak otpao sa 10 dana. Ocito je kod svake bebice drugacije. 

MY_life <3
    18. Listopad 2017. 17:43

Nama je sa 6 dana samo ga odjednon nije bilo kad smo pelenu minjali :)

barbs
    18. Listopad 2017. 17:54

Nama je pupak ispao pred 2 i pol tjedna cca. 
    Dzenny, super je kad ti ima tko pomoći... Mislim, svima je super kad netko pomaže. Meni moji dolaze ujutro tako da ne mogu odmoriti ako sam se praktički probudila tek  Ali kako spavam s Diegom do 9-9.30 (produžila sam spavanje! mazimo se u krevetu i zaspemo!) je puuuunooo bolje. Prije sam se budila prije njega i kao, da stignem obaviti sve dok se on ne probudi i skužila sam da se tako i on brzo budio jer bi očito osjetio da mene nema pored... a ovako me on budi oko 9
    Kako TRECA SRECA zna da ću se javiti kad budem free 
    Treca sreca, kućanski poslovi mogu čekati... free time u tišini za jednu mamu (pogotovo s troje djece) ne može  To sam ja skužila. Bolje da pružam sebi free time (pa čak i za buljenje u plafon ) nego da brže bolje trčim obavljati sve isti dan i odoše živci 

barbs
    18. Listopad 2017. 17:55
    Kad smo kod pelena
    Kad smo kod pelena

I_me
    18. Listopad 2017. 18:00

evo, nahranila djecu i sad spavaju! 😂😂😂 jedino ih nisam stigla okupat.. 

barbs
    18. Listopad 2017. 18:01

E ovako, Diego baš i nije bio oduševljen što je morao biti gol  (ali bio je i umoran, pa ništa čudno!) vrištao je dok ga nismo obrgnuli dekicom. Netko drami oko prvog pregleda, a mužu i meni je to bilo smiješno jer ništa strašno sestra i pedijatrica nisu radile nego naš sin (kao i tuđe bebe!) vole dramit  i žaliti se bez veze  Čak ga je i pedijatrica skužila 
    Imamo 4600g i 53cm... Obujam glave 37cm. Sve super, kaže! 
    Dala mi je D3 kapi, s time da je rekla za onu preporuku iz bolnice da od 8.dana života krenemo. Iskreno?? Ja sam pitala info patronažnu sestru (i muževu rođakinju!) i one su rekla da do 31.12.to nije postojalo već bi dobili recept od pedijatrice na prvom pregledu s mjesec dana. AKO je tako strašno to što nismo odmah krenuli davati, KAKO TO da do prošle godine je bilo normalno krenuti od prvog mjeseca? i pitala sam sve frendice s malom djecom, rekle su mi da su s time krenuli nakon prvog pregleda.
    Pokazala sam je vježbice (koje nam je i muževa rođakinja pokazala!) i rekla da bih čak trebala maloga hraniti svaka 4 sata jer super napreduje. Meni je to malo čudno 
    30.11. imamo uvz kukića, a slijedeći pregled kod pedijatrice 15.12. i ako sve bude ok i prvo cijepljenje... tj. drugo, prvo se dobiva u bolnici.

barbs
    18. Listopad 2017. 18:04

I me, djeca su ti preslatka! 
    Jedno dijete meni spava (napokon je zaspaaaaoooo! pred 15ak min dok sam si kuhala ručak jer smo nakon pregleda išli na kebab ), a drugo mi je okupiralo wc a taman sam htjela pod tuš dok je doma (ide na trening!)
    Mi smo danas išli i u šetnjicu poslije podne... Ja sam oprala sada suđe... prije ručka sam oprala kupatilo... I sada čekam da idem pod tuš... A moram i šminku skinuti  Danas je muž došao s posla (izašao je ranije!) i kad me vidio: ooooo, netko se našminkaaaooo! 
    E, da, preporuka pedijatrice (NARAVNO! što sam i znala!) što više biti s bebačima vani  A neki dan smo bili Diego i ja s mojim tatom u dvorištu jedno 2-3 h i muž je rekao da je to previše 

I_me
    18. Listopad 2017. 18:08

Super za pregled barbs! Super napreduje!!! 😍 veeeliki decko ☺
    Mi smo sa emom cijeli dan vani, ili je na terasi ili smo u setnji. I ja sam danas oprala kupatilo dok je muz pravio rucak. Napravila sam i kiflice 😊 i isla sam sama sa psom u setnju. Da se malo podruzim i snjim 😄

barbs
    18. Listopad 2017. 18:42

I me, ooodlično!  I mi smo puno na zraku. Doduše, ja nemam zatvorenu terasu nego open space ispred kuće, pa moram čekati da se malo proljepša da bih bila s njime vani, a i s bilo kime. Uskoro bi mogli krenuti radovi da napravimo krov ispred tako da će biti bolje i moći ćemo sjediti vani i uživati na sviježem zraku DOK ne krene prehladno vrijeme. Šteta što ovaj stan neće biti naš jer bi svašta mogli napraviti, a ovako se moramo strpiti. 
    Muž je otišao na trening. Ja se tušnula, šminku obrisala i sada pijem kamilicu dok Diego spava. E, majkemi, počet ću hodati gola po stanu tako da se njegova family posrami što NE ZOVE na mobitel prije nego odluče samo tako upasti...  Opet je sveki upala dok sam se tuširala i s mužem pričala i kad sam izašla je piljila u malog, a Diego spava... OK, nemam ništa protiv, ali jebem mu m*, ako živi iznad nas ne mora puniti jaja non stop 
    I ponekad ju baš znam ignorirati da shvati da nije uvijek poželjna i da bi bilo u redu da zove s vremenom da vidi ako može doći.  Jest da joj je unuk, ali brate mili, baš smaraaaaa ta njegova obitelj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.