Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    01. Prosinac 2017. 13:05

Jedno malo blesavo pitanje za nuk bočice, jel ta bočna udolina jel to za moj prst. Ide li to prema gore ili prema dole? XD

Maja 3
    01. Prosinac 2017. 13:43

Hedgehog

Jedno malo blesavo pitanje za nuk bočice, jel ta bočna udolina jel to za moj prst. Ide li to prema gore ili prema dole? XD

Koja bocna udolina? Ako mislis na sam sisac,udolina mora prema gore bit.

Barkleys
    01. Prosinac 2017. 13:49

Maslacak31

Hedgehog

Koja bocna udolina? Ako mislis na sam sisac,udolina mora prema gore bit.

E da, hvala. Ma referirala nam se na ovu sliku nuk sisača, ali mi nije citiralo. Hvalaaa! 

I_me
    01. Prosinac 2017. 14:08

a jeste se raspisale danas 
    sve mise cini da cu ja za bozic sama sebi poklonit novi mob.. danas crko moj..taman garancija istekla..baterija stalno na 3%..
    a cim dodjem za laptom ema mi se buni...  ne mogu vas pratit 

I_me
    01. Prosinac 2017. 14:11

ne mogu ni emine slike prebacit na laptop... odmah dodje na 1% i crkne...a sve njene slike su na mom mobu..muz nema smartphone nego ima onaj na tipke..
    pa ranit cu seeeeeee 

01. Prosinac 2017. 15:25

ajoj a meni klokanica poludila. mogu skrolat desno i pojavi mi se prazna str i onda kad idem u lijevo bude normalan foru.m😂

01. Prosinac 2017. 16:07

Marijana, ja sam dala malom dns bocicu i probala sam ovu foru s vakumom al nije upalila. Vjerojatno sam nesto krivo radila...
    Ja ne znam kaj cu sa ovim svojim gladusom. Ja kad vise nemrem ga nasisavat nakon sati na sisi a i sisi b mu dam bocicu, popije sve tipa 120 ml ako toliko napravim i opet trazi jednu sisu pa drugu i tek onda zaspe.Gladus.

01. Prosinac 2017. 16:10

ima li netko zivaca u  vaznim crtama napisati sto bi novorodence sve trebalo moci raditi/percipirati do kraja 2.mjeseca zivota? Google-ala sam ali informacije su dosta sture i opcenite.

• Barbi13
    01. Prosinac 2017. 16:13

Ja sam si sad napravila kompot od jabuka jer vise ne znam sta pije nakon 101 puta sisanja od jutra sva se izbljuca i opet trazi sisu😥😥😥😥

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    01. Prosinac 2017. 16:15

mamisita27

ima li netko zivaca u vaznim crtama napisati sto bi novorodence sve trebalo moci raditi/percipirati do kraja 2.mjeseca zivota? Google-ala sam ali informacije su dosta sture i opcenite.

mamisita27

ima li netko zivaca u vaznim crtama napisati sto bi novorodence sve trebalo moci raditi/percipirati do kraja 2.mjeseca zivota? Google-ala sam ali informacije su dosta sture i opcenite.

Mamisita rade tako da idu sa sise na sisu😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.