Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    18. Prosinac 2017. 09:06

Juuuutrooo...
    Diego jos spava pa ne znam ako cemo uopce do grada jer frendica se ne moze puno zadrzati posto radi... ako ne drugi dan sigurno 😁 I ocekujem paket.
    Ja sam primjetila da Diego nemirnije spava otkad je dobio cijepivo
    Sanjchi, drzim fige da ipak nije slijep

barbs
    18. Prosinac 2017. 09:08

*Slijepo crijevo.
    A vidi Luce mala 😍😍😍😍
    Spavanje-e Diego se ponekad razbudi ponekad ne... kako kada... ako se razbudi mu dajem dudu i mazim ga... pa nakon nekog vremena se uspava... Al u zadnje vrijeme jaaaaako voli spavat pored mene... najvise nakon onog cijepiva....

• sretna
    18. Prosinac 2017. 09:16

Mamasita ljubomorna sam na to kako ti K spava
     Meni je valjda sudbina da moje ni jedni dijete nije spavac 😣

treca_sreca
    18. Prosinac 2017. 09:17

I_me

Joj mame bebice su vam preslatke!!!! 😍
    Pravi mali smotuljci! 😍
    Kod nas tako lijep dan da smo odmah ujutro zapicili na kavu na rivu i djir po adventu. Mala sve prespavala.. osim kad smo isli prema autu, morala sam stat na sred rive i dat sisu i tad ko za klinac svi poznati morali proci 😂😂😂 sva sreca ponjela sam sarenu tetru za pokrit se da mi svi me pilje u sisu ako dodje do papanja 😂😂😂
    A muz sav izbezumljen.. ti ces ju sad hranit? A gdje? Idemo naci neku uvucenu klupu! Sta ces tu? Reko da, da uzivam u pogledu na more 😂😂😂
    Trebali smo u 2 kod kumova al slapa opet zaspala, sad cekam da se probudi

moj je prije isto tak reagirao....sad s trećim je već otupio
    btw ja redovno dojim nasred rive ali obvezno s velikom šarenom tetrom zakrilim sve što se ne treba vidjet:))
    idem čitat dalje, 10str zaostajem...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    18. Prosinac 2017. 09:37

Barbi13

Upala sljepg crijeva je zajeb……zovi doktoricu pa pitaj za savjet a da se nisi prehladila?Ipak je to svjeze jos od poroda

sanjchi nadam se da NIJE! uff

treca_sreca
    18. Prosinac 2017. 09:41

Hedgehog

mamisita27

Hedgehog

Otišao mi je komentar bez ostatka…
    Ugl, jel imatw neki trik ili savjet kako izvesti vraćanje u kinderbet usred noći?

Ja ti to radim po skolski od 1.dana, prvo ga presvucem i nakon toga podojim na jednu sisu pa ga nosam i ljuljuskam dok ga nosam pa ako bas vidim da nece spavat onda mu dam 2.sisu. Vecinom kod nas to bude da zaspe na sisi ili je vec u dubokom polusnu pa prakticki spava a ja ga samo nosim dok ne podrigne i vratim u kindac. Tako da kod nas to brzo ide. Tu i tamo se znao probuditi u kindacu kad se ja maknem, onda ga ponovno dignem skupa s vrecom za spavanje, naslonim svoj obraz na njegov i ljuljuskam ga i malo malo poljubim u celo. Obozava tu pozu obraz uz obraz i obicno tako zaspe u roku 2 min. S tim da se K sada bud 1x u noci i max u roku sat vremena sve to obavimo pa mi nije toliki bed.

Obraz o obraz zvuči super. Ma nama nekad traje i po 2 sata, ako se mlada dama zainati. Sisanje, pa zaspe, pa ju prebacim pa se razbudi, pa opet sisanje….a nekad zna odlučiti kao noćas da bi baš sad kakala pa se muči i napreže po pola h. -. -

moja isto obožava na ramenu kod mene i trljamo se (nježno, kao da ju mazim) obraz o obraz i gušta
    ali nema šanse da bi samo od tog zaspala
    najsretnija sam kad zaspi na sisi (a to je prerijetko, s Tomom sam imala više sreće jer je on u par min sisanja bio "gotov") jer osim tog, jedini drugi način kak zaspi je nosaj nosaj
    uz sve ostale okolnosti idealne (monotoni zvukovi itd)

treca_sreca
    18. Prosinac 2017. 09:44

Hedgehog

E i inače, ja a ću poluditiiii. Stan do mog se renovira. Ali ono ruše i buše od 8 ujutro. Trese mi se kupaona i soba. Tako je bilo i pred kraj trudnoće, iznijeli su 30tak vreća šute, pa sam mislila da su gotovi, pa su bili stali i sad su opet krenuli. Leni se to ne sviđa 

užas! stvarno loša sreća, s malom bebom to je mrakkk!
    moji nešto buše i molim boga da to nije znak da su krenuli renovirat
    šta nisu to radili dok ja nosam otišla na porodiljni, ionak me nije bilo od jutra do 18h doma pa ne bi ni čula
    a ne sad
    jaooo

treca_sreca
    18. Prosinac 2017. 09:49

Violeta super ti je kolaž s emotikonima
    dobro si ti to sve pohvatala...
    sretna - slatka fotkica...jel to onaj handmade bodić s fejsa? moja po stanu u 3 duga rukava, midlim da bi pomodrila da ju idem fotkat u bodiću samom....grijemo mi, ali pola stana smo stavili pvc a pola ne, pa se gubi toplina dosta.

• sretna
    18. Prosinac 2017. 10:07

treca_sreca

Violeta super ti je kolaž s emotikonima
    dobro si ti to sve pohvatala…
    sretna - slatka fotkica…jel to onaj handmade bodić s fejsa? moja po stanu u 3 duga rukava, midlim da bi pomodrila da ju idem fotkat u bodiću samom….grijemo mi, ali pola stana smo stavili pvc a pola ne, pa se gubi toplina dosta.

Da, da, to je taj. Ma to je samo za slikanje u bodicu, inace ima dugi bodi i dugi plis rukav. Nama.je toplo, ali ako nije dosta jos zagrijem klimom pa tak da mu nije hladno dok ga poslikam

• Barbi13
    18. Prosinac 2017. 10:27

Mamisita u NN kupis tiskanicu a ne znam mozda ima i Tisak ma nije kasno od onog dana kad predas ti se racuna

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.