Yel dobrodosla! Kako si, kako malac? 😘
Dena zeljko bebek 😂😂😂 genijalno! A ja sam jucer naravno isla citati o sidsu jer sam mislila da sve krivo radim kad nisam znala ono za toplinu 😐 Al eto, procitala, primila na znanje i dalje pozitiva! 😊
Usput da pitam jel ovo previse? Moj spava u bodiju dugih rukava, preko ona pidzamica na kopcanje, carapice, vreca za spavanje i preko poplun? U sobi bude oko 22. Ne grijemo po noci i kako rukice drzi vani budu mu hladne. Poplun uvijek zataknem izmedu madraca i ogradice da ga ne moze navuc preko glave slucajno.
Mi se nismo bas naspavali ali nisam imala snage tipkati.
Tu je sunce, cini se da cemo i danas u setnju. Steta sto je vikend bio ruzno vrijeme.
Pricanje s bebom i ja nekad mislim da je premalo, a isto ne znam sti da pricam stalno... pricam kad god stignem i on se lijepo smije kad pricam. Dok je bila moja mama s nama ta se nije gasila, ja recimo puno manje s njim pricam. 😂

Hedgehog da nije kod tebe bio prvi skok u razvoju + grcevi/probava. Meni je bilo tako s malcem u tom periodu. A i taman je vrijeme za prvi skok, skolski 😉

Hedgehog to vam je skok u razvoju. Samo strpljivo, treba to izdrzati, nama je trajao od pon do petka, dakle 5 dana, plac, cica, plac, cica, nosenje itd. I tako 0-24h, bila sam na rubu snage, al eto proslo.
Mi smo slabo spavali ovu noc, budjenje svakih sat vremena i cicanje, kao zombi sam. Nas Luka je u zadnja 3 dana prek dana super, lijepo pajki a preko noci, uzas, nervoza, cicanje svako malo. Mozda i mi prolazimo neki skok, iako mi se cini da je sljedeci skok s 6 tjedana a mi smo tek na 4... ne znam ni sama vise...
Sanjchi ja sam se isto pitala jel pricam dovoljno s njim, isto mu pjevusim i kad mu mjenjam pelene obavezno mu imenujem sve sto cu raditi (koliko god mislili da oni nis ne kuze jer su mali, itekako kuze i treba im sto vise pricati i imenovati)...prosla sam dosta edukacija vezanih uz komunikaciju s bebama jer mi je to posao (logoped sam) pa znam kolko svi stalno naglasavaju ‘pricajte s bebama’, sve sta god radite, pricajte....

Sretna, ja sam pricitala ono sto nisam po noci ali.sam bila lijena pisati ...
Dobroooo jutrooo??? 😍😍😍😍 Mi smo se sad probudili...
Belle, eeeee i ja oeicam detaljno.kad mijenham pelene 😁😁😁😁 pokusavam sto vise s njim pricati i opet mislim da nije dovoljno...

Dena,ne brini za trpanje sakica u usta. Sve bebe to rade. Tako bebe istrazuju svijet oko sebe. Postao je svjestan svojih rukica,i sad ih "isprobava". Kad ce moc drzat zveckice,i igracke-onda ce one bit u ustima. Moj trenutno ima zeku mazilicu,uha su mu skroz mokra kolko to cucla. A o ovci Ewanu da ni ne pricam,pocucla mu sve noge po noci.
To ti traje do nekih 10 mjeseci..i sve je to normalno.
Moja kavica na stolu.

Ne znam koliko nam je stupnjeva u sobi ali.Diego spava u tuti, bidicu i carapama i pokriven je s 2 tanje deke....Danas stavljam poplun koji je po debljini kao ove 2 deke zajedno

Jauciji obucem dugi bodi i dugu pidzamu i pokrijem je dekicom. Ak treba stavim dvije dekice…u sobi bude oko 25 stupnjeva…
Sanjchi to je too much pokrivati bebu na 25 🤤🤤 uz dva sloja. Meni ni prek dana nikad nije 25
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji