URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Dzenny e tako je nekako moja izgledala sinoć, samo nije glavu imala prema dole nego sa strane. A ja ju stavila skroz na drugu stranu, užas
Zaedila sam se
Ja uopce ne znam sta bi P kupila, sve s8 mislim da nista 😂 sve ima od L. Uopce nemam ideje
Ajmeeee, Treca sreca, foooraaaa Joj, mi kupujemo svima, a bezvezni trošak novaca.... Ja sam npr prošle godine nekima poklonila okvir sa slikom muža i mene i oduševljenja li
Mislim da ću ove godine nekima isto našu sliku s Diegom HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Snađi se druže!
Ali najpametnije je samo djeci kupovati, ostale počastiti kolačima i ciao!
Ja uopce ne znam sta bi P kupila, sve s8 mislim da nista 😂 sve ima od L. Uopce nemam ideje
Ni ja nemam ideje, a nemam drugo dijete... Za igračke mi je premali i popusta će uvijek biti... mislim da ću odjeću... tute na dugmiće... tih ima jako malo... pa eto... na kraju krajeva, to mu najviše treba...
Bravo, Barbiii!!! Tako se to radi!
Suncokretice, e to se meni s Diegom desilo, pa sam skoro muža gađala po noći jer ja sam se digla da idem na wc... i inače vječito ja Diega provjeravam... i još me pogledao i ja sam mu rekla: pripazi ga! Uđem ja nazad (2 min me nije bilo) i kad sam ga vidjelasam mu rekla: biseru, tako čuvaš malog? A on meni: ah joj, ja sam mislio da je na bok!
Ni ja nemam ideje, a nemam drugo dijete… Za igračke mi je premali i popusta će uvijek biti… mislim da ću odjeću… tute na dugmiće… tih ima jako malo… pa eto… na kraju krajeva, to mu najviše treba…
Mi smo maloj klokanicu kupili za 1 Bozic. Imala je 10 dana tad..
Posluzila je kasnije.
Srecom pa je 2 ducana dalje i my favourite boutique i sva sreca pa sam si nasla prebrutalnu dugu jaknu crnu s krznom za 400 kn. Ne nisam i to kupila 😂Naravno da jesam, sexy mamica 😎Onda sam osla u dm i tam sam ostavila 100 kn i meduostalim kupila muzu sibu za sv nikolu jer me jutros rasp…*** biiip😁Al kad vidi racun mislim da sam si napravila medvjedu uslugu jer cu dobit s tom sibom😂😂😂😆
pišam gaće…..legendo!!!
😂😂😂😂😂😘
Barbs , prefora izgleda taj skafander.
A za propolis ni sama ne znam, pocela sam citat uputu za uporabu al serif se probudio 😎
Sretna, ti cistis nosic svaki dan sa respiratorom?
Koliki se cesto smije cistiti?
ajmeeè kak vam tak setaju?? u snu?
meni je glupo kupovat poklon bebi koja božetebenekuži...ajd iz fore možda vama kojima je prvo pa kao.....
ustalom nakupovala sam joj i igračaka i robe , tooooonu, u trudnoći dok sam imala vremena razgledavat, tako da joj zbilja ništa ne fali. Ne patim od tog da dobije išta na taj dan. Samo ovoj starijoj dvojici ćemo kupovat, njoj vjv tek na idući božić...
žena-majka-carica:)
Sanjchi na sisacu pise, a mozda i na papiru od bocice, ne sjecam se vise. Ali imas velicine i pise koja je za sto preporucljiva, izdojeno mlijeko, ad i sl.tome. a na sisacu pise 100% samo se moras zagledati i jos je okruzeno krugom nekakvim kao. Pogledaj prema svjetlosti negdje. Trebalo bi biti nasuprot one rupice za zrak.
Ivchy,kad si se vec javila..kako tvoj malac? On je sad vec godinu dana napunio?
Sortiraj odgovore
Najstariji