Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    08. Siječanj 2018. 11:34

violeta1

I tata mi je rekao da ce mi platit lasersko skidanje dioptrije i kad hocu da idem, mogu i odmah. Planiram na ljeto ici, iako jos cu razmislit. A sestra ako to cuje odmah ce traziti taj iznos koji je za operaciji da se i njoj isto da.

Iskoristi to! 
    Ja bi.. 
    Bome ti je luda familija.. 😥
    Za sestru.. vec sam ti napisala.. ignore!! 
    Vise ces joj ajmo reci napakostit kad te vidi vedru i nasmijanu. 
    Zivi svoj zivot,tvoja mala obitelj je najvaznija..

Marijana12345
    08. Siječanj 2018. 11:52

Violeta tako i moj B. Razmisljam da ga prebacim u njegov kindac uskoro... jucer dopuzao do polovice naseg kreveta. 

• sretna
    08. Siječanj 2018. 12:18

Kupila sam si 2 sportska grudnjka i 2 majice na kojima pise "it's time to move" 😄

• sretna
    08. Siječanj 2018. 12:22

Ne, pise "ready to move"

• Barbi13
    08. Siječanj 2018. 12:58

Evo nas s pregleda kukovi su super,I me hvala na info o pelenama,sretna sretno sa treningom😊😊

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    08. Siječanj 2018. 13:06

Barbi13

Evo nas s pregleda kukovi su super,I me hvala na info o pelenama,sretna sretno sa treningom😊😊

Super za kukove! 😊

violeta1
    08. Siječanj 2018. 13:16

I_me hvaala na savjetu... mislim da cu iskoristiti, samo cekam da mali bude mlao veci da pocne papat 😊
    Marijana a joj kako je zanimljiv misic mali... sad nam postaju sve aktivniji

Kiki156
    08. Siječanj 2018. 13:21

Jao koji su to mali puzaci! 😍
    Marijana hvala na linku! 😊
    Barbi super za kukove! 😊
    Sretna i meni trebaju grudnjaci, kad krenem vjezbati treba mi nesto cvrsto za sise jer su sad vece i mlataraju okolo 😂 
    Spavanje - nama je noc super, vec oko 18 pokazuje znakove umora a do 19 moramo biti u sobi i zaspi izmedu 19:30 i 20:30, kako koji dan. 2x se budi i spava mi do 7. 
    A po danu kaos. Par dana je lijepo spavao od 9-10, pa u 12-13, pa popodne oko 16,17, pa noc i sad evo nista. Zaspi na par minuta i budi se, prakticki mi se cijeli dan svodi na uspavljivanje! Odvela sam ga van oko 10 da odspava al ma kakvi, nece u kolica nego da ga nosim i guram kolica, krepala sam i vratila se doma. Pa mi dosla frendica s malim i on taman malo prije zaspao al se probudio, sad ga evo opet pokusavam uspavati. I to dnevno uspavljivanje traje dugo, budi se po par puta prije nego ulovi cvrsti san pa moram dezurati kraj njega. A kako nema pravila kad ce spavati tesko mi je napraviti raspored za bilo sta. 

Kiki156
    08. Siječanj 2018. 13:27

Violeta bas mi je zao zbog situacije... Zasto mislis da tata nije uz tebe? Nazalost, cesto je slucaj da roditelji rade razliku medu djecom pa tako uvijek jedan ispasta. S tim se mozes ili pomiriti ili se ponasati kao oni, ako ti se to uopce da, al nazalost promjenit ne mozes ni mamu ni sestru. Jesi li im probala reci da ti to smeta i da se osjecas zapostavljeno, da bi voljela da te vise posjecuju...jeste pricale o problemu ili mislis da nema smisla? 
    Ja bi mozda pokusala jednom sjesti s njih dvije i otvoreno razgovarati, ako ni to ne upali onda ih imas puno pravo ignorirati a one ce i znati zasto. Mozda sada ni ne kuze da rade nesto sto tebi smeta...

Kiki156
    08. Siječanj 2018. 13:33

Uglavnom to oko dnevnog spavanja...ja ne znam jel radim neku gresku ili je jednostavno takva beba s obzirom da ponoci nemamo problema. 
    Malo me brine to sto nece ni u kolicima vani zaspati nego bi da ga nosim pa zaspi na rukama pa tek onda u kolica. To jos sad mogu nekako al sta kad bude jos veci i tezi? 
    Pratim znakove umora i krenem ga uspavljivati cim ih pokaze a drugo ne znam sto jos mogu polusati? Uvela sam sad i to jutarnje uspavljivanje i par dana je htio pa vise ne, zaspi na kratko i razbudi se ko dan. 
    Ne znam...........

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.