Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Prosinac 2017. 12:18

I ja samo trošim...
    Kolica + barbika za malu od sestrične + ono za otiske (kupila sam polovno preko str na fb - 50kn) i sad se dogovaram da naručim ovo: 

Mislim da ću pogledati što sam sve kupovala pred nekoliko godina (za novi stan koji pitanje KAD ćemo ga imati) i onda to rasporediti

Ivcy1306
    01. Prosinac 2017. 12:21
    evo, mi koristimo L jer pijemo na nju cokolino, ali smo i stariji dosta .. i na kartonu onom gdje ti pise od 0-6mj imas i velicinu rupice.
    evo, mi koristimo L jer pijemo na nju cokolino, ali smo i stariji dosta .. i na kartonu onom gdje ti pise od 0-6mj imas i velicinu rupice.

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 12:21

panica

za shopping, ja se ne mogu opustiti bez L, jucer sam isla u dm koji je ispod moje zgrade, pa sam jurila ko manijak, a mm i ona su super zajedno, rekao je mm da moram svaki dan nekud sama malo da se opustim, sad ce Trecarec da to prvorotke tako😂

eto znaš! 
    ja prošlu subotu išla sebi nać haljinu za pir
    povela sam mlađeg sa sobom da ne smeta ocu oko nogu
    a Mila ostala s tajom doma i starijim sinom
    jel misliš da sam promislila na nju dok sam letala po dućanima?
    nisam!
    mali me par puta podsjetio "sigurno sad milica plače di joj je mama" ali ja sama nisam stigla promišljat o njoj.
    ...jer sam se razletila 100 na sat da šta prije obavim stvari koje inače normalne žene obave u par navrata - ja sam ih sve obavila u manje od 2 ure
    da se vratim kući njoj, jer znam da ne voli bez mene tako dugo.
    Nisam tip da bih mogla sjest na rivu bez nje 2 ure eto tak da si opustim mozak, a opet nisam ni manijak da ne mogu bez nje u dućan - obavim (express) i vratim se svom ditetu...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 12:23

dzenny

kad smo vec kod spavanja beba.. evo kako sam ja jedan dan nasla svoju.. kad nisam umrla od straha.. 😢

ej da znaš da sam umrla od smijeha kad sam ugledala sliku!
    a vjerujem da tebi nije bilo svejedno (ne bi ni meni bilo )
    prekomično

01. Prosinac 2017. 12:23

Hvala curke😚😚😚Jel znate jel doilje smiju uzunat propolis?
    Dzenny i ja bi se sledila da vidim taj prizor😯

barbs
    01. Prosinac 2017. 12:25

Mamisita, ja sam koristila propolis  
    Treca sreca, ja kad idem na kavu bez Diega, šaljem poruke mužu  

01. Prosinac 2017. 12:26

bebushka prefora je nosiljka

barbs
    01. Prosinac 2017. 12:27

treca_sreca
    01. Prosinac 2017. 12:30

barbs

I ja samo trošim…
    Kolica + barbika za malu od sestrične + ono za otiske (kupila sam polovno preko str na fb - 50kn) i sad se dogovaram da naručim ovo:

ja sam slično imala s prvorođencem pred 9god, s tim da je on bio već 1god star tada:

-  ne kupujemo svima, davno smo "prerasli" to...otkad imamo djecu, samo njima kupujemo.

barbs
    01. Prosinac 2017. 12:30

Otvorila sam pack Violetine pelene br 4... Bome su veće od Baby love... Sutra se definitivno moram zaletiti kupiti sutra u dmu 4 BL... Inače, tko koristi Violetine pelene, imate u dmu akciju: 2+1gratis za 199 kn 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.