Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    19. Listopad 2017. 09:24

Mi danas punimo 4 tjedna, jee

• Bebushka
    19. Listopad 2017. 09:26

Inace mm ce mi sve pomoc al nema onu zensku agilnost, sudje mu tu jos stoji od jucer popodne, rekla sam mu da ima rok do podne danas 😊
    Inace "ima vremena" za obavit stvari pa su mu cure dobro dosle, kad se pocnu derat treba se idmah dignit, nisu ine popustljive ko zenica  neka neka 

Kiki156
    19. Listopad 2017. 09:46

Jutro dame! 
    Kod nas konacno prospavana noc! 😃 Mali je zaspao oko 22:30, pa je jeo oko 2:30 i onda se probudio oko 7! Milina! 😍
    Ovo je vec druga noc da navecer nema grceva kao inace, ali zato budu ujutro. Evo sad je opet jeo i vidim da se muci, spavao bi a nemiran je jer ga boli. Ne znam... 
    Mi bi u petak trebali rijesiti sve papire i onda se prijaviti kod pedijatra, jos biramo kod koga cemo. 
    Violeta ja mu isto ne bi popustala! Kao da je lako boti mama! Neka ti pomogne u svemo sto moze jer je to najmanje sto moze uciniti za tebe, i kad ti krene nesto prebacivat podsjeti ga na sve sto si prosla i reci da te povrijede takve rijeci. 

barbs
    19. Listopad 2017. 09:48

Dena, ooo, znam kako ti je... Npr ujutro ako spavamo zajedno u krevetu možemo spavati do 9-9.30... Dok šef ne odluči... A ako spava u krevetiću, a ja se dignem ranije - neeeema toga... Već se javlja iz sobe. Naravno, ne trčim odmah da ga umem... Sredim ja sebe, pa kad vidim da neće prestati gunđati idem po njega. Ipak - ne mogu očekivati da će spavati po cijele dane.  Evo ga sada u njihaljci kako spava. NARAVNO, zamotala sam ga u jastuk. U njemu naaaajljepše spava. 
    Tko je ono spominjao BOCELLIA? Kiki?? Jučer sam mu pustila CON TE PARTIRO' i bome se smirio  Druge njegove pjesme baš i ne voli 
    DOBRO JUTROOO 

barbs
    19. Listopad 2017. 09:51

Kiki, WUHUUUU, super za prospavanu noooć!!! 
    Diego je sinoć zaspao oko 10.30. ŽIVIO FEEEN  Nakon što je naravno dramio nekih 2 h... Nikakooo da zaspiii... Muči se. Nervozan je. Slabo je spavao jučer. Pola sata ujutro i sat i pol popodne... Moram reći da taj FEN uspava muža i mene. Jadan moj mobitel. Često se desi da radi par sati  a da ga nitko ne ugasi  Probudio se onda oko 1.30 za jesti.. i zaspao je oko 2 i nešto jer sam mu morala promijeniti pelene. Oko 5 i nešto se opet javio. Dala sam mu za jesti i u krevetić ga stavila. Naravno da je otvorio oči čim sam ga spustila u krevetić tako da sam mu uvalila dudu i opet pustila fen haha i tako smo spavali do 7 i pol 

Kiki156
    19. Listopad 2017. 09:52

Bebushka kako su slatkeee 😍😍 
    E da, Violeta lijepo se provedite na krstenju! Leon ce biti pravi frajer 😍
    Kasalj moj mali ne kaslje ali kise. Primjetila sam to jos u rodilistu pa su mi rekli da to nije kihanje zbog prehlade nego tako ciste nosic. I stvarno, kad kihne izbaci visak hrane kroz nos. Jedino nekad kao da mu je zacepljen pa teze dise. Patronazna je rekla da spricamo fiziolosku i izvucemo na pumpicu pa sad tako radimo tu i tamo. 
    Jel vi dizete bebu da podrigne i bljucne? Nama su rekli da po novom to ne treba raditi, i nismo radili do jucer ali smo skuzili da se mali muci znog toga i od sad ga dizemo. Jucer navecer smo ga legli nakon jela, nije podrignuo ni bljucnuo, pa je poceo stucat i onda jadan izbacio valjda sve sto je pojeo. Ne znam koje su to nove fore da ih se vise ne dize, ali mi smo odlucili da cemo ga sad stano dizati. 

barbs
    19. Listopad 2017. 09:57

Bebushka, preslatke suu! 
    Dzenny, bravo za prijateljice! Super je imati tako dobre ljude oko sebe. I to je najbitnije. 
    Ja eto već 2 tjedna čekam da mi frendica (o kojoj sam neki dan pričala) dođe u posjet. Znači, non stop govori: slijedeći tjedan... pa ovih dana je rekla: slijedeći tjedan  Meni je to smiješno. Stvarno se nitko ne mora najavljivati tjednima unaprijed. Ok. Dođi kad budeš free samo javi 
    Violeta, aaaaaaaaaaah ti muževi!  Kako ide ona priča koju je I ME poslala neki dan??? *A MUŽ? TAJ SE UMORI NA POSLU!*  To svaki put mužu vičem kad nešto drami, pa mu kažem: akooo nisi umoran za ići na trening nisi umoran niti da radiš to i to i to...  Ok, meni on stvarno jaaaakooo pomaže, ali me nervira kad krene sa spikom da je umoran. UMORNA SAM I JA PA NE GUNĐAM OD JUTRA DO SUTRA! 

Kiki156
    19. Listopad 2017. 10:13

Barbs daaa mi smo otkrili Boticellia 😂 Ova mala ekipa iz nase grupe ce biti sama gospoda 😂 

Barkleys
    19. Listopad 2017. 10:13

Ajme mamice, pa vi fakat gurate. Svaka čast!

Bebuška - ajme, ajme kako su medeni.
    Violeta - sretno na kršenjuuuu!

Oprostite što smaram s dosadnim stvarima, imam par pitanja koja me muče, pa ako stignete da mi napišete svoje iskustvo.

Brijanje - okej, znam da uz klistir ide i brijanje radi reza, ali mene zanima u kakvom ste stanju došle, oprostite na izrazu ali jeste li bile ćelave ili ste imale ekipu dole? Ja sam odustala od nekog pretjeranog uređivanja, malo skratim i bikini zonu eventualno uredim. Nemam niti volje, niti živaca. Jesu vam dlačice poslije smetale prilikom krvarenja itd. 
    Prvi pregled kod ginekologa nakon poroda - kad to treba? Nakon koliko mjeseci? 
    Potkušulje iz H&M - jel netko ima one potkušulje kao za dojilje? Izgledaju mi fora, vidjela sam ih samo preko neta, ne uživo. Jel to korisno? Ako netko ima iskustva s njima da pliz podijeli :)

Oprostite na dugom postu, ali od pol 5 ne mogu spavati pa švrljam po netu, blejim i slično…. :D

Barkleys
    19. Listopad 2017. 10:14

Isse, prije mi se smajlići nisu uopće pokazivali, sad odjednom su narasli O.O   

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.