Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    08. Siječanj 2018. 14:43

Kiki kod nas je isto! Jučer navečer se uspavljivali 1,5 h. Ja sam mislila da nikad neće zaspati. 
    Preko dana je umorna a nikako ne može zaspati i cijeli dan nam se svodi na malo igre i puno uspavljivanja.
    Jučer poslijepodne sam ju pokušavala sat i pol uspavati i odustala sam. Ne ide pa ne ide. Ne znam ni ja što radim krivo..  
    Uspije mi zaspati samo u klokanici a u kinderbetu nikako 

Kiki156
    08. Siječanj 2018. 15:16

Sretna znam da se tako ne posjedaju, al on se tako odize, al ga vratim svaki put. 
    Suncokretice, ja vec ludim. Ne zelim ga nositi u klokanici jer ako mi se navikne samo tako spavati riknut cu! Ako nades neki nacin javi mi, ja sam pokusala sve osim da ga ostavim da place a to ne zelim i nije dobro za bebu.

Kiki156
    08. Siječanj 2018. 15:17

Suncokretice, kad ti navecer ide spavati i kako spava po noci?

Kiki156
    08. Siječanj 2018. 15:23

Sretna ajd fotkaj pa stavi, tnx!

I_me
    08. Siječanj 2018. 15:48

Mi bili kod kumova i ortopeda na namjestanju remencica. Samo ih je produzio, namjestio da ima vise komocije. Kontrola i uvz za mj dana.
    Pa smo pitali i pokazali mu kako se ona dize. 
    Smijao se. Ugl.. kaze kao i sretna, bebe se moraju same posjesti, jos je rano. 
    Al kad je vidio ovu moju slapu kako se dize, rekao je da joj par minuta u tom polozaju nece biti nista, jer drzi glavu uspravno ko prava i okrece ju lijevo desno. 
    Znaci ne visi joj glava i ne cima se. Nego bas slijedi na muzevoj nogi

I_me
    08. Siječanj 2018. 15:53

evo je jucer kako sjedi. 

• Dena1009
    08. Siječanj 2018. 15:53

sretna

Kupila sam si 2 sportska grudnjka i 2 majice na kojima pise "it's time to move" 😄

Javi dal djeluju majice 😂

url=https://lilypie.com]

• sretna
    08. Siječanj 2018. 15:56

Dena1009

sretna

Kupila sam si 2 sportska grudnjka i 2 majice na kojima pise "it's time to move" 😄

Javi dal djeluju majice 😂

Ja od danas krecem s treningom 4x tjedno 😁

I_me
    08. Siječanj 2018. 16:06

Ja sam se sad vagala kod kume jer nemam vagu kod kuce a njena je kao ova sto sam se vagala kod gin. Prava profi. 
    Pala sam jos 2 kg. 😥 topim se a jedem ko luda..
    Pa sam onda uzela Emu i po toj vagi ispada da ima 7 kg.. znaci u mj i pol dana da je dobila 1800g.. moja mala mišelinka 😂😂😂
    A danas ju je vidjela jedna susjeda i komentira kak je bucka i pita s cime ju hranimo.. rekoh dojim samo.. sokirala se 😂😂😂 kaze komad i pol bebe i nek samo tako nastavimo dokle god mozemo. 

Barkleys
    08. Siječanj 2018. 16:10

Sretna super za šoping, hahhahhahahah, prave motivacijske. Kad uloviš vremena stavi slike obaveznooo. Mislim da bi svima dobro došle. 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.