I_me i ja sam skuzila da moj voli na stomaku zaspit, tako se umiri i evo bas sad mi je jedino tako uspio zaspati..ali cu ja dok malo utone bolje u san premjestit u kolica na bok.
Mc_mouse ja ne perem bradavice, vec svaku vecer kad se tusiram, masiram sisu, bradavice, sve lijepo ocistim i namazem s baby love mast za bradavice. U bolnici sam svaki put nakon sto je siso mazala s tim, a sad nekako zaboravim. To prije podoja ne mora se prati.
Barbs kod nas nije obicaj davati pokloncice gostima, bili smo samo na jednom krstenju gdje smo dobili sliku. I ja sam htjela narucit pokloncice, ali muz se ne slaze s tim, to je njemu glupost, tako da necemo.
I moram komentirat, ni moja vjencana kuma ni muzev vjencani kum s obitelji nisu bili u babinju, i bas smo se razocarali. Jer mi smo kod njegovog kuma isli prvi mjesec, a moja kuma nema djece ali mi je bas glupo sto ne dolazi. Jer smatram da poslije roditelja, brace i sestre da su kumovi tu najbitniji, ali eto nekom jesu, a nekom nisu ocito. A kum sto ce bit malom na krstenju vec tri puta je bio kod nas, i jucer kad smo bili na dogovoru je rekao da ce iz nas odgajat malog i bit uz njega koliko god treba i za sta god treba, jer on kumstvo shvaca jako vazno. Sto nam je i drago.
Dali ste primjetile da vam je stopalo vece? Ja sam bas probala svoje gleznjace, imam 4 para divne su mi, i kao da mi je stopalo sirje, jer su mi uske. Bas cu probat na najlonke samo, ali jedne znam da sam uvijek na carape nosila i bas su bile udobne i komotne.
Meni su rekli za bolove samo lekadol i lupocet
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Cice-iskljucivo vodom... Purelan/lanolin/kremica za cice od biogaie stavim kad me boooolii...
Violeta-ahaaaaa... kod nas je obicaj davati...mi cemo neku slikicu ili magnetic.. Jer komfete ne volim
Mi smo se suuuuper odmorili po noci... Zaspao je k'o top nakon kamilice... I toliko se pokakao da ga je to mucilo ocito... Gasovi, grciciiii...
Uzela sam ga jutros kod sebe kad se muz probudio za posao... ispavali do 7.30
Barbs jesi ti njemu dala kamilicu ili si ju ti pila?
Meni su rekli da ne dajem ni caj ni vodu jer iskljucivo dojim, ali moja mrva nije imala stolicu 3 dana i to mi je katastrofa, do sad nije prosao ni jedan jedini dan da se nije pokakala i sad 3 dana, patronazna je rekla da je do 7 normalno za dojenu djecu ali meni je ovo vec previse
I da nezz jeste vidjele na drugoj temi pregled kod pedijatra katastrofa cijelo vrijeme se plakala a meni se srce trgalo 😭😭 dobila je 700 grama rekla je da je od 600 do 800 normalno i narasla je 3 cm hahah miš moj mali ❤️
I da nezz jeste vidjele na drugoj temi pregled kod pedijatra katastrofa cijelo vrijeme se plakala a meni se srce trgalo 😭😭 dobila je 700 grama rekla je da je od 600 do 800 normalno i narasla je 3 cm hahah miš moj mali ❤️
Jel to prvi pregled? Lijepo raste 😊😊
Joj kad tako i moj place, dode mi da i ja placem, ali samo mi je u glavi to je za njegovo dobro jer ga se pregledava, tako se tjesim.
Hahah bas to uzas sva sam bila rastresena ali i ona je jedva sam ju smirila :(
I sad se patimo cijelo vrijeme s tim kakanjem, sve zivo pokusavam samo da izbjegnem toplomjer u guzu
Sortiraj odgovore
Najstariji