D ima bodi i tutu ili bodi i hlace i majicu... kad idemo vani skafander ili deblja jaknica...
Koliko puta dnevno dajete espumisan? Ja joj dajem na zlicicu ne u bocicu
Hejj curke 😊
Sanjchi javi sta je bilo!
Dolores ja na žlicu dajem, onu plastičnu za bebače
Mi smo došle od fizijatra, Una ima hipertonus, 100 stvari smo čuli sta smijemo sta ne smijemo raditi! Najteze mi je bilo to sto ju ne smijem nositi u onom položaju kad treba podrignuti, tako se najvise mazimo 😞 moram pazit na presvlačenje, dizanje, spavanje iskljucivo na boku! Nositi ju mogu samo u dva položaja i tak.. ona je bila dobra nije se plakala ni malo! Moramo stalno vježbati 😊
I mi smo danas obavili sistematski.Sve je ok, preksutra smo narucene na uzv kukova, mada je dr rekla da jesu malo opusteniji ali da su ok, ali svejedno zeli jos napraviti uzv da tocno vidi.Izrasla je 3,5 cm i dobila 1 kg za mjesec dana.Ja zadovoljna.
Hejj curke 😊
Sanjchi javi sta je bilo!
Dolores ja na žlicu dajem, onu plastičnu za bebače
Mi smo došle od fizijatra, Una ima hipertonus, 100 stvari smo čuli sta smijemo sta ne smijemo raditi! Najteze mi je bilo to sto ju ne smijem nositi u onom položaju kad treba podrignuti, tako se najvise mazimo 😞 moram pazit na presvlačenje, dizanje, spavanje iskljucivo na boku! Nositi ju mogu samo u dva položaja i tak.. ona je bila dobra nije se plakala ni malo! Moramo stalno vježbati 😊
Ajoj aurora! Sad sam isla odmah citati o tome..
Sve se to da rijesiti vjezbama..
Ocito mi je promaklo u milijun komentara.. jesi ti primjetila nesto ili pedijatar?
Halo curke,bebaci su svi prekrasni..nisam nista citala preko vikenda..sad sam 40 stranica imala..mi profestali rockas.
Sestra imala prometnu,auto slupan,pa smo s njom rijesavali sve,auto ostao kod nas u dvoristu dok ga ne popravimo..nju vozili na autobus..sve krcato,jedva ju vozac primio,bez karte...ma uzas sve skupa..al hvala Bogu njoj nije nista. Citam kak se vasi malci okrecu,moj ljencina to tek prije tjedan dana poceo isto.
Dolores, u vrijeme dok sam mu davala espumisan davala sam 3x dnevno na zlicicu (obicnu malu cajnu) 25 kapi prije dojenja i jos bi na to istisnula malo svog mlijeka.
Sad vise ne dajem ni Lefax, vec pazi. da se ne prezderava i ne "izivljava" na sisi jer on to radi, razvlacit jd pocne, ma uzas.
Ugl, izbacila sam sve osim biogaie i sad vise ima 2 dana nema grceva. Malo nekad ga kao stisne grcic 2 min 1x mozda i prestane al to ni ne racunam kako je ono bilo ajme meni…Ne ponovilo se!
Meni je rekla 4 x dnevno 20-25 kapi na zlicicu, a na papiru pise u bocicu pa sam mislila da sam krivo shvatila.Rekla je za vrijeme obroka, tako da joj dam malo flase pa onda kapi pa opet flasu da jede dalje.Ja mislim da je tako ok.
Iskreno nisam ni skuzila da ima grceve jer ne place bas previse.Tek prekjucer je kao pocela malo cendrat ali to traje jako kratko pa nisam ja to tako zamisljala kao grceve, nego me danas dr pitala da se njoj cini da ima, ja velim kao mislim da ne, u biti neznam kako to uopce izgleda, onda mi je objasnila i velim da onda ima.A sta ja znam, prva mi je beba.Ja sam mislila da kad krenu grcevi da to beba place jedno vrijeme.
Sortiraj odgovore
Najstariji