Htjela sam smajlica staviti ali mi je mob stavio srce! Nema veze sve vas ionako volim 😂
Treca sreca cijeli dan smisljam kako cu ih ljubazno uputit u kupaonu 🙄😜 i slape moram izvadit i pripremit 😂
Mamisita citam tvoj post i umirem od smijeha, evo malog sam probudila a taman mi je zaspao na sisi 😂 I moj se popisao na pregledu i urlao manijakalno kad ga je zgrabila da provjeri onaj "hod". Nikako nije bio sretan sto ga cijelog izokrece 😂
I Kiki znaam da je ndxt skuplji, jednom sam se srusila skoro kad sam vidila cijene tamo al se iz aviona vidi da je drugciji (meni bolji) dizajn i sve . Bas se vidi da je posebmo ;)
ja sam ga kupovala na ebayu polovno za dečke moje kad su bili bebe, jer u HR još nije tog uopće bilo tad
kvalitet je vrhunski, iznosi par djece i opet je ko novo....bolje puno nego neke bzvz marke nakon jednog bebača
inače
next dućani imaju rasprodaje po 50% tad se isplati kupovat...ispadne povoljnije nego polovno na hrv portalima
npr ljetos sam kupovala u trudnoći one jednodijelne pidzamice sa preslatkim dezenima 3 za 90 (snizeno sa 180) zapakovane što budu
a iste te sam istovremeno na portalu mojekrpice vidjela POLOVNE (nšene dakle, neka ih je samo 1 dite nosilo, ipak je NOŠENO bez etikete) za 100kn+poštarina
dakle - ganjat akciju i onda se opremit unaprijed:)
žena-majka-carica:)
meni su presmiješni kad ih tako pedijatar izokreće i prepipava, ko male životinjice...pa još kad im onak "testira hod" tj provjerava te neke reflekse pa ih stavi ko da "šetaju"....nevjerojatno <3
žena-majka-carica:)
Zmaci Kiki bilo ti je isto. Njega cim je taknuo, nest oko vrata, pa pod pazusima je gledao pa mu je izvrtao glavu, al odmah je poceo plakat! Uzas! A jos sam mu sise dala prije nego smo isli i bio je nemiran u cekaoni pa je dobio jos sise al nije se dao hahaha
Aurora , javi mi kak vam ide. Nama su preporucili Goljak al kao da je i Klaiceva ok. Sad ne znam
I Kiki znaam da je ndxt skuplji, jednom sam se srusila skoro kad sam vidila cijene tamo al se iz aviona vidi da je drugciji (meni bolji) dizajn i sve . Bas se vidi da je posebmo ;)
ja sam ga kupovala na ebayu polovno za dečke moje kad su bili bebe, jer u HR još nije tog uopće bilo tad
kvalitet je vrhunski, iznosi par djece i opet je ko novo….bolje puno nego neke bzvz marke nakon jednog bebača
inače
next dućani imaju rasprodaje po 50% tad se isplati kupovat…ispadne povoljnije nego polovno na hrv portalima
npr ljetos sam kupovala u trudnoći one jednodijelne pidzamice sa preslatkim dezenima 3 za 90 (snizeno sa 180) zapakovane što budu
a iste te sam istovremeno na portalu mojekrpice vidjela POLOVNE (nšene dakle, neka ih je samo 1 dite nosilo, ipak je NOŠENO bez etikete) za 100kn+poštarina
dakle - ganjat akciju i onda se opremit unaprijed:)
Moram se ja vise ukljucit na te moje krpice. A inace je mene mama nagivarala da kupim tam, ona voli sve oridid da je marka hahahah sto visa cijena to je njoj bolje hahaha al kad me odvela ja pala u nesvjest...al sta je je i dizajn i ocito kvaliteta posebni.
Bas ko zivotinjice al slatki su. A inace pedijatar kod kojeg sam ga prijavila je i meni bio pedijatar. A ja sam ko mala stalno na grlo bila bolesna, danas kad je izvadio onu zlicicu da mu pregleda grlo , vratile su mi se traume hahah😂 A inace je vrhunski pedijatar. Kad pogledam da je on bio na pocetku karijere kad sam mu ja bila pacijent i da je jos u naponu snage (iako stariji) , tjesim se da jos nisam tak stara😂😂😂😂
Cure,ja opet nabrzinu sve preletila,nis nisam zapamtila,osim slika od malih buhtlica-nezna se ko je ljepsi!
Ja uhvatila sad malo vremena dok mali spava,pocistila malo kucu,jos sebe moram sredit,i picimo kod mojih. Malu sam tamo ostavila,sigurno ih je vec postrojila! Moraju baka i dedica plesat s njom!
Barbs,za dijete od godinu dana,bilo kakvu didakticku igracku,ima u lidlu nesto cini mi se. Ako svira,svijetli,njima super. Imas one kocke razne,ili telefon..moja mala se obozavala s tim igrat. Za drugo dijete sam zaboravila kolko je staro.
Odem,jurim! Citat cu dalje kad legnem,ako se ne onesvijestim odmah pri ulasku u krevet.
Uzivajte koliko mozete u ovom tmurnom danu!
Sortiraj odgovore
Najstariji