Violeta i moja bas jako sise prst, cijelu saku, bude joj sve crveno koliko sise pocela je i dekicu ako joj je blizu ruke gurati prema ustima, meni kad je nosim sise vrat, majicu, sta uhvati.haha
Bas se i ja pitam da li ima veze sa zubicima.
šugo=gulas

BELA, BRAAAAAAAAAAAAAVOOOOOOOOO! GUUULAAAŠŠŠ!!! I tako zovemo!
Sanjchi: https://pikabooshop.com/proizvod/xxl-kornjaca-projektor-zvjezdanog-neba/ s time da sam ja negdje bila našla na FB za 59kn a pojma nemam gdje

Ma kupit cu i ja tu kornjacu, mozda joj to bude zanimljivo kad vec nis drugo nije
I ja sam je negdje vidjela za 59, mozda na super goldy!?
Jooj, kad smo kod hrane, ja vec danima mastam o raviolima sa sirom, ali ne stignem napraviti...

Bravo, Auriiii, isto UMAK, GULAŠ, RAGU
Bela, aaajmeee, fino... Ja bih se prvo trebala naučiti mjesiti i napraviti dom. raviole i slično... al k'o ima vremena sada. Jedino po noći (kao moja sisterica - ona koja nema djecu!), ali onda volim spavat Predragocijena mi je noć!
Joj, ne mogu se sjetiti gdje je bila 59 kn... Al kad nađem ću stavit!

Dolores- A je imala samo po jeziku,ocistila joj par puta onoliko koliko sam mogla (koliko je ona dozvolila) i poslije je samo nestalo.. i sad vec dugo nema nista..
I A stavlja sakice i prste u usta,ali ona pravo sisa,tako da joj se zacrveni prst 😂 ali zato dudu nece,nema sanse.. 😂😂
A jede samo 1x u toku noci.. i to nasisa za 10 min u snu i samo je vratim u kindac.. onda ju ujutro kad ze probudi oko7-8h stavim pored nas i nastavimo spavati..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji