Rekla sam muzu jucer sva sreca da nemamo kolaca vise jer mi se lagano sere od hrane i ujutro mi dodje susjeda na kavu sa punom tacnom kolaca.. ona je jucer slavila bozic. I ona napravila kolace i svekrva i teta i rekla je da ima kolaca do sljedeceg bozica i da to sve moramo pojest 😂😂😂
I tata mi je rekao da ce mi platit lasersko skidanje dioptrije i kad hocu da idem, mogu i odmah. Planiram na ljeto ici, iako jos cu razmislit. A sestra ako to cuje odmah ce traziti taj iznos koji je za operaciji da se i njoj isto da.
Ajme meni! Sad citam zaostatke i grozno! Vioketa, drzi se!😚
Hvala 😍💞💞💞
Hvala vam cure na komantarima 😍😍 Bit ce bolje 😔
Kako stignete i drugo citat? Ja ne stignemm... ali idem sad 😂😂 Sta ste to citale, gdje?
Ovaj forum je zakon, toliko pozitivne energije od vas, a ni ne poznajemo se osobno. Divno nesta 💞💞💕💕Puno savjeta, podrske, komentiranja, razmijene, ucenja, super smo 😍😍😍
I me, jel citas grupu? Zajednica mame? auahahaha PISAAAAAMMMM
Sta se dogadja??
Iden brzo vidjet 😁😂😂
Barbs jesi mislila na onaj post gdje se 2 mame svadjaju oko caja?+
Sta vi to citate? Ja bi 😄
Na fejsu ima jedna grupa Zajednica mama iz Istre :)
Znaci pise se o bebama, muzevima, skoli i ucenju, koje perilice kupiti, koji mehanicar je dobar, gdje na veceru, koji pedijatar je ok.. itd..
Ja sam npr pitala jel se koja mama susrela sa pavlikovim remencicima za kukove? I odmah su mi se pocele javljat mame u inbox sa svojim brojevima moba da ih nazovem da me savjetuju..
Mame si pomazu..😊
Ali eto, nekad ima i rasprava, i pitanja da boli glava 😂😂😂
Dobra mi je i grupa na fejsu Chat grupa Bebologija
Slicna kao ova gdje smo Barbs i ja..
Isto pisu o svemu i svacemu
Ovaj forum je zakon, toliko pozitivne energije od vas, a ni ne poznajemo se osobno. Divno nesta 💞💞💕💕Puno savjeta, podrske, komentiranja, razmijene, ucenja, super smo 😍😍😍
Super smo!!! ❤❤❤
Dobra mi je i grupa na fejsu Chat grupa Bebologija
Slicna kao ova gdje smo Barbs i ja..
Isto pisu o svemu i svacemu
Bas cu otici vidjeti. U grupi sam za nosenje beba i domace kasice i rode, a domace kasice, ufff komplicirano mi se cini ajmeee
I me, jel citas grupu? Zajednica mame? auahahaha PISAAAAAMMMM
Sta se dogadja??
Iden brzo vidjet 😁😂😂
Barbs jesi mislila na onaj post gdje se 2 mame svadjaju oko caja?+
Sta vi to citate? Ja bi 😄
Na fejsu ima jedna grupa Zajednica mama iz Istre :)
Znaci pise se o bebama, muzevima, skoli i ucenju, koje perilice kupiti, koji mehanicar je dobar, gdje na veceru, koji pedijatar je ok.. itd..
Ja sam npr pitala jel se koja mama susrela sa pavlikovim remencicima za kukove? I odmah su mi se pocele javljat mame u inbox sa svojim brojevima moba da ih nazovem da me savjetuju..
Mame si pomazu..😊
Ali eto, nekad ima i rasprava, i pitanja da boli glava 😂😂😂
A joj tamo ne mogu ja 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji