Kiki kod nas je isto! Jučer navečer se uspavljivali 1,5 h. Ja sam mislila da nikad neće zaspati.
Preko dana je umorna a nikako ne može zaspati i cijeli dan nam se svodi na malo igre i puno uspavljivanja.
Jučer poslijepodne sam ju pokušavala sat i pol uspavati i odustala sam. Ne ide pa ne ide. Ne znam ni ja što radim krivo..
Uspije mi zaspati samo u klokanici a u kinderbetu nikako
Sretna znam da se tako ne posjedaju, al on se tako odize, al ga vratim svaki put.
Suncokretice, ja vec ludim. Ne zelim ga nositi u klokanici jer ako mi se navikne samo tako spavati riknut cu! Ako nades neki nacin javi mi, ja sam pokusala sve osim da ga ostavim da place a to ne zelim i nije dobro za bebu.
Mi bili kod kumova i ortopeda na namjestanju remencica. Samo ih je produzio, namjestio da ima vise komocije. Kontrola i uvz za mj dana.
Pa smo pitali i pokazali mu kako se ona dize.
Smijao se. Ugl.. kaze kao i sretna, bebe se moraju same posjesti, jos je rano.
Al kad je vidio ovu moju slapu kako se dize, rekao je da joj par minuta u tom polozaju nece biti nista, jer drzi glavu uspravno ko prava i okrece ju lijevo desno.
Znaci ne visi joj glava i ne cima se. Nego bas slijedi na muzevoj nogi
Kupila sam si 2 sportska grudnjka i 2 majice na kojima pise "it's time to move" 😄
Javi dal djeluju majice 😂
url=https://lilypie.com]
Kupila sam si 2 sportska grudnjka i 2 majice na kojima pise "it's time to move" 😄
Javi dal djeluju majice 😂
Ja od danas krecem s treningom 4x tjedno 😁
Ja sam se sad vagala kod kume jer nemam vagu kod kuce a njena je kao ova sto sam se vagala kod gin. Prava profi.
Pala sam jos 2 kg. 😥 topim se a jedem ko luda..
Pa sam onda uzela Emu i po toj vagi ispada da ima 7 kg.. znaci u mj i pol dana da je dobila 1800g.. moja mala mišelinka 😂😂😂
A danas ju je vidjela jedna susjeda i komentira kak je bucka i pita s cime ju hranimo.. rekoh dojim samo.. sokirala se 😂😂😂 kaze komad i pol bebe i nek samo tako nastavimo dokle god mozemo.
Sretna super za šoping, hahhahhahahah, prave motivacijske. Kad uloviš vremena stavi slike obaveznooo. Mislim da bi svima dobro došle. 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji