jao već 2 ure gluvarim a ona spava....lipo će se odmorit a ja ću bit ko zombi po danu. Idem se natjerat leć...

žena-majka-carica:)
Eeee Treca tako sam ja sinoc. Od 3 nisam spavala i onda kad se mali probudio ajme meni... 😴😴😴😴😴

Dena ne mogu ni zamislit kako ti je bilo, ali samo se ti izjadaj i isplaci kad osjetis potrebu, ako nista bit ce ti lakse 😙
Treca nisam sto posto sigurna za trece, vidjet cemo.
Ja ne znam kad ce ovaj moj pocet duze spavat prek noci. L mi je sa 2.5 mj prestao jesti nocu, a ovaj jede 2x i to ne koze proc duue id 3 h da spava i to je uspijeh ako spava tolko

Mi smo ovih dana u gostima na 100 strana i nikako se javiti. Vi već razmišljate o drugom i trećem djetetu, a meni trenutno ni na kraju pameti...
Grčevi su nam se još pogoršali i ja sam već luda. Dala sam joj jedan dan D3 kapi navečer i to je bilo koma. Inače ih dajem ujutro kad su joj grčevi slabiji. Očito nam one pogoršavaju stanje.
Sad nekad ne pomaže ni nošenje, plače stalno jer ju boli, počela je i po noći plakati nakon jela pa ju nikako uspavati. Imam osjećaj da ovo nikad neće proći
Najgore je što se osjećam bespomoćno, a ne mogu ju gledati više kako se muči. Možda je kombinacija s umorom jer je ovaj tjedan za nju bio turbo. Što god da je, ja samo želim da prođe jer ovo je iscrpljujuće!
Najbolje mi je kad me frendica pitala jel prestala plakati jer bi ona došla a neće doći dok ona plače
Ona je bila u babinjama kod jedne bebe koja se samo smije i spava. Mislim ono, koja beba ne plače, a pogotovo ako ju dan i noć nešto boli i neispavana je. I ja bi htjela da mi dijete ne plače i da se ne mučimo i ja i ona. Baš me naljutila...

Mi smo ovih dana u gostima na 100 strana i nikako se javiti. Vi već razmišljate o drugom i trećem djetetu, a meni trenutno ni na kraju pameti…
Grčevi su nam se još pogoršali i ja sam već luda. Dala sam joj jedan dan D3 kapi navečer i to je bilo koma. Inače ih dajem ujutro kad su joj grčevi slabiji. Očito nam one pogoršavaju stanje.
Sad nekad ne pomaže ni nošenje, plače stalno jer ju boli, počela je i po noći plakati nakon jela pa ju nikako uspavati. Imam osjećaj da ovo nikad neće proći
Najgore je što se osjećam bespomoćno, a ne mogu ju gledati više kako se muči. Možda je kombinacija s umorom jer je ovaj tjedan za nju bio turbo. Što god da je, ja samo želim da prođe jer ovo je iscrpljujuće!
Najbolje mi je kad me frendica pitala jel prestala plakati jer bi ona došla a neće doći dok ona plače
Ona je bila u babinjama kod jedne bebe koja se samo smije i spava. Mislim ono, koja beba ne plače, a pogotovo ako ju dan i noć nešto boli i neispavana je. I ja bi htjela da mi dijete ne plače i da se ne mučimo i ja i ona. Baš me naljutila…
Da pogodim ta frendica nema djece? Mislim ovo je najgore što možeš reći novoj mami... Ali gledajući s njene strane, ona ne razumije ono kad se ti osjećaš bespomoćno i jedino što možeš je nunati uplakano dijete... Dijete koje nije tvoje samo na pola sata nego na 24 sata i tako do kraja života. Moram priznati da iskreno nisam vjerovala u te priče: "vidjet ćeš kad budeš bila mama..." ali da, sad mi imaju smisla.
Izdrži još malooo! :*
Mamisita ajmeee 😱😱😱 tak je moja frendica pricala da je njen mali stalno tako gledao "nekog" iza njenih leda, isto se nije usudila mrdnut 😂
Suncokretice frendica ti vjerojatno nije bila svjesna sto je rekla i kako to utjece na tebe kao mamu, al svejedno je glupa i ti komentari o tudoj djeci koja ne placu! Koju ti je poruku s tim htjela poslati? Mislim kao da si ti kriva i kao da ista mozes napraviti jer ti dijete place! A glupih li ljudi!!! Meni odmah tlak skoci 😂😡

Hvala cure jos jednom, puno mi znaci sto se mogu bar tu pojadati jer svi moji se ograđuju od toga, nije namjerbo vec im je tesko to slusat jer ih boli kad je meni tesko( mama, seka, frendice), a nikako ne shvacaju da mi je potrebno da izbacim iz sebe. Na kraju mi dođe jednostavnije da kazem "dobro sam".
Mamisita ja sam se najezila, jooooj jako sam strasljiva, nemojte to pisat. Moram priznat da ja spavam sa upaljenom lampom zbog sebe, a ne zbog V😏 Al ajde, tjesi se, bar se nasmijesil, onda je neki dobar duh...valjda...🤔

url=https://lilypie.com]
Dobro jutro😘kavica i ova glupa kisa koja ne misli stat padat.P stalno gleda iza ledja i smije se,to su sigurno meni dragi ljudi kojih nazalost nema vise😢dosli su vidjet moju P,nemoj se bojat mamisita a za glavu mozes popit ibuprofen

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji