Sretna i ja bih morala, kuku lele 😣😣 Za trening nema sanse, nemam kome ostaviti V, a sama doma sam prelijena..ja trazim carobni napitak 😣
Suncokretice kod nas do nedavno bilo ok, a sad svw teze zaspi po danu i bas je umoran, spava po pola sata.
Danas smo nakon vjezbanja otisli do centra i na samom trgu je neka baka tolko vikala na unuka, mali od 2-3g place, a ona ga trese dere se, vice mu da je šupak i slične ružne stvari. Ljudi su se skupili oko njih, a jedna zena pocela da vice na baku kako se ponasa sa djetetom. Uzas!
url=https://lilypie.com]
Stavim ju ja iza 19 h u krevet al obično ne zaspe do pola 9-9. I onda spava do 8,9 ujutro uz 2 buđenja za hranjenje. Tu je stvarno super, odspava al to joj nije dovoljno. Točno vidim da joj treba 3 dnevna sna, ujutro i popodne kraće a oko ručka duže.
Svi mi kažu budi sretna što spava noć al šta ću s njom po danu kad je umorna i cendrava, a ne može zaspati. Nije ni za igru ni za ništa, postane nervozna jer joj se spava a nikako zaspati. Baš me ljuti kad svi pametuju a ja sam ta koja je s njom cijeli dan.
Evo je sad plače od umora a ne može zaspati. Ne znam više što napraviti. Za sada nam samo funkcionira san u klokanici oko podneva...
I me bas je slatka! 😍☺️
Dena odvratno mi je to vidjeti, mene bas uzrujaju takvi prizori. Mislim rec djetetu da je supak...odvratno, nek si puca u glavu! 😡😡😡😡
I me preljepa je😘sretna ja vec imam upalu misica samo gledajuci opremu za vjezbanje😂😂😂😂😂a trebala bi se i ja trgnut malo💪💪💪
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Suncokretice noc ti stvarno super odspava! A kad je navecer stavis u kimbic bude budna pa sama zaspi ili?
Ja isto mislim da malim bebama treba dnevni san, premali su jos da ne spavaju!
Citala sam da je tajna uspavljivanja ta da dijete bude gladno kad ide spavati. Dakle trebala bi povezati spavanje i hranu i ciljati da u vrijeme spavanja jede jer ce tako lakse zaspati. Al tu onda pada u vodu dojenje na zahtjev koje svi zagovaraju, jer bi dijete po tom rasporedu trebalo jesti svaka 2,3 sata.
Ja cu sad to pokusati, da ga malo duze drzim bez sise pa probam dati u vrijeme spavanja...
Sretna super su grudnjaci i majice! 😊
Ma nikad mi ne zaspe sama. Uspavljivanje traje sigurno sat vremena, nekad i duže.
Išla sam onim da je neću učiti na ruke pa imamo ritual kupanje, oblacenje i čista pelena, hranjenje uz laganija svjetla i stavim ju u kinderbet. Dam joj dudu i upalim aplikaciju fena ili usisivača ili muziku za uspavljivanje.
Nekad zaspe odmah al često to traje dugo. Onda uzme pa pljune dudu 100 puta od nervoze i tako dok ne zaspe
Thx, Sretna, i uzivaaaaj dns 😘😘😘😘😘
I me, slllaaatkicaaaa 😍😍😍😍😍 i super napreduje... a za tvoje kg... uuufff blago ti se.... meni kg ne iduuuu i ne iiiidu dolje..... mada vjerujem da ti ne zelis toliko skidati...
Ako je moja kucna vaga tocna znaci da je D od 15.12. dobio 900g... 7300g... bas me zanima...
Sortiraj odgovore
Najstariji