Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    28. Prosinac 2017. 13:23

sretna

I_me

Mamasita- sretnih vam 2 mj! 😘
    I moja mala se tak zapilji u prazno.. i prodje me jeza 😂😂😂
    Previse horor filmova! 😂 ( al kad ih vooolim )
    Kad sam bila mala i gledala "it" bojala sam se pogledat ispod kreveta ( ni dan danas mi nije svejedno) a da ne pricam koliko dugo nisam htjela oprat zube u umivaoniku 😂😂😂 nego mi je mama u jednu plasticnu zdjelu sipala vode i psovala me 😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sta si napisala? 
    Samo su x x x x x 😂

• sretna
    28. Prosinac 2017. 13:33

I_me

sretna

I_me

Kad sam bila mala i gledala "it" bojala sam se pogledat ispod kreveta ( ni dan danas mi nije svejedno) a da ne pricam koliko dugo nisam htjela oprat zube u umivaoniku 😂😂😂 nego mi je mama u jednu plasticnu zdjelu sipala vode i psovala me 😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sta si napisala?
    Samo su x x x x x 😂

Stavila sam one smajlice sto placu od smijeha 😂 ja ih vidim    😁

[OBRISANO] 28. Prosinac 2017. 14:04

barbs
    28. Prosinac 2017. 14:25

Ciao, mamice, svakako vas pročitam kasnije  Kako je muž na g.o. onda provodimo vrijeme zajedno, a i uvijek negdje idemo i/ili čistimo stan. Moram ga max iskoristiti dok je doma jer od utorka kreće raditi, a 10.1. ide vaditi madeže, i to jednog na nozi, pa ću imati još jednu bebicu kod kuće  a 16.1. ide vaditi umnjak i iako će biti kod kuće nije da će mi biti od prevelike pomoći! 
    Išao je previše od pola h s Diegom u šetnju iskoristiti vrijeme dok kiša ne padne. Grozno je vrijeme. Ja sam si napravila kavu da uživam u soliranju hahahhaa i usput sam oprala suđe, napravila krevet, sredila kupatilo i sad moram usisat. Inače, NAMJERNO sam prestala raditi neke kućanske poslove da muž vidi ZAŠTO mu govorim da neke stvari moramo svaki dan raditi i odmah strka, panika da nam je kuća u kaosu... 
    Treca sreca, znam kako ti je što se tiče NE spavanja dok ON/ONA spava... Ja sam, frajerica, jučer D-a brzo uspavala i onda sam NAPOKON jela jer nisam od 16h i izdojila se da stavim u freezer i onda sam skužila da je JBT 23.30 i da bi bilo ok da  idem spavat. Inače u međuvremenu sam i D-ovu robicu stavljala po radijatoru da se suši hahahahaha... i idem "spavat" i pola h sam visila na mobu i kad sam skužila da je ponoć sam si rekla da nisam normalna. Naravno, s D-om sam ZASPALA u krevetu kad sam ga negdje po noći hranila i pogledam na sat, kad ono, 5h ahahahah Ja mislim da uopće nije više cikao nego je samo spavao pored mene. Seronja moj. Počeo je gunđati kad sam ga prebacila u krevetić i onda sam mu morala držati ruku na prsima jer pod 1. OTKRIVAO SE non stop pod 2.  to bi ga umirilo... i mislim da je napokon zaspao oko 6h... i s njime i ja.... i uzmem ga opet da jede i muž meni: ej, znaš koliko je h? a ja njemu: koliko? a on meni: SKORO 10... OMGGGGGGGGGGGG... ajde,  dao mi je mira... hahahahaha
    Evo muža. GOTOVO SOLIRANJE hahahahaha

[OBRISANO] 28. Prosinac 2017. 14:25

I_me
    28. Prosinac 2017. 14:41

mamisita27

I_me

hahahahahaha jesi luda…pisam od smijeha😂😂😂😂😂😂Ja nikad nisam gledala hororce nit citam takvu tematiku nit gledam al od ovog sam se najezila…Maltene pa sam osjetila nekog iza sebe 😂

😂😂😂
    Al ne znam zasto si to radim... umjesto da pogledam neku komediju ja gledam psiholoske horore i paranormalno 😂😂😂
    Cak i sanjam tako! Pogotovo za pun mj.. sami horori.. ili ja ubijan ili bjezim od nekog zla..
    Imala sam jednom odvratan san da se i muz zasro i spavali smo sa upaljenim svjetlima.. ugl.. on me probudio jer sam se pocela gusit i nisam se mogla pomaknut a on se upravo vracao iz kupatila i rekao je da sam izgledala grozno i bespomocno. 
    A ja sam sanjala da gledam u ormar, ormar se otvorio i izasla je crna sjena koja je legla/nadvila se na mene i gusila me. 
    Pa sad dal to ima veze sa duhovima,kemijom u mozgu... tko ce ga znati

barbs
    28. Prosinac 2017. 15:14

Suncokretice, nadam se da ce ti grcevi ubrzo zavrsiti, a za frendicu - no comment... ni ja nisam imala bebu i uvijek bih isla kod frendica koje su imale i ne bi mi palo na pamet pametovati i/ili izgovarati neku glupost!!!!
    Hedge, ahahahahhahahahahahahahahhahahah, legenda... i D isto se zna cerekat kad se pokaki 😂😂😂😂😂
    Sretnih 2 mj, KARLO 😘😘😘😘😘😘
    Kiki, nesto najgore je kad ne mozes zaspat a beba ne pita kad si i koliko si spavala 😂😂😂😂😂

barbs
    28. Prosinac 2017. 15:15

I me, ja se inace svega bojim 😂😂😂😂 previse hororaaaaaa sam gledala 
    I D se zna zapiljiti negdje... ne moram vam ni reci koliko me strah 😂😂😂😂😂😂😂 i gledam oko sebe hocu li ili necu vidjeti nekog/nesto ahahahahahahahhaa fakig horori hah

barbs
    28. Prosinac 2017. 15:17

Sretna, bilo bi lijepo da sve nase bebe odspavaju noc... i da se mozemo naspavat... ali.. aaaah bilo bi lijepo hahahahahhaahhaha
    V, ja D-a ne vodim sa sobom ako mi ga ima tko cuvati... al da se razumijemo, to samo kad idemo u spezu!!! inace, da muz nije nag.i

barbs
    28. Prosinac 2017. 15:32

Uzeo mi je muz mob 😂😂😂😂
    Ugl da muza nema doma isla.bih s njime sutra na kavu al je rekao da bi muz isao u setnju pa rekoh da idem sama na sat vremena... dobro ce doci njima a i meni. evo danas nam ima tko cuvati D-a al idemo s njime kod kumova... Nekako mi je cudno kad 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI