I me, super ritam... i mi smo odlican ritam vodili i nesto se poremetiloooo... inace je dobro spavao sam al ima vec tj dana da se buni kad spava sam... nadam se da ce se sve vratit u normalu jer volim imati svoj prostor za spavanje...
D zaspi oko 21h ako je sve ok 😂😂😂😂😂 i do 9h pol h vise manje, spava... i onda nakon sat i pol, dva, zaspi cca pola h... i evo sad smo izasli vani dok nema kise... i spava... nadam se da ce se sve unormalizirati...
Barbi, wuhuuu, super za kukoveeee 😘😌😘😘😘 Mi 25.ide.k na kontrolu!
Sretna, super za grudnjake! 😊😊😊😊😊 Ja ne stattam ipak danas... pitala sam trenericu i trening je jos ovaj tj od 19h a dok dodjem doma i sredim se je ve 21h a njega moram ranije krenuti s uspavljivanjem ako zelimo vratiti stari ritam...
I me, djeca ce nam biti praaaavi mali sportasiii 😍😍😍
Kad je normalno da dijete pocne samostalno sjediti???
Kiki, aaaaajjj to uspavljivanje... i nama se svodi na nosanje i uspavljivanje.. tijesi me to sto su mali 😂😂😂😂😂
On je jucer spavao od 22:30 do 23:30 i od ponoc do 8:30 pored mene i malo sebudio za jesti...
po danu: oko 11:30 je zaspao do 12:10 i od 13:40 spava... pitam se do kad ..
To ti je sve individualno. L se sam posjeo kad je imao 6 i pol mj, nesto manje..
To ti je sve individualno. L se sam posjeo kad je imao 6 i pol mj, nesto manje..
Vazno je da se dijete samo posjedne, ne da ih mi posjednemo
Violeta, a da popricas sa tatom??? A za sestru... nazalost ne zelim komentirati jer znas i sama moju situaciju al ja imam jos jednu sestru pa eto... Al i ja se povremeno osjecam ko zadnja rupa na sviralu hahahaha jer je ta sestra dobila stan od mojih kojeg ce renovirati i iznajmljivati al kad bolje razmislim ja ne zelim dizati kredit jer nemam cime ahahahahahahhahahahaha
Sretna, aha... ja mu npr dam prste i on ih uhvati i vuce se... ne znam da li da prestanem to raditi?? ne vucem ga ja..
Kiki, da li se navikao na uspavljivanje na rukama pa tek u.kolica??? Tako vi od pocetka? Ili mu je to nova faza??
Sortiraj odgovore
Najstariji