Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    18. Prosinac 2017. 08:07

Imam pitanje za mame kojima klinci spavaju u kinderbetu. Znači, kad ih ponoći uzimate za dojenje, kako ih vraćate? Ja u 99% slučajeva razbudim L ili moram čekati cca. Pol h nakon dojenja da utone u duboki san... 

Barkleys
    18. Prosinac 2017. 08:09

Otišao mi je komentar bez ostatka...
    Ugl, jel imatw neki trik ili savjet kako izvesti vraćanje u kinderbet usred noći? 

Barkleys
    18. Prosinac 2017. 08:19

Ajme Lucija zvuči ko divno dijete, jel tebi bolje? 

Barkleys
    18. Prosinac 2017. 08:22

mamisita27

Hedgehog

Otišao mi je komentar bez ostatka…
    Ugl, jel imatw neki trik ili savjet kako izvesti vraćanje u kinderbet usred noći?

Ja ti to radim po skolski od 1.dana, prvo ga presvucem i nakon toga podojim na jednu sisu pa ga nosam i ljuljuskam dok ga nosam pa ako bas vidim da nece spavat onda mu dam 2.sisu. Vecinom kod nas to bude da zaspe na sisi ili je vec u dubokom polusnu pa prakticki spava a ja ga samo nosim dok ne podrigne i vratim u kindac. Tako da kod nas to brzo ide. Tu i tamo se znao probuditi u kindacu kad se ja maknem, onda ga ponovno dignem skupa s vrecom za spavanje, naslonim svoj obraz na njegov i ljuljuskam ga i malo malo poljubim u celo. Obozava tu pozu obraz uz obraz i obicno tako zaspe u roku 2 min. S tim da se K sada bud 1x u noci i max u roku sat vremena sve to obavimo pa mi nije toliki bed.

Obraz o obraz zvuči super. Ma nama nekad traje i po 2 sata, ako se mlada dama zainati. Sisanje, pa zaspe, pa ju prebacim pa se razbudi, pa opet sisanje....a nekad zna odlučiti kao noćas da bi baš sad kakala pa se muči i napreže po pola h. -. - 

Barkleys
    18. Prosinac 2017. 08:47

sanjchi255

Hedge, za kakanje…to i Lucija zna sad radit tj. dogada joj se..onda ti ja nju uzmem i stavim ju prsa na prsa, nogice joj skrvcim prema gore, u koljenima onako i onda ju tako drzim, neznam kak da ti objasnim tocno..al ta poza njoj u 98% slucajeva pomogne-il prdi il se pokaka…i onda zaspi tak oa ju samo spustim natrag. Ili ak joj ne pomogne, onda si ja legnem i ona u ton polozaju lezi na meni a ja ju onako lagano kao lupkam po guzi i lezima, i to ju umiri i zaspi..tak da u ta 2% spavamo tak u krevetu😅

Ja to zovem položaj žabice. Jel misliš na to? :) 

Barkleys
    18. Prosinac 2017. 08:48

mamisita27

Hedgehog

Imam pitanje za mame kojima klinci spavaju u kinderbetu. Znači, kad ih ponoći uzimate za dojenje, kako ih vraćate? Ja u 99% slučajeva razbudim L ili moram čekati cca. Pol h nakon dojenja da utone u duboki san…

Po meni pola sata nije toliko velik period. tako i mi od prvog dana, ne smeta mi to

Možda sam se krivo izrazila, nama nekad treba 2h da se natrag uspavamo, a pol h od toga kaka 

• Barbi13
    18. Prosinac 2017. 08:51

mamisita27

Hedgehog

Imam pitanje za mame kojima klinci spavaju u kinderbetu. Znači, kad ih ponoći uzimate za dojenje, kako ih vraćate? Ja u 99% slučajeva razbudim L ili moram čekati cca. Pol h nakon dojenja da utone u duboki san…

Po meni pola sata nije toliko velik period. tako i mi od prvog dana, ne smeta mi to

Mamisita samo tiskanica ti treba,sad je sve povezano pa vise nema tone papira koje moras dostaviti.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    18. Prosinac 2017. 08:51

E i inače, ja a ću poluditiiii. Stan do mog se renovira. Ali ono ruše i buše od 8 ujutro. Trese mi se kupaona i soba. Tako je bilo i pred kraj trudnoće, iznijeli su 30tak vreća šute, pa sam mislila da su gotovi, pa su bili stali i sad su opet krenuli. Leni se to ne sviđa   

Barkleys
    18. Prosinac 2017. 08:56

sanjchi255

Otprilike je to ovakav polozaj. Samo je gire na prsima dok ju nosim i moja desna ruka joj je na guzi a lijeva na vratu-ledima

Sanjchi sad vidim slikicu. Daaaaa, to su naše žabice L i L <3 <3. Sretno s doktoricom danas. Nadam se da nije ništa strašno. 

• sretna
    18. Prosinac 2017. 09:03

Sanjchi nadam se da nije slijepo crijevo!
    Javite pliz kad sjedne PBZ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.