Hahah zato je Dzenny izbacila sve igracke iz krevetica.. ii zato se sad navece trzam na pomak njezino prsta..
Dobro,sad i meni izgleda malo smjesno (kad se sjetim kako sam brzo digla dijete iz krevetica,a ona onak sva jos uvijek u snu si misli :"aloo zeno,sta je stobom?? Samo sam spavala" 😂) mrvica moja 😍😍
Mi kupujemo svima poklone,ali sitnice...inace je Bozicni rucak kod nas,pa mi je lijepo vidjeti puno poklona pod borom.
ja bih prije sebi nešto kupila...
za njezin 1. mini rođendan sam si naručila novi dobar objektiv
sad mi fali još jedino onaj što ide do 1.6 otvor blende...za portrete
žena-majka-carica:)
Treca sreca, to su meni rekli frendica i tata...da je glupo kupovati tako maloj bebi koja ne kuži još... A i sve više mislim da ima pravo...
ja bih prije sebi nešto kupila…
za njezin 1. mini rođendan sam si naručila novi dobar objektiv
sad mi fali još jedino onaj što ide do 1.6 otvor blende…za portrete
Tata je rekao: stavite kolica pod bor! Ahahhahaaha Ne znam samo kako bi tako ogromna kolica stala ispod tako mali bor!
Da mi je prvo dijete sigirno bi kupila nesto jer mi je to.fora 😁 ali sada stvarno.nemam ideje. Vise mi je zbog L koji ce pitat zasto.djed bozicnjak nije nista braci donio 😂 za sv nikolu sam mu mislila neku trenirkicu kupit, i tak nam fali robe br 68, 62 mu je sad taman
kalendari za bake/djedove - mi smo to godinama prakticirali, pa nam se sad malo već ofucala fora
ali prvih par božiča (tj redovno smo to svekru za rođendan poklanjali, krajem 11.mj) pogotovo kad su djeca bila manja (a samim time i slađa, i slikaješ ih stalno pa imaš neke fora fotke uvijek...što se promijeni kad poodrastu) su bili oduševljeni
inače
mi smo preko ovih uvijek izrađivali, jako su kvalitetni i ima raznih veličina i modela kalendara (i ostalih stvari s fototiskom)
http://cewe.hr/cewe-fotoknjiga.html?cref=ref_sem_goo_K6773648_22787_x&gclid=Cj0KCQiAmITRBRCSARIsAEOZmr6kTvUYIxuw27jGu4DU0AruTha52pGXOAK6uuT7JsmtfpRFNYwBazkaAoulEALw_wcB
može se i preko weba naručit pa ti dostave u muller trgovinu, pa tamo platiš
idem sad kuvat ručak.....za*ebavam se a neće se sama hrana spremit
dok još spava lavica
Sortiraj odgovore
Najstariji