Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    29. Studeni 2017. 15:15

Htjela sam smajlica staviti ali mi je mob stavio srce! Nema veze sve vas ionako volim 😂

Kiki156
    29. Studeni 2017. 15:24

Treca sreca cijeli dan smisljam kako cu ih ljubazno uputit u kupaonu 🙄😜 i slape moram izvadit i pripremit 😂
    Mamisita citam tvoj post i umirem od smijeha, evo malog sam probudila a taman mi je zaspao na sisi 😂 I moj se popisao na pregledu i urlao manijakalno kad ga je zgrabila da provjeri onaj "hod". Nikako nije bio sretan sto ga cijelog izokrece 😂

treca_sreca
    29. Studeni 2017. 15:28

mamisita27

I Kiki znaam da je ndxt skuplji, jednom sam se srusila skoro kad sam vidila cijene tamo al se iz aviona vidi da je drugciji (meni bolji) dizajn i sve . Bas se vidi da je posebmo ;)

ja sam ga kupovala na ebayu polovno za dečke moje kad su bili bebe, jer u HR još nije tog uopće bilo tad
    kvalitet je vrhunski, iznosi par djece i opet je ko novo....bolje puno nego neke bzvz marke nakon jednog bebača
    inače
    next dućani imaju rasprodaje po 50% tad se isplati kupovat...ispadne povoljnije nego polovno na hrv portalima
    npr ljetos sam kupovala u trudnoći one jednodijelne pidzamice sa preslatkim dezenima 3 za 90 (snizeno sa 180) zapakovane što budu
    a iste te sam istovremeno na portalu mojekrpice vidjela POLOVNE (nšene dakle, neka ih je samo 1 dite nosilo, ipak je NOŠENO bez etikete) za 100kn+poštarina
    dakle - ganjat akciju i onda se opremit unaprijed:)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    29. Studeni 2017. 15:29

meni su presmiješni kad ih tako pedijatar izokreće i prepipava, ko male životinjice...pa još kad im onak "testira hod" tj provjerava te neke reflekse pa ih stavi ko da "šetaju"....nevjerojatno <3

žena-majka-carica:)

29. Studeni 2017. 15:41

Zmaci Kiki bilo ti je isto. Njega cim je taknuo, nest oko vrata, pa pod pazusima je gledao pa mu je izvrtao glavu, al odmah je poceo plakat! Uzas! A jos sam mu sise dala prije nego smo isli i bio je nemiran u cekaoni pa je dobio jos sise al nije se dao hahaha
    Aurora , javi mi kak vam ide. Nama su preporucili Goljak al kao da je i Klaiceva ok. Sad ne znam

29. Studeni 2017. 15:45

treca_sreca

mamisita27

I Kiki znaam da je ndxt skuplji, jednom sam se srusila skoro kad sam vidila cijene tamo al se iz aviona vidi da je drugciji (meni bolji) dizajn i sve . Bas se vidi da je posebmo ;)

ja sam ga kupovala na ebayu polovno za dečke moje kad su bili bebe, jer u HR još nije tog uopće bilo tad
    kvalitet je vrhunski, iznosi par djece i opet je ko novo….bolje puno nego neke bzvz marke nakon jednog bebača
    inače
    next dućani imaju rasprodaje po 50% tad se isplati kupovat…ispadne povoljnije nego polovno na hrv portalima
    npr ljetos sam kupovala u trudnoći one jednodijelne pidzamice sa preslatkim dezenima 3 za 90 (snizeno sa 180) zapakovane što budu
    a iste te sam istovremeno na portalu mojekrpice vidjela POLOVNE (nšene dakle, neka ih je samo 1 dite nosilo, ipak je NOŠENO bez etikete) za 100kn+poštarina
    dakle - ganjat akciju i onda se opremit unaprijed:)

Moram se ja vise ukljucit na te moje krpice. A inace je mene mama nagivarala da kupim tam, ona voli sve oridid da je marka hahahah sto visa cijena to je njoj bolje hahaha al kad me odvela ja pala u nesvjest...al sta je je i dizajn i ocito kvaliteta posebni.
    Bas ko zivotinjice al slatki su. A inace pedijatar kod kojeg sam ga prijavila je i meni bio pedijatar. A ja sam ko mala stalno na grlo bila bolesna, danas kad je izvadio onu zlicicu da mu pregleda grlo , vratile su mi se traume hahah😂 A inace je vrhunski pedijatar. Kad pogledam da je on bio na pocetku karijere kad sam mu ja bila pacijent i da je jos u naponu snage (iako stariji) , tjesim se da jos nisam tak stara😂😂😂😂

Maja 3
    29. Studeni 2017. 15:46

Cure,ja opet nabrzinu sve preletila,nis nisam zapamtila,osim slika od malih buhtlica-nezna se ko je ljepsi!

Maja 3
    29. Studeni 2017. 15:48

Ja uhvatila sad malo vremena dok mali spava,pocistila malo kucu,jos sebe moram sredit,i picimo kod mojih. Malu sam tamo ostavila,sigurno ih je vec postrojila! Moraju baka i dedica plesat s njom!

Maja 3
    29. Studeni 2017. 15:50

Barbs,za dijete od godinu dana,bilo kakvu didakticku igracku,ima u lidlu nesto cini mi se. Ako svira,svijetli,njima super. Imas one kocke razne,ili telefon..moja mala se obozavala s tim igrat. Za drugo dijete sam zaboravila kolko je staro.

Maja 3
    29. Studeni 2017. 15:51

Odem,jurim! Citat cu dalje kad legnem,ako se ne onesvijestim odmah pri ulasku u krevet.
    Uzivajte koliko mozete u ovom tmurnom danu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.