Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    08. Siječanj 2018. 22:05

Rekla sam muzu jucer sva sreca da nemamo kolaca vise jer mi se lagano sere od hrane i ujutro mi dodje susjeda na kavu sa punom tacnom kolaca.. ona je jucer slavila bozic. I ona napravila kolace i svekrva i teta i rekla je da ima kolaca do sljedeceg bozica i da to sve moramo pojest 😂😂😂

violeta1
    08. Siječanj 2018. 22:06

mamisita27

violeta1

I tata mi je rekao da ce mi platit lasersko skidanje dioptrije i kad hocu da idem, mogu i odmah. Planiram na ljeto ici, iako jos cu razmislit. A sestra ako to cuje odmah ce traziti taj iznos koji je za operaciji da se i njoj isto da.

Ajme meni! Sad citam zaostatke i grozno! Vioketa, drzi se!😚

Hvala 😍💞💞💞

violeta1
    08. Siječanj 2018. 22:08

Hvala vam cure na komantarima 😍😍 Bit ce bolje 😔
    Kako stignete i drugo citat? Ja ne stignemm... ali idem sad 😂😂  Sta ste to citale, gdje? 

violeta1
    08. Siječanj 2018. 22:10

Ovaj forum je zakon, toliko pozitivne energije od vas, a ni ne poznajemo se osobno. Divno nesta 💞💞💕💕Puno savjeta, podrske, komentiranja, razmijene, ucenja, super smo 😍😍😍

I_me
    08. Siječanj 2018. 22:11

sretna

I_me

I_me

barbs

I me, jel citas grupu? Zajednica mame? auahahaha PISAAAAAMMMM

Sta se dogadja??
    Iden brzo vidjet 😁😂😂

Barbs jesi mislila na onaj post gdje se 2 mame svadjaju oko caja?+

Sta vi to citate? Ja bi 😄

Na fejsu ima jedna grupa Zajednica mama iz Istre :) 
    Znaci pise se o bebama, muzevima, skoli i ucenju, koje perilice kupiti, koji mehanicar je dobar, gdje na veceru, koji pedijatar je ok.. itd.. 
    Ja sam npr pitala jel se koja mama susrela sa pavlikovim remencicima za kukove? I odmah su mi se pocele javljat mame u inbox sa svojim brojevima moba da ih nazovem da me savjetuju..
    Mame si pomazu..😊
    Ali eto, nekad ima i rasprava, i pitanja da boli glava 😂😂😂

I_me
    08. Siječanj 2018. 22:14

Dobra mi je i grupa na fejsu Chat grupa Bebologija
    Slicna kao ova gdje smo Barbs i ja..
    Isto pisu o svemu i svacemu 

I_me
    08. Siječanj 2018. 22:21

violeta1

Ovaj forum je zakon, toliko pozitivne energije od vas, a ni ne poznajemo se osobno. Divno nesta 💞💞💕💕Puno savjeta, podrske, komentiranja, razmijene, ucenja, super smo 😍😍😍

Super smo!!! ❤❤❤

violeta1
    08. Siječanj 2018. 22:30

I_me

Dobra mi je i grupa na fejsu Chat grupa Bebologija
    Slicna kao ova gdje smo Barbs i ja..
    Isto pisu o svemu i svacemu

Bas cu otici vidjeti. U grupi sam za nosenje beba i domace kasice i rode, a domace kasice, ufff komplicirano mi se cini ajmeee

violeta1
    08. Siječanj 2018. 22:36

I_me

sretna

I_me

I_me

barbs

I me, jel citas grupu? Zajednica mame? auahahaha PISAAAAAMMMM

Sta se dogadja??
    Iden brzo vidjet 😁😂😂

Barbs jesi mislila na onaj post gdje se 2 mame svadjaju oko caja?+

Sta vi to citate? Ja bi 😄

Na fejsu ima jedna grupa Zajednica mama iz Istre :)
    Znaci pise se o bebama, muzevima, skoli i ucenju, koje perilice kupiti, koji mehanicar je dobar, gdje na veceru, koji pedijatar je ok.. itd..
    Ja sam npr pitala jel se koja mama susrela sa pavlikovim remencicima za kukove? I odmah su mi se pocele javljat mame u inbox sa svojim brojevima moba da ih nazovem da me savjetuju..
    Mame si pomazu..😊
    Ali eto, nekad ima i rasprava, i pitanja da boli glava 😂😂😂

A joj tamo ne mogu ja 😔

barbs
    09. Siječanj 2018. 06:59

Juuutrooo 😘😘😘😘
    NEAKTIVAN forum po nociiii??? STOOO BIII??????😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.