Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    01. Prosinac 2017. 12:40

Hahah zato je Dzenny izbacila sve igracke iz krevetica.. ii zato se sad navece trzam na pomak njezino prsta.. 
    Dobro,sad i meni izgleda malo smjesno (kad se sjetim kako sam brzo digla dijete iz krevetica,a ona onak sva jos uvijek u snu si misli :"aloo zeno,sta je stobom?? Samo sam spavala" 😂) mrvica moja 😍😍

Maja 3

Mi kupujemo svima poklone,ali sitnice...inace je Bozicni rucak kod nas,pa mi je lijepo vidjeti puno poklona pod borom.

treca_sreca

ja bih prije sebi nešto kupila...
    za njezin 1. mini rođendan sam si naručila novi dobar objektiv
    sad mi fali još jedino onaj što ide do 1.6 otvor blende...za portrete

žena-majka-carica:)

barbs
    01. Prosinac 2017. 12:42

Treca sreca, to su meni rekli frendica i tata...da je glupo kupovati tako maloj bebi koja ne kuži još... A i sve više mislim da ima pravo...

Maja 3

Barbs,evo ti ideje..to mi baki i djedu poklanjamo..

barbs

treca_sreca

ja bih prije sebi nešto kupila…
    za njezin 1. mini rođendan sam si naručila novi dobar objektiv
    sad mi fali još jedino onaj što ide do 1.6 otvor blende…za portrete

Tata je rekao: stavite kolica pod bor! Ahahhahaaha Ne znam samo kako bi tako ogromna kolica stala ispod tako mali bor! 

• sretna
    01. Prosinac 2017. 12:48

Da mi je prvo dijete sigirno bi kupila nesto jer mi je to.fora 😁 ali sada stvarno.nemam ideje. Vise mi je zbog L koji ce pitat zasto.djed bozicnjak nije nista braci donio 😂 za sv nikolu sam mu mislila neku trenirkicu kupit, i tak nam fali robe br 68, 62 mu je sad taman

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 12:50

kalendari za bake/djedove - mi smo to godinama prakticirali, pa nam se sad malo već ofucala fora
    ali prvih par božiča (tj redovno smo to svekru za rođendan poklanjali, krajem 11.mj) pogotovo kad su djeca bila manja (a samim time i slađa, i slikaješ ih stalno pa imaš neke fora fotke uvijek...što se promijeni kad poodrastu) su bili oduševljeni
    inače

mi smo preko ovih uvijek izrađivali, jako su kvalitetni i ima raznih veličina i modela kalendara (i ostalih stvari s fototiskom)
    http://cewe.hr/cewe-fotoknjiga.html?cref=ref_sem_goo_K6773648_22787_x&gclid=Cj0KCQiAmITRBRCSARIsAEOZmr6kTvUYIxuw27jGu4DU0AruTha52pGXOAK6uuT7JsmtfpRFNYwBazkaAoulEALw_wcB

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 12:50

može se i preko weba naručit pa ti dostave u muller trgovinu, pa tamo platiš

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 12:52

idem sad kuvat ručak.....za*ebavam se a neće se sama hrana spremit
    dok još spava lavica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.