Sretna, aha… ja mu npr dam prste i on ih uhvati i vuce se… ne znam da li da prestanem to raditi?? ne vucem ga ja..
Ne smije ti sjediti u ovoj dobi, kicma im jos nije cvrsta. Ovo sto se on malo povuce, nema veze. L se s 5 mj u sportskom dijelu kolica iz polulezecrg polozaja sam znao dovest u sjedeci pa sam ga vracala stalno. Ali bas ono da stalno sjede, to moras pustit da sami dodu do toga, znaci da su spremni. Ista stvar je sa stajanjem na nogama. Ne ih postavit na noge i drzat za ruke nego ih pustit da se sami ustanu
Sretna, thx .. samo se malo povuce i opet legne... tako i kad me ne uhvati za perste...
Barbs nemam pojma, nisam to prakticirala, ali bi ga digla iz kolica kad bi urlao i u pocetku smo isli s maramom pa se mozda i navikao. Iako kad bi prije isli s kolicima zaspao bi u njima. Pitam se da ga nisam previse navikla na ruke, al opet svuda citam da nije dobro ostaviti dijete da place predugo pa to ne radim. Ne znam.... Bas mi frendica koja je bila danas kaze da je njoj cijelu prvu godinu bila neka drama a onda je sve bilo bolje nakon prve godine. Super.
Pitam se sto radim krivo, ne zelim ga razmaziti pa da mi nece ni u kolica ni nista a opet ne zelim ga ni pustat da urla do iznemoglosti...
Kiki, ne radis nista krivo nego najbolje sto znas... eto i ja sam sinic nakon cijele one drame oko uspavljivanja i oko spavanja s nama mislila da radim nesto krivo ali isto tako, ne mogu dijete pustiti da vristi non stop... frendica kaze da je t samo faza
I moj se "posjeda", stalno vuce gornji dio tijela a jednom se skroz digao do sjedeceg polozaja dok je bio onako naslonjen na mene, al ga odmah vracam. Sjedaju od 6.mj na dalje al to moraju sami. Jel ih se smije postavit na jastuk pa da budu malo poviseni i tako lakse sjednu? Ono oko 5.mj npr?
Barbs nije knjiga, neke vjezbe od 1-12 mj koje minje ped dala jos s L, ne znam kak se zovu..ak hoces mogu sve poslikat pa stavot tu.
Kiki mozes ga tako podbocit jastukom u polusjedeci
Primjetila sam da vecinom svd nam bebe idu u slicno vrijeme spavati.. ja A podjem oblaciti za spavanje negdje oko 20:15h.. i pustim je da se malo igra,jer voli biti raspremita.. ali uglavno do 20.45h je spremna za spavanje.. dam joj ciku i do 21h,najkasnije 21:10h je u dubokom snu.. i tako svaku noc.. neeeka ali skroz rijetko zna malo zezati.. i onda u toku noci jede 1 ili 2x ujutro spava do 9h.. aa po danu spava 4x ali sve kratko po neki pola h ili 1h..
Ii ona se vec sama pocela ispravljati kao da bi sjedila,bas kao sto je neka napisala ne znam kako je trbuh ne zaboli koliko se napinje da se digne 😂
Aa prst ili saka su vjecito u ustima 😂😂
I moj se "posjeda", stalno vuce gornji dio tijela a jednom se skroz digao do sjedeceg polozaja dok je bio onako naslonjen na mene, al ga odmah vracam. Sjedaju od 6.mj na dalje al to moraju sami. Jel ih se smije postavit na jastuk pa da budu malo poviseni i tako lakse sjednu? Ono oko 5.mj npr?
Ali ne posjedaju se tako, nego onako kao na onoj slici sto sam stavila. Znaci iz lezeceg polozaja se moraju posjest
Sortiraj odgovore
Najstariji